Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Павлові Дворському - 60 років

Прес-центр

Новини

01.02.2013 16:21

Павлові Дворському - 60 років |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Сьогодні народний артист України Павло Дворський відзначає 60-літній ювілей. З цієї нагоди його привітав голова обласної ради Михайло Гайничеру. «Від імені Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю Вас – визнаного Україною та світом митця, справжнього патріота та громадянина нашої Вітчизни та Буковинського краю - з нагоди славного ювілею! Ваш неперевершений талант, джерельна щирість, філігранне виконання найсклад­ніших вокальних творів, високі фахові якості та непересічні людські чесноти стали запорукою Вашого непорушного авторитету в мистецьких колах, безмежної любові, шани та відданості мільйонів щирих  шанувальників співочого генію», – йдеться у вітанні.

Голова обласної ради побажав поважному земляку міцного здоров’я, особистого щастя та сімейного затишку, незламного козацького гарту, Божого благословення, гараздів та статків земних, приємних дарунків прихильної долі, нових  успіхів та творчих злетів на ниві самовідданого служіння національному пісенному мистецтву, українському народові та буковинській громаді!

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua