Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

07.08.2013 15:01

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного Дня народження депутата крайового парламенту Георгія РОТАРЯ, директора державного підприємства «Сторожинецький лісгосп». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, життєвих гараздів, оптимізму та наснаги, злагоди і добра, прихильності долі, нових успіхів у депутатській та професійній діяльності.



05.08.2013 14:21

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради, викладача Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету Назара ГОРУКА. Керівник обласної представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, великого особистого щастя, родинного затишку, Божого благословення, щирих та відданих друзів, творчої наснаги та нових успіхів у науковій, педагогічній роботі та депутатській діяльності.



31.07.2013 14:25

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Валерія ПАЛІЯ та Миколу ДОВГАНЯ, голову Кельменецької райдержадміністрації. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, удачі та щастя, земних щедрот, родинного затишку, прихильності долі, Божого благословення, життєвої снаги, земних гараздів, поваги і шани людської, нових успіхів у житті та у відповідальній праці на благо мешканців Буковинського краю.



29.07.2013 14:21

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди дня народження депутатів обласної ради Ярослава ЦЮПАКА, директора Чернівецької дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку "Укрпошта", Вячеслава ДОБРОВОЛЬСЬКОГО, президента компанії "Техно", Ігоря КІРЄЄВА, генерального директора ПП "Круїз-2000". Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, злагоди та добра, удачі та щастя, невичерпних життєвих сил, гараздів та статків земних, щедрості долі, цілющої Божої ласки, родинного благополуччя, щирих та вірних друзів, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



24.07.2013 12:16

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Сергія ЛУНІНА, генерального директора ПАТ «Дністровська ГАЕС». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, земних щедрот, родинного затишку, прихильності долі, цілющого Божого благословення, життєвої снаги, земних гараздів, поваги і шани людської, нових успіхів у житті та у відповідальній праці на благо територіальних громад Буковинського краю.



10.07.2013 11:35

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру вітає з Днем народження народну артистку України Ольгу Олексіївну Ільїну. «Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, великого особистого щастя, цілющої Божої ласки, прихильності долі, - йдеться у привітанні. - Любові Вам та злагоди, душевного спокою, щирих та відданих друзів, наснаги та нових успіхів у Вашій високотворчій праці в ім’я примноження славних культурних традицій буковинської громади!»



05.07.2013 12:31

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради, доцента Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича Галину Жаровську. Керівник обласної представницької влади побажав іменинниці міцного здоров’я, великого особистого щастя, родинного затишку, цілющого Божого благословення, щирих та відданих друзів, творчої наснаги та нових успіхів у науковій, педагогічній роботі та депутатській діяльності.



01.07.2013 11:05

Привітання з нагоди Дня народження

Привітання з нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження Володимира Карловича СІВАКА, радника голови обласної ради з птань екології та природокористування на громадських засадах, та МЕЛЬНИКА Руслана Васильовича, депутата обласної ради, директора ТОВ «Сіанон ЛТД». Керівник крайової представницької влади побажав іменникам міцного здоров’я, особистого щастя, життєвих гараздів, наснаги та успіхів у праці на благо буковинської громади.



25.06.2013 13:27

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата крайового парламенту, доцента Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича Фадея ЯЦЕНЮКА. Очільник обласної представницької влади побажав знаному буковинському науковцеві міцного здоров’я, особистого щастя, цілющого Божого благословення, щирих та відданих друзів, творчої наснаги та нових успіхів у науковій, педагогічній роботі та депутатській діяльності.



25.06.2013 12:00

Вітання з нагоди Дня ангела

Вітання з нагоди Дня ангела
Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру привітав з нагоди Дня ангела Митрополита Чернівецького і Буковинського Української Православної Церкви Онуфрія та Архієпископа Чернівецького і Кіцманського Української Православної Церкви Київського Патріархату Онуфрія. Керівник крайової представницької влади побажав шановним церковним ієрархам міцного здоров’я, душевної наснаги та натхнення для здійснення архієрейської місії на благо очолюваних ними єпархій, в ім’я зміцнення міжконфесійного миру та злагоди.



18.06.2013 09:33

З нагоди Дня народження!

З нагоди Дня народження!
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Михайла ГОМЕНЮКА, директора ТОВ «ДІМ» та Віктора КРИШМАРУ, голову Герцаївської райдержадміністрації. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, удачі та щастя, земних щедрот, родинного затишку, прихильності долі, цілющого Божого благословення, життєвої снаги, земних гараздів, поваги і шани людської, нових успіхів у житті та у відповідальній праці на благо територіальних громад Буковинського краю.



14.06.2013 14:51

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Василя САФРОНЯКА, голову Путильської райдержадміністрації та Юрія ЮЗВУ, голову Хотинської райдержадміністрації. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, злагоди та добра, удачі та щастя, невичерпних життєвих сил, гараздів та статків земних, щедрості долі, цілющої Божої ласки, родинного благополуччя, щирих та вірних друзів, нових успіхів у відповідальній праці на ниві державної служби та у депутатській діяльності на благо мешканців Буковинського краю.



03.06.2013 14:34

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Миколу ХАРАБАРУ. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, злагоди та добра, удачі та щастя, невичерпних життєвих сил, гараздів та статків земних, щедрості долі, цілющої Божої ласки, родинного благополуччя, щирих та вірних друзів, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



24.05.2013 14:01

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради, голову правління Глибоцького сільського споживчого товариства Ольгу ГОЯН. Керівник крайової представницької влади побажав іменинниці міцного здоров’я, великого особистого щастя, невичерпних життєвих сил, любові та злагоди, родинного благополуччя, щирих та вірних друзів, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



20.05.2013 15:26

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради, приватних підприємців Світлану ФОЧУК та Георгія ПРИДІЯ. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, удачі та щастя, злагоди та добра, родинного затишку, оптимізму та наснаги, щедрості долі, нових успіхів у житті та щоденній праці на благо територіальних громад Чернівецької області.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua