Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Уряд Франції передав техніку та обладнання для українських рятувальників

Прес-центр

Новини

28.03.2022 13:08

Уряд Франції передав техніку та обладнання для українських рятувальників |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Уряд Французської Республіки передав 27 одиниць техніки та 50 тонн обладнання для рятувальників України. Офіційна церемонія передачі пожежних машин відбулася сьогодні, 28 березня, у Чернівцях. Надалі рятувальні автомобілі роз’їдуться на службу всією Україною.

Як зазначив заступник Міністра з надзвичайних ситуацій Сергій Тригубенко, Україна отримала третю партію таких автомобілів. За його словами, ДСНС втратила багато техніки під час виконання своїх обов’язків на захоплених територіях і в регіонах, де йдуть активні бойові дії.

Своєю чергою Надзвичайний і Повноважний посол Франції в Україні Етьєн де Понсен заявив, що ця церемонія є свідченням ефективної співпраці, підтримки та відповіддю на ті потреби, які наразі має Україна.

Представники головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області були приємно вражені дбайливим ставлення наших французьких партнерів до передачі. Всі машини поремонтовані та підготовлені до виконання своїх завдань. Автівки дозаправили поблизу українсько-румунського кордону та передали їх українській стороні з повним баком. Крім того, техніку передали разом з усім передбаченим інвентарем та спорядженням.



Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua