Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура >  З 1 квітня уряд анонсує поступове відкриття в Україні закладів культури та мистецтв

Прес-центр

Новини

31.03.2022 16:20

З 1 квітня уряд анонсує поступове відкриття в Україні закладів культури та мистецтв |  Культура

Тема новини: Назва теми

З 1 квітня уряд анонсує поступове відкриття в Україні закладів культури та мистецтв.

Кожен заклад культури готуватиме свою програму та працюватиме за власним графіком. Тому детальну інформацію про розклад, а також щодо придбання квитків потрібно дізнаватися на сайтах закладів. Частина коштів від придбаних квитків йтиме на допомогу українським захисникам або на гуманітарну підтримку.

Події у закладах культури та мистецтв відбуватимуться з урахуванням вимог воєнного стану. У випадку повітряної тривоги усі глядачі повинні пройти в укриття, яке розташоване в закладі. Кількість місць буде обмежена. При вході до закладів проводитимуть поверхневий огляд для виявлення заборонених або небезпечних для життя чи здоров’я предметів та речей. Нагадуємо і про дотримання протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширення COVID-19.

Тим часом у Чернівцях заклади культури активно працюють впродовж всього воєнного стану. Зокрема обласна філармонія ім. Дмитра Гнатюка, академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської, обласний музей народної архітектури та побуту, обласний художній музей, обласний краєзнавчий музей, театр ляльок, центр з питань культурної спадщини, фаховий коледж мистецтв ім. С. Воробкевича у різний спосіб спрямовують свою роботу для допомоги армії, вимушеним переселенцям, підтримують бойовий дух бійців та жителів нашого Буковини.

Сьогодні ж 31 березня 2022 о 18:00 у Чернівцях відбудеться особливий концерт.

Музиканти Чернівецької обласної філармонії зіграють його у бомбосховищі разом із колегами з інших міст, які втратили домівки та знайшли тут прихисток. Між творами вимушені переселенці у прямому етері розкажуть власні історії.

Під час концерту відбуватиметься збір коштів на потреби біженців та ЗСУ.

У програмі - твори геніальних українських композиторів, маловідомих Європі.
Послухати концерт можна у прямому етері та записі в Україні та за кордоном.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua