Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування

Прес-центр

Новини - День для святкування

10.08.2017 18:07

Іван Мунтян: «Будівельники створюють диво у цьому світі, який за правом належить їм!»

Іван Мунтян: «Будівельники створюють диво у цьому світі, який за правом належить їм!»
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян привітав будівельників Чернівецької області з нагоди професійного свята. Урочистості з цього приводу відбулись сьогодні в Чернівецькій обласній філармонії. Посадовець щиро подякував присутнім у святковій залі передовикам будівельної галузі та їх трудовим колективам за сумлінну щоденну працю і відповідальне ставлення до обраної професії. «Цей світ за правом належить вам, шановні будівничі!», - зауважив під час свого вітального виступу Іван Мунтян. «Своєю творчою працею ви щодня створюєте рукотворне диво, яке робить цей світ прекрасним, зручним та комфортним для людей», - наголосив він.



06.08.2017 13:54

Іван Мунтян: Спільними зусиллями ми подолаємо будь-які труднощі й зробимо Буковину успішною

Іван Мунтян: Спільними зусиллями ми подолаємо будь-які труднощі й зробимо Буковину успішною
На цьому наголосив керівник представницької влади краю Іван Мунтян під час урочистостей з нагоди відзначення 77-річчя утворення Чернівецької області, які відбулися сьогодні, 6 серпня, в переддень річниці у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Участь в урочистостях також взяли офіційні делегації округу Швабія Федеративної Республіки Німеччини на чолі з Президентом Генеральної ради депутатів округу паном Юргеном Райхертом та департаменту Майєнн Франції на чолі з заступником голови Генеральної ради департаменту паном Жераром Дюжаре, які прибули у столицю Буковини на святкування 20-ї річниці підписання партнерської угоди «Чотири регіони для Європи».



27.06.2017 16:38

У столиці Буковини відзначили 21-у річницю Конституції України

У столиці Буковини відзначили 21-у річницю Конституції України
Участь в урочистостях, що відбулися у столиці Буковини сьогодні, 27 червня, з нагоди відзначення 21-ї річниці прийняття Основного Закону України, взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Разом з представниками влади та громади краю посадовець, поклав квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку у середмісті Чернівців, відтак, привітав учасників урочистих зборів, що відбулися у Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка.



18.05.2017 15:03

Голова та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради долучились до відзначення Дня вишиванки в Чернівцях

Голова та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради долучились до відзначення Дня вишиванки в Чернівцях
Голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян разом з працівниками виконавчого апарату Чернівецької обласної ради долучився до відзначення Дня вишиванки сьогодні, 18 травня.



18.05.2017 12:57

До Всесвітнього Дня вишиванки

До Всесвітнього Дня вишиванки
Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь в урочистостях з нагоди Всесвітнього дня вишиванки, які відбулись сьогодні, 18 травня 2017 року, у середмісті обласного центру. У своєму вітальному слові він подякував буковинцям та гостям нашого краю за розуміння та підтримку ініціативи відомої буковинської письменниці Лесі Воронюк та групи чернівецьких студентів - істориків щодо впровадження Дня вишиванки, яка наразі набула широкого розголосу та поширення в Україні, Європі та світі.



11.05.2017 16:10

Іван Мунтян: Ми – європейці!

Іван Мунтян: Ми – європейці!
Сьогодні, 11 травня, у столиці Буковини відбулися урочистості до Дня Європи та з нагоди ухвалення Радою Міністрів Євросоюзу остаточного рішення про надання Україні безвізового режиму перетину кордону з країнами-членами ЄС. Участь у церемонії підняття Державного Прапора України та прапора Європейського Союзу, що відбулася на Соборній площі міста Чернівців, взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.



19.01.2017 14:20

З нагоди Світлого Хрещення Господнього

З нагоди Світлого Хрещення Господнього
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга МАКОВЕЦЬКА разом з мешканцями Чернівців, інших міст та сіл області взяла участь у церемонії урочистого освячення води владиками християнських конфесій, яка відбулась на площі Святої Марії обласного центру.



30.12.2016 17:00

З нагоди Нового року та світлого Різдва Христового

З нагоди Нового року та світлого Різдва Христового
Керівник крайової представницької влади Іван МУНТЯН від щирого серця привітав співробітників виконавчого апарату Чернівецької обласної ради з Новим 2017 роком та прийдешнім Різдвом Христовим. Високопосадовець подякував посадовим особам місцевого самоврядування за плідну, кваліфіковану працю на благо територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області.
Голова обласної ради побажав присутнім міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного затишку, цілющого Божого благословення успіхів та здобутків в житті та праці, веселих новорічно – різдвяних свят.



07.12.2016 17:48

Голова крайового парламенту Буковини: Українське народовладдя – свідомий вибір вільних громадян

Голова крайового парламенту Буковини: Українське народовладдя – свідомий вибір вільних громадян
На цьому наголосив керівник представницької влади краю, вітаючи учасників урочистого зібрання, що відбулося сьогодні, 7 грудня, з нагоди Дня місцевого самоврядування. «Українське народовладдя – це свідомий вибір вільних громадян, які довірили представляти свої інтереси кращим зі своїх краян , наділивши їх відповідними владними повноваженнями. Донедавна самоврядування в Україні багато в чому мало декларативний характер, адже всю повноту влади зосереджували у своїх руках місцеві адміністрації. Саме тому нині одним із головних завдань українського державотворення стала докорінна реформа системи місцевого самоврядування, що має за мету передачу владних повноважень та ресурсів з центру на місця», – відзначив Іван Мунтян.



16.11.2016 17:43

Іван Мунтян привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом

Іван Мунтян привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом
Сьогодні, 16 листопада, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав працівників місцевих телерадіоорганізацій та підприємств зв’язку з нагоди професійного свята. «Вплив сучасних електронних засобів масової інформації на громадську думку, погляди та настрої людей важко переоцінити. Адже завдяки телебаченню, радіо та інформаційним ресурсам всесвітньої мережі Інтернет світ стає більш відкритим, прозорим та зрозумілим для людей, – відзначив керівник крайового парламенту Буковини, звертаючись до учасників урочистого зібрання. – В той же час професії телерадіожурналіста, оператора та зв’язківця нині справедливо вважаються одними з найбільш небезпечних наряду з професіями військового, рятувальника та правоохоронця. З приємністю хочу відзначити, що працівники регіональних телерадіокомпаній завжди перебувають на вістрі найголовніших подій. Їхні репортажі, нариси та журналістські розслідування є надзвичайно цікавими та потрібними для широкого загалу».



13.10.2016 17:22

Іван Мунтян: Від стійкості духу та бойової майстерності захисників України залежить те, яким буде наше майбутнє

Іван Мунтян: Від стійкості духу та бойової майстерності захисників України залежить те, яким буде наше майбутнє
Сьогодні, 13 жовтня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у заходах, що відбулися у столиці Буковини до Дня захисника України. Зокрема, посадовець вшанував пам’ять загиблих Героїв, які віддали свої життя, захищаючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави у зоні проведення антитерористичної операції. Відтак, керівник представницької влади краю відзначив учасників бойових дій на Сході України з числа буковинських військовослужбовців під час урочистих зборів, що відбулися у приміщенні Чернівецького академічного обласного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської, Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.



27.09.2016 14:33

З нагоди Всесвітнього дня туризму

З нагоди Всесвітнього дня туризму
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь в урочистостях з нагоди Всесвітнього дня туризму. Вона привітала багатотисячний туристський загал Чернівецької області від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна та депутатського корпусу обласної ради. «Завдяки вашому ентузіазму та завзяттю спільними зусиллями незабаром ми зможемо реалізувати той невикористаний досі потенціал, завдяки якому наш край називають у світі українською Швейцарією», - наголосила посадовець, звертаючись до присутніх на урочистому дійстві.



25.09.2016 19:07

Буковинські аграрії представили свої досягнення на традиційному ярмарку

Буковинські аграрії представили свої досягнення на традиційному ярмарку
Учасників та гостей традиційної виставки-ярмарку «Буковинська осінь-2016», що відбулася сьогодні, 25 вересня, на території кінноспортивного клубу «Буковинська Троя» у селі Реваківці Кіцманського району привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.



15.09.2016 15:40

До 20-річчя Державної служби України з надзвичайних ситуацій

До 20-річчя Державної служби України з надзвичайних ситуацій
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистих зборах з нагоди 20-ї річниці створення Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Актова зала зібрала кращих представників підрозділів Управління ДСНС в Чернівецькій області, численних гостей, ветеранів служби. У своєму вітальному слові перший заступник керівника крайової представницької влади високо оцінила внесок бійців та офіцерів УДСНС у забезпечення безперешкодної життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області.



08.09.2016 17:54

З нагоди свята мужності, спритності та сили

З нагоди свята мужності, спритності та сили
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила з вітальним словом на урочистому зібранні з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Вона відзначила важливу роль фізичної культури та спорту для гармонійного розвитку людини, громади та суспільства. «Особливого значення фізичний гарт набуває в наші дні, коли тисячі кращих синів та доньок Вітчизни зі зброєю в руках захищають незалежність нашої держави від ворожих зазіхань на Сході країни», - наголосила Інга Маковецька.
Перший заступник голови обласної ради з особливою теплотою привітала буковинських олімпійців – Наталію Лупу, Лідію Січенікову, Руслану Цихоцьку, які гідно представили Україну на олімпійських аренах Бразилії.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua