Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

15.10.2013 14:40

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав з Днем народження депутата обласної ради Віталія Захарюка та побажав іменинникові міцного здоров’я, великого особистого щастя, невичерпної наснаги та оптимізму, натхнення на нові успіхи у відповідальній праці та депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



14.10.2013 10:16

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав з Днем народження депутата обласної ради Олександра Гандзюка, фінансового директора ТОВ «Будмонтажсервіс». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, великого особистого щастя, усіх життєвих гараздів, поваги і шани людської, нових успіхів у відповідальній праці та депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



11.10.2013 11:08

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав з Днем народження депутата обласної ради, директора Круп’янського цегельного заводу Герцаївського району Ярослава Шешура. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, великого особистого щастя, життєвих гараздів, родинного затишку, добра і злагоди, нових успіхів у відповідальній праці та депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



08.10.2013 14:36

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради, директора спільного підприємства ВКФ «Саторі» Сергія Герасимова. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, великого особистого щастя, оптимізму та наснаги, добра і злагоди, усіх життєвих гараздів, прихильності долі, натхнення на нові успіхи у депутатській та професійній діяльності.



04.10.2013 12:23

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради, начальника відділу освіти Путильської районної державної адміністрації Володимира Гребенщикова. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, життєвої наснаги, родинного затишку, усіх земних щедрот, прихильності долі, Божого благословення і нових успіхів у депутатській діяльності та у повсякденній відповідальній праці.



01.10.2013 10:03

Вітання голові обласної державної адміністрації з нагоди Дня народження

Вітання голові обласної державної адміністрації з нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру вітає з нагоди Дня народження голову обласної державної адміністрації Михайла Папієва. «Ваша багаторічна плідна праця на високих державних посадах, непересічні ділові та організаторські здібності, рішучість та наполегливість у справі забезпечення належного рівня соціально-економічного розвитку та суспільно-політичної стабільності Буковинського краю здобули заслужене визнання та повагу як в Чернівецькій області, так і на державному рівні, - йдеться у привітанні. - Переконаний, що Ваша щоденна праця, яка є взірцем високого професіоналізму, компетентності та самовідданості, і надалі сприятиме утвердженню злагоди та благополуччя на теренах нашого краю».
Михайло Гайничеру побажав голові обласної державної адміністрації міцного здоров’я, великого особистого щастя, цілющого Божого благословення, наснаги на досягнення нових успіхів в ім’я розвитку та процвітання України.



23.09.2013 15:29

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав з ювілейним Днем народження депутата обласної ради Ігора Кібіча – заслуженого працівника промисловості України, генерального директора приватного підприємства «Колос».
Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, великого особистого щастя, родинного затишку, невичерпної життєвої енергії, Божого благословення, поваги і шани від людей, нових успіхів у відповідальній праці та депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



12.09.2013 17:04

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Олега УНГУРЯНА, голову Кіцманської райдержадміністрації. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, великого особистого щастя, злагоди і добра, життєвих гараздів, родинного затишку, поваги і шани людської, нових успіхів у відповідальній праці та депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



11.09.2013 14:50

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Івана ШКРОБАНЦЯ, головного лікаря Глибоцької центральної районної лікарні та Юрія БУРДЕЙНОГО, приватного нотаріуса Заставнівського районного нотаріального округу. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, злагоди і добра, гараздів та статків, родинного благополуччя, невичерпної життєвої снаги, Божого благословення, поваги і шани людської, нових успіхів у депутатській та професійній діяльності.



03.09.2013 10:06

З нагоди дня народження

З нагоди дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди дня народження депутата обласної ради Володимира УШАКОВА, головного лікаря обласної комунальної установи «Чернівецька обласна клінічна лікарня». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, земних щедрот, родинного затишку, прихильності долі, Божого благословення, життєвої снаги, земних гараздів, поваги і шани людської, нових успіхів у депутатській діяльності та у відповідальній праці задля забезпечення належного рівня медичного обслуговування мешканців Буковинського краю.



27.08.2013 12:18

Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників


Михайло Гайничеру привітав депутатів-іменинників
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради – генерального директора ТзОВ «Надія» Василя БІЧЕРА та директора Сокирянського вищого професійного училища Петра ШИРІНГУ. Керівник обласної представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, великого особистого щастя, родинного благополуччя, злагоди і добра, оптимізму і наснаги, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності.



20.08.2013 14:40

З нагоди дня народження

З нагоди дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ щиро та сердечно привітав з нагоди дня народження директора приватного сільськогосподарського підприємства «Мамаївське» Кіцманського району, Героя України, кавалера ордена Держави, Заслуженого працівника сільського господарства України Ярослава Антоновича ШВЕДА. Керівник крайової представницької влади відзначив вагомий внесок іменинника у розвиток агропромислового комплексу Буковинського краю, який здобув найвищу оцінку на державному рівні, побажав йому міцного здоров’я, успіхів та наснаги в житті та праці.



18.08.2013 16:00

З нагоди славного ювілею

З нагоди славного ювілею
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав з нагоди ювілейного Дня народження депутата обласної ради, доцента Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича Ярослава КУРКА. Керівник обласної представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, великого особистого щастя, родинного затишку, Божого благословення, щирих та відданих друзів, творчої наснаги та нових успіхів у науковій, педагогічній роботі та депутатській діяльності.



14.08.2013 15:13

З нагоди славного ювілею

З нагоди славного ювілею
Голова Чернівецької обласної ради тепло привітав з нагоди 60-річного ювілею знаного буковинського науковця, педагога та організатора високотехнологічного виробництва Василя Миколайовича
ГОДОВАНЮКА - доктора технічних наук, професора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, дійсного члена Академії технологічних наук України, академіка Академії зв’язку України, члена-кореспондента міжнародної термоелектричної Академії, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, відмінника освіти України, голову правління - головного конструктора відкритого акціонерного товариства "Центральне конструкторське бюро "Ритм".



11.08.2013 13:28

З нагоди Дня будівельника

З нагоди Дня будівельника
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди професійного свята працівників будівельної галузі області. «Ваш високий фаховий рівень, відповідальне ставлення до виконання професійних обов’язків та виробничих завдань, - говориться у привітанні, - здобули заслужене визнання з боку громадськості Буковинського краю та інших регіонів нашої держави. За непростих фінансово-економічних умов сьогодення ви прагнете зберегти обсяги будівництва житла, об’єктів виробничого та соціально-культурного призначення, постійно покращуєте якість виконаних робіт, прикрашаєте села, селища та міста області новими ошатними спорудами освітніх та медичних установ, закладів культури, зручними та затишними житловими будинками». Керівник крайової представницької влади побажав будівельниками та виробникам будівельних матеріалів Чернівецької області міцного здоров’я, особистого щастя, гараздів та статків, наснаги і успіхів в житті та праці на благо буковинської громади, на славу матері – Україні.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua