Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

24.07.2014 14:38

З нагоди ювілею

З нагоди ювілею
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілею депутата обласної ради Сергія ЛУНІНА, генерального директора ПАТ «Дністровська ГАЕС». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, земних щедрот, удачі та щастя, злагоди і добра, Божої ласки, оптимізму і наснаги, прихильності долі, поваги і шани людської, нових успіхів у депутатській та професійній діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



14.07.2014 09:24

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Лівію НИКИФОР, головного спеціаліста з акушерства та гінекології Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької облдержадміністрації. Керівник крайової представницької влади побажав іменинниці міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, гараздів та статків земних, удачі та щастя, родинного тепла, здійснення всіх планів та задумів, щедрості долі, цілющого Божого благословення, поваги і шани людської, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо буковинської громади.



05.07.2014 09:23

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілею депутата обласної ради Галину ЖАРОВСЬКУ, доцента кафедри кримінального права і криміналістики ЧНУ ім.Ю.Федьковича. Керівник крайової представницької влади побажав іменинниці міцного здоров’я, щастя та злагоди, невичерпної енергії, щедрості долі, життєвих гараздів, радості і добра, тепла і затишку в родинному колі, Божого благословення, відданості друзів, нових успіхів у відповідальній праці та плідній депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



04.07.2014 11:47

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілею депутата обласної ради Івана ШЕВЧУКА., голову правління Вашківецького сільського споживчого товариства. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, злагоди і добра, душевного спокою, гараздів та статків земних, щедрості долі, удачі та щастя, Божого благословення, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області..



01.07.2014 10:57

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Руслана МЕЛЬНИКА, директора товариства «Сіанон ЛТД». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, земних щедрот, особистого щастя, прихильності долі, Божої ласки, оптимізму і наснаги, поваги і шани людської, нових успіхів у депутатській діяльності на благо буковинської громади.



24.06.2014 11:52

З нагоди отримання дипломів про вищу освіту

З нагоди отримання дипломів про вищу освіту
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Ярослав Курко взяв участь та виступив на урочистій церемонії з нагоди вручення дипломів про вищу освіту випускникам Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету. Високопосадовець висловив щиру подяку професорсько-викладацькому складу, співробітникам, студентам та випускникам одного з провідних буковинських вишів за плідну науково-педагогічну працю, активну громадську роботу та громадянську позицію. Ярослав Курко висловив впевненість в тому, що славні традиції ЧТЕІ КНТЕУ і надалі будуть плекатись та примножуватись випускниками 2014 року.



23.06.2014 11:50

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Фадея ЯЦЕНЮКА, доцента кафедри історії України Чернівецького національного університету. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, злагоди і добра, невичерпного життєвого гарту, Божого благословення, душевного спокою, оптимізму і наснаги, нових успіхів у депутатській діяльності на благо буковинської громади.



18.06.2014 16:39

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Віктора КРИШМАРУ. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, родинного затишку, злагоди і добра, невичерпного життєвого гарту, Божого благословення, душевного спокою, оптимізму і наснаги, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



16.06.2014 10:49

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Юрія ЮЗВУ та Михайла ГОМЕНЮКА, директора ТОВ «ДІМ». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, незламного життєвого гарту, щастя та удачі, добра і злагоди, щедрої долі та Божого благословення, поваги і шани від людей, тепла і затишку в родинному колі, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



12.06.2014 11:08

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного Дня народження депутата обласної ради Василя САФРОНЯКА. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, щастя, радості та невичерпної енергії, щедрості долі, гараздів та статків земних, тепла і затишку в родинному колі, Божого благословення, оптимізму і наснаги, нових успіхів у плідній депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



02.06.2014 11:23

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Миколу ХАРАБАРУ. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, Божої ласки, прихильності долі, земних щедрот, злагоди і добра, душевного спокою, надійних друзів, поваги і шани людської, невичерпної енергії, родинного затишку, наснаги та нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



24.05.2014 10:49

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради, голову правління Глибоцького сільського споживчого товариства Ольгу ГОЯН. Керівник крайової представницької влади побажав іменинниці міцного здоров’я, щастя та злагоди, невичерпної енергії, щедрості долі, гараздів та статків земних, радості і добра, тепла і затишку в родинному колі, Божого благословення, оптимізму і наснаги, відданості друзів, нових успіхів у плідній депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



19.05.2014 14:44

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Георгія ПРИДІЯ, приватного підприємця. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, родинного затишку, злагоди і добра, невичерпного життєвого гарту, Божого благословення, душевного спокою, оптимізму і наснаги, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



17.05.2014 10:27

З нагоди ювілею

З нагоди ювілею
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного Дня народження депутата обласної ради Світлану ФОЧУК, приватного підприємця. Керівник крайової представницької влади побажав іменинниці міцного здоров’я, Божої ласки, прихильності долі, земних щедрот, любові та злагоди, душевного спокою, надійних друзів, поваги і шани людської, родинного тепла, наснаги та нових успіхів у відповідальній праці та депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



16.05.2014 09:20

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Володимира ШЕВЧУКА, директора філії «Дністровська ГЕС» та Андрія БІЛОГОРКУ, начальника відділу охорони ТОВ «Буктекс». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, удачі та щастя, родинного затишку, злагоди і добра, невичерпного життєвого гарту, Божого благословення, душевного спокою, оптимізму і наснаги, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua