Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

21.03.2014 09:26

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного Дня народження депутата обласної ради Юрія КУШНІРА, заступника директора ТОВ «СК-інтер». Керівник обласної представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, поваги і шани від людей, невичерпної життєвої наснаги, родинного тепла і затишку, Божого благословення, душевного спокою, надійних друзів, нових успіхів у плідній депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



16.03.2014 13:48

З нагоди ювілею

З нагоди ювілею
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного Дня народження депутата обласної ради Сергія ЮЛИКА, директора ТОВ «Абсолют безпека». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, життєвих гараздів, злагоди і добра, оптимізму і наснаги, поваги і шани від людей, Божого благословення, душевного спокою, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо буковинської громади.



15.03.2014 12:20

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного Дня народження депутата крайового парламенту Сільвію ВІЩУК, помічника заступника голови Чернівецької обласної ради. Михайло ГАЙНИЧЕРУ побажав іменинниці міцного здоров’я, удачі та щастя, невичерпної життєвої енергії, родинного тепла, успішного здійснення всіх планів та задумів, шани та любові рідних і близьких людей, прихильності долі, гараздів та статків земних, нових досягнень у професійній та депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



11.03.2014 11:04

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Михайла МИНДРЕСКУ, генерального директора УО «Укрнафтохімпереробка». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, земних щедрот, особистого щастя, злагоди і добра, оптимізму і наснаги, Божого благословення, душевного спокою, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо буковинської громади.



21.02.2014 10:48

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Валерія КАРВАЦЬКОГО, начальника управління капітального будівництва обласної державної адміністрації та Олександра СМОТРА, директора Чернівецької філії УСК «Княжа». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, злагоди і добра, удачі та щастя, щедрості долі, Божого благословення, поваги і шани від людей, душевного спокою, незламного життєвого гарту, тепла і затишку в родинному колі, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



18.02.2014 10:44

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Олега КІЛАРУ, директора ТОВ «Карпатія-Бук». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди і добра, гараздів та статків земних, прихильності долі, Божої ласки, поваги і шани від людей, тепла і затишку в родинному колі, душевного спокою, щирих та відданих друзів, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо буковинської громади.



17.02.2014 09:56

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Георгія АПЕТРІЯ. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, злагоди і добра, удачі та щастя, щедрості долі, Божого благословення, поваги і шани людської, родинного благополуччя, душевного спокою, незламного життєвого гарту, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



12.02.2014 14:40

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Івана СЕМЕНЮКА, генерального директора ТОВ «Роднічок». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, тепла і затишку в родинному колі, земних щедрот, прихильності долі, Божої ласки, радості і щастя, поваги і шани людської, щирих та відданих друзів, нових успіхів у житті та праці на благо територіальних громад Буковинського краю.



11.02.2014 12:46

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Володимира КУЛІША, директора Філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГЕС» ВАТ «Укргідроенерго». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, злагоди і добра, невичерпного життєвого гарту, Божого благословення, душевного спокою, оптимізму і наснаги, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо буковинської громади.



10.02.2014 11:42

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Василя ЗАЛЯВСЬКОГО, головного лікаря Кіцманської центральної районної лікарні та Віорела ЯСТРЕМСЬКОГО, заступника директора ПП «Колос». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, земних щедрот, родинного благополуччя, прихильності долі, Божої ласки, поваги і шани людської, нових успіхів у депутатській та професійній діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



06.02.2014 11:00

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради, Героя України Георгія БЕРЕЗОВСЬКОГО, директора сільськогосподарського кооперативу «Колос» Сторожинецького району.
Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, злагоди і добра, тепла і затишку в родинному колі, невичерпної наснаги, щедрості долі, гараздів і статків земних, Божого благословення, душевного спокою, нових успіхів у житті та праці на благо буковинської громади.



05.02.2014 12:48

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Олександра ГРУШКА, головного лікаря обласної комунальної установи «Лікарня швидкої медичної допомоги». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, земних щедрот, особистого щастя, прихильності долі, Божої ласки, оптимізму і наснаги, поваги і шани людської, нових успіхів у депутатській діяльності та лікарській праці на благо територіальних громад Буковинського краю.



04.02.2014 11:30

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження першого заступника голови обласної державної адміністрації, депутата обласної ради Георгія ГАЛИЦЯ.
Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, злагоди і добра, життєвих гараздів, Божого благословення, душевного спокою, оптимізму і наснаги, нових успіхів у відповідальній праці та плідній депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області



29.01.2014 15:35

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Романа Андрійчука, головного лікаря комунальної медичної установи «Обласна дитяча клінічна лікарня». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, земних щедрот, особистого щастя, прихильності долі, Божої ласки, оптимізму і наснаги, поваги і шани людської, нових успіхів у депутатській діяльності та лікарській праці на благо територіальних громад Буковинського краю.



27.01.2014 14:52

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Матвія Плегуцу, головного лікаря Сторожинецької центральної районної лікарні.
Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, злагоди і добра, невичерпного життєвого гарту, Божого благословення, душевного спокою, оптимізму і наснаги, нових успіхів у депутатській діяльності на благо буковинської громади.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua