Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

22.12.2017 10:11
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

22.12.2017 10:09
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  Іван Мунтян: Ми – європейці!

Прес-центр

Новини

11.05.2017 16:10

Іван Мунтян: Ми – європейці! |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 11 травня, у столиці Буковини відбулися урочистості до Дня Європи та з нагоди ухвалення Радою Міністрів Євросоюзу остаточного рішення про надання Україні безвізового режиму перетину кордону з країнами-членами ЄС. Участь у церемонії підняття Державного Прапора України та прапора Європейського Союзу, що відбулася на Соборній площі міста Чернівців, взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«У ці хвилини по всій Україні – від Сходу до Заходу, від Півночі до Півдня у небі майорять стяги незалежної Української Держави та Європейського Союзу. Таким чином українська нація в черговий раз засвідчує свою приналежність до європейської спільноти цивілізованих держав. Так, ми справжні європейці, і не лише завдяки географічному розташуванню нашої Батьківщини. Ми є європейцями за походженням, у нас з Європою спільна історія та культура. Мине всього місяць, і кордони Європейського Союзу гостинно відкриються перед громадянами України, адже нарешті набуде чинності безвізовий порядок перетину кордону з країнами ЄС. Щиро вірю, що цей довгоочікуваний крок ще більше наблизить Україну до повноправного членства у європейській спільноті», – зазначив голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян у своєму вітальному слові.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua