Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

21.03.2013 15:36

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів крайового парламенту Євгенію БОЙКО, директора Новоселицької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування та Юрія КУШНІРА, заступника директора ТзОВ «СК-інтер». Михайло ГАЙНИЧЕРУ побажав іменинникам міцного здоров’я, особистого щастя, оптимізму та добра, цілющого Божого благословення, щирих та відданих друзів, життєвих гараздів, прихильності долі, нових досягнень у депутатській та професійній діяльності.



18.03.2013 17:01

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата крайового парламенту Сергія ЮЛИКА, директора ТОВ «Абсолют безпека». Михайло ГАЙНИЧЕРУ побажав іменинникові міцного здоров’я, особистого щастя, цілющої Божої ласки, злагоди та добра, відданості друзів, поваги і шани від людей, прихильності долі, нових успіхів та здобутків у самоврядній праці на благо буковинської громади.



11.03.2013 15:10

З нагоди дня народження

З нагоди дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди дня народження депутата крайового парламенту Михайла МИНДРЕСКУ, генерального директора УО «Укрнафтохімпереробка». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, життєвих гараздів, оптимізму та наснаги, злагоди і добра, прихильності долі, нових досягнень у депутатській та професійній діяльності.



11.03.2013 10:23

Президентська відзнака з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня

Президентська відзнака з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня
Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ своїм Указом № 122/2013 від 7 березня 2013 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного жіночого дня» за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі професійні здобутки та багаторічну сумлінну працю нагородив орденом «За заслуги» III ст. НАГНИБЕДЮК Тамару Дмитрівну - головного спеціаліста сектору управління праці та соціального захисту населення Садгірської районної у м.Чернівцях ради.



27.02.2013 16:20

З нагоди дня народження

З нагоди дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав депутата крайового парламенту Григорія ТУРУНА, директора ТОВ «Агрофірма імені Суворова» Новоселицького району. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, невичерпної енергії, Божого благословення, злагоди та достатку, успіхів у депутатській діяльності та самовідданій праці задля покращення добробуту наших краян.



21.02.2013 15:36

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди дня народження депутатів крайового парламенту Олександра СМОТРА, директора Чернівецької філії Української страхової компанії «Княжа» та Валерія КАРВАЦЬКОГО, начальника управління капітального будівництва обласної державної адміністрації.
Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, невичерпної енергії, Божого благословення, життєвих гараздів,злагоди та достатку, наснаги та нових успіхів і перемог у професійній та депутатській діяльності на благо буковинської громади.



18.02.2013 15:34

З нагоди дня народження

З нагоди дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди дня народження депутата крайового парламенту Олега КІЛАРУ, директора ТОВ «Карпатія-Бук». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, земних щедрот, оптимізму і наснаги, прихильності долі, нових здобутків у відповідальній депутатській діяльності на благо мешканців Буковинського краю.




15.02.2013 16:06

З нагоди дня народження

З нагоди дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди дня народження депутата крайового парламенту Георгія АПЕТРІЯ. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, особистого щастя, цілющого Божого благословення, прихильності долі, гараздів та статків земних, злагоди і душевного спокою, наснаги та нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



12.02.2013 15:51

З нагоди дня народження

З нагоди дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного дня народження депутата крайового парламенту Івана СЕМЕНЮКА, генерального директора ТОВ «Роднічок». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, земних щедрот, оптимізму і наснаги, відданих друзів, нових здобутків у відповідальній депутатській діяльності на благо мешканців Буковинського краю.



11.02.2013 16:13

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ з нагоди дня народження привітав депутатів крайового парламенту – Віорела ЯСТРЕМСЬКОГО, заступника директора ПП «Колос» та Володимира КУЛІША, директора Філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГЕС» ВАТ «Укргідроенерго». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, невичерпної енергії, Божого благословення, злагоди та достатку, нових успіхів та перемог у професійній та депутатській діяльності.



05.02.2013 12:35

Колишній чернівчанин керуватиме Магаданською областю Росії

Колишній чернівчанин керуватиме Магаданською областю Росії
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав Володимира ПЕЧЕНОГО з високою довірою з боку Президента Російської Федерації Володимира ПУТІНА, який доручив колишньому чернівчанину керівництво Магаданською областю. Голова крайового парламенту Буковини побажав поважному землякові міцного здоров’я, особистого щастя, життєвих гараздів, успіхів та наснаги на високій та відповідальній посаді керманича стратегічно важливого регіону сусідньої країни.
Довідка: Володимир Петрович ПЕЧЕНИЙ народився 20 червня 1949 року в Чернівцях.



04.02.2013 12:22

З нагоди дня народження

З нагоди дня народження
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди дня народження першого заступника голови Чернівецької облдержадміністрації, депутата обласної ради Георгія ГАЛИЦЯ. «Ваша багаторічна плідна праця в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, самовіддана депутатська та громадсько-політична діяльність, високий професіоналізм, компетентність та наполегливість в реалізації завдань державної регіональної політики, значний особистий внесок у справу впровадження сучасних форм та методів управління у сфері суспільно-політичного, соціально-економічного, культурного та духовного життя буковинської громади здобули заслужене визнання та повагу як на теренах Чернівецької області, так і в інших регіонах нашої держави», – йдеться у вітанні.



01.02.2013 16:21

Павлові Дворському - 60 років

Павлові Дворському - 60 років
Сьогодні народний артист України Павло Дворський відзначає 60-літній ювілей. З цієї нагоди його привітав голова обласної ради Михайло Гайничеру. «Від імені Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю Вас – визнаного Україною та світом митця, справжнього патріота та громадянина нашої Вітчизни та Буковинського краю - з нагоди славного ювілею! Ваш неперевершений талант, джерельна щирість, філігранне виконання найскладніших вокальних творів, високі фахові якості та непересічні людські чесноти стали запорукою Вашого непорушного авторитету в мистецьких колах, безмежної любові, шани та відданості мільйонів щирих шанувальників співочого генію», – йдеться у вітанні.



31.01.2013 15:07

З нагоди ювілею «Газета де Герца»

З нагоди ювілею «Газета де Герца»
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав журналістський колектив, читачів та дописувачів герцаївського районного часопису «Газета де Герца» з нагоди 20-річчя від дня виходу в світ першого номеру цього періодичного друкованого видання. «Завдяки професійній майстерності, відданості ідеалам свободи слова та інформації журналістів і співробітників редакції, - говориться у привітанні, - «Газета де Герца» за правом вважається нині одною з кращих на теренах Буковини, має численну армію вдячних читачів та постійних дописувачів».



29.01.2013 17:27

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди дня народження депутатів крайового парламенту – Матвія ПЛЕГУЦУ, головного лікаря Сторожинецької центральної районної лікарні, та Романа АНДРІЙЧУКА, головного лікаря комунальної медичної установи «Обласна дитяча клінічна лікарня». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, невичерпної енергії, Божого благословення, злагоди та достатку, наснаги та нових успіхів у лікарській праці та відповідальній депутатській діяльності на благо буковинської громади.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua