Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

12.05.2014 10:39

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Василя ТЕЛЕШМАНА, директора ТОВ «Дністрові роси». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, гараздів та статків земних, удачі та щастя, родинного тепла, здійснення всіх планів та задумів, щедрості долі, цілющого Божого благословення, поваги і шани людської, нових успіхів у депутатській та професійній діяльності на благо буковинської громади.



07.05.2014 11:30

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Віктора ЗАТІРКУ, заступника директора ТОВ «Оріон-техносервіс». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, родинного затишку, злагоди і добра, невичерпного життєвого гарту, Божого благословення, душевного спокою, оптимізму і наснаги, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо територіальних громад чернівецької області.



22.04.2014 09:54

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Тодора ГУЦУЛЯКА та Віталія МЕЛЬНИЧУКА, приватного підприємця. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, злагоди та добра, удачі та щастя, поваги і шани людської, тепла і затишку в родинному колі, життєвих гараздів, оптимізму і наснаги, прихильності долі, відданості друзів, цілющого Божого благословення, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



16.04.2014 11:48

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Манолія ПЛАКСІЯ, генерального директора ТОВ «Євробуд XXI». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, гараздів та статків земних, удачі та щастя, родинного тепла, здійснення всіх планів та задумів, щедрості долі, цілющого Божого благословення, поваги і шани людської, нових успіхів у депутатській та професійній діяльності на благо буковинської громади.



15.04.2014 12:18

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Михайла БЕРЕЗОВСЬКОГО, голову правління ВАТ «Електронмаш». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, земних щедрот, прихильності долі, оптимізму і наснаги, поваги і шани людської, щастя і добра, тепла і затишку в сімейному колі, Божої ласки, нових успіхів у депутатській та професійній діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



14.04.2014 14:39

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Георгія КОЗЬМУ, приватного підприємця. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, злагоди і добра, удачі та щастя, щедрості долі, Божого благословення, поваги і шани від людей, душевного спокою, незламного життєвого гарту, родинного благополуччя, нових успіхів у депутатській діяльності на благо буковинської громади.



13.04.2014 09:37

Привітання голові обласної державної адміністрації з нагоди Дня народження

Привітання голові обласної державної адміністрації з нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру вітає з нагоди Дня народження голову обласної державної адміністрації Романа ВАНЗУРЯКА. «Нехай Ваш досвід роботи у парламенті, розуміння потреб наших краян стануть основою успішної діяльності задля соціально-економічного розвитку Буковинського краю, а рішучість та цілеспрямованість допомагають у розв’язанні непростих завдань сьогодення», – йдеться у привітанні.
Михайло Гайничеру побажав голові обласної державної адміністрації міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії, всіх земних гараздів, родинного затишку, Божого благословення, успіхів у щоденній праці на благо територіальних громад Буковини.



09.04.2014 12:02

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Валерія КАЛАРАША, головного лікаря Новоселицької центральної районної лікарні. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я,удачі та щастя, оптимізму і наснаги, поваги і шани від людей, невичерпних життєвих сил, родинного тепла і затишку, Божого благословення, нових успіхів у відповідальній лікарській праці та депутатській діяльності на благо буковинської громади.



07.04.2014 09:00

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного Дня народження депутата обласної ради Михайла ПАВЛЮКА, асистента кафедри міжнародних відносин Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича. Михайло ГАЙНИЧЕРУ побажав іменинникові міцного здоров’я, злагоди і добра, удачі та щастя, життєвих гараздів, тепла і затишку в родинному колі, земних щедрот, надійних друзів, нових успіхів у науково-педагогічній праці та активній депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



03.04.2014 11:06

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Тетяну СМОЛДИРЕВУ, директора творчого об’єднання програм радіо «Буковина» Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії та Миколу КОВАЛЯ, завідувача Сокирянської центральної аптеки №28.
Михайло Гайничеру побажав іменинникам міцного здоров’я, злагоди і добра, тепла і затишку в родинному колі, невичерпної наснаги, щедрості долі, гараздів і статків земних, поваги і шани від людей, Божого благословення, душевного спокою, нових успіхів у житті та праці на благо буковинської громади.



22.03.2014 14:05

З нагоди ювілею

З нагоди ювілею
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату обласної ради привітав з нагоди ювілейного Дня народження заступника голови обласної ради Валентина МАНІЛІЧА. Михайло ГАЙНИЧЕРУ побажав іменинникові міцного здоров’я, родинного благополуччя, радості і добра, невичерпного оптимізму, щоденної наснаги, щирих та вірних друзів, Божої ласки, прихильності долі, здійснення всіх життєвих задумів, нових успіхів у самоврядній праці на благо буковинської громади.



21.03.2014 09:26

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного Дня народження депутата обласної ради Юрія КУШНІРА, заступника директора ТОВ «СК-інтер». Керівник обласної представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, поваги і шани від людей, невичерпної життєвої наснаги, родинного тепла і затишку, Божого благословення, душевного спокою, надійних друзів, нових успіхів у плідній депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



16.03.2014 13:48

З нагоди ювілею

З нагоди ювілею
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного Дня народження депутата обласної ради Сергія ЮЛИКА, директора ТОВ «Абсолют безпека». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, життєвих гараздів, злагоди і добра, оптимізму і наснаги, поваги і шани від людей, Божого благословення, душевного спокою, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо буковинської громади.



15.03.2014 12:20

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного Дня народження депутата крайового парламенту Сільвію ВІЩУК, помічника заступника голови Чернівецької обласної ради. Михайло ГАЙНИЧЕРУ побажав іменинниці міцного здоров’я, удачі та щастя, невичерпної життєвої енергії, родинного тепла, успішного здійснення всіх планів та задумів, шани та любові рідних і близьких людей, прихильності долі, гараздів та статків земних, нових досягнень у професійній та депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



11.03.2014 11:04

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Михайла МИНДРЕСКУ, генерального директора УО «Укрнафтохімпереробка». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, земних щедрот, особистого щастя, злагоди і добра, оптимізму і наснаги, Божого благословення, душевного спокою, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо буковинської громади.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua