Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування

Прес-центр

Новини - День для святкування

24.08.2016 15:41

Голова Чернівецької обласної ради: Сьогодні ми низько вклоняємося оборонцям рідної землі

Голова Чернівецької обласної ради: Сьогодні ми низько вклоняємося оборонцям рідної землі
Сьогодні, 24 серпня, Іван Мунтян взяв участь в урочистих заходах, що відбулися в обласному центрі з нагоди 25-ї річниці незалежності України. Вшанувавши знаменний ювілей покладанням квітів на Центральній площі Чернівців, посадовець звернувся з вітальним словом до буковинців та гостей нашого краю.



23.08.2016 11:08

Керівник представницької влади краю привітав буковинців з Днем Державного Прапора

Керівник представницької влади краю привітав буковинців з Днем Державного Прапора
«Сьогодні наш народ, усе світове українство відзначає День Державного Прапора України, який є одним з головних атрибутів незалежності Української Держави. Нині синьо-жовте знамено свободи знову є прапором визвольної боротьби за соборність українських земель. Тисячі кращих синів та доньок України із зброєю в руках захищають честь державного прапора на Сході нашої країни. Завтра десятки мільйонів людей на планеті будуть відзначати двадцятип’ятирічний ювілей незалежності України. На честь нашої Батьківщини на всіх континентах будуть підняті синьо-жовті прапори. Тож давайте долучимось до цієї величної естафети гідності, мужності та звитяги! Зі святом вас, дорогі земляки!», – на цьому наголосив Іван Мунтян, звертаючись до краян, які сьогодні, 23 серпня, зібрались на Центральній площі Чернівців, щоб долучитись до урочистої церемонії підняття Державного Прапора України.



11.07.2016 16:20

Віталій Мельничук привітав учасників святкових заходів

Віталій Мельничук привітав учасників святкових заходів
Заступник голови обласної ради Віталій Мельничук взяв участь у другому міжобласному еко-фестивалі рибної ловлі та рибної юшки «ОтакЮшка», що відбувся в с.Атаки Хотинського району з нагоди Дня Дністра та Дня рибалки. Організатором заходу виступили працівники Національного парку «Хотинський». Віталій Мельничук від імені депутатського корпусу обласної ради звернувся до присутніх з вітальним словом та зазначив, що цьогорічне дійство відзначається багаточисельністю як учасників, так і гостей фестивалю.
Всі бажаючі мали можливість відвідати майстер-класи у творчих майстернях, взяти участь у змаганнях з рибної ловлі. У рамках еко-фестивалю відбулися також кулінарні змагання з приготування «Кращої юшки на Дністрі», благодійний «Аукціон хвостів», акція «Година еко-свідомості».
Посадовець також взяв участь в святкових заходах з нагоди Дня Новодністровська. Віталій Мельничук привітав новодністровців зі святом, побажав нових здобутків у праці на славу рідному місту та вручив Почесні грамоти обласної ради



09.07.2016 14:07

У столиці Буковини розпочався Петрівський ярмарок

У столиці Буковини розпочався Петрівський ярмарок
Керівник представницької влади краю Іван Мунтян взяв участь в урочистому відкритті Петрівського ярмарку, що відбулося сьогодні, 9 липня, у Центральному парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка.



24.06.2016 12:51

Інга Маковецька привітала рятувальників Буковини з Днем Конституції України

Інга Маковецька привітала рятувальників Буковини з Днем Конституції України
Перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистостях з нагоди Дня Конституції України, що відбулися в Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області. Вітаючи рятувальників з національним святом Інга Маковецька зокрема, зазначила: «У складні часи вітчизняної історії, коли ворог зазіхнув на найцінніше положення Конституції України – територіальну цілісність, хочу віддати велику шану синам і донькам України, які відстоюють її на Сході нашої держави».



23.06.2016 16:45

З нагоди Дня державної служби України

З нагоди Дня державної служби України
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистих зборах з нагоди Дня державної служби України. Посадовець висловила глибоку вдячність корпусу державних службовців Чернівецької області та ветеранам державної служби за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм та відповідальність. «Набув чинності Закон України «Про державну службу». Він окреслив нові обрії системи вітчизняного державного управління, наблизив її до європейських стандартів. Хочу вірити, що вже незабаром, окрім підвищення відповідальності, державні службовці відчують також і покращення матеріального забезпечення та соціального статусу, яким наразі далеко до європейського рівня», - наголосила Інга Маковецька.



16.06.2016 13:36

Голова Чернівецької обласної ради привітав медичних працівників Буковини з нагоди професійного свята

Голова Чернівецької обласної ради привітав медичних працівників Буковини з нагоди професійного свята
Сьогодні, 16 червня, керівник представницької влади краю Іван Мунтян взяв участь в урочистостях, що відбулися до Дня медичного працівника. Посадовець привітав представників медичної спільноти області з професійним святом, відзначивши їх безцінний внесок у справу збереження здоров’я та життя буковинців.



15.06.2016 18:20

Відбулися урочисті заходи з на годи 75-ї річниці від дня народження Івана Миколайчука

Відбулися урочисті заходи з на годи 75-ї річниці від дня народження Івана Миколайчука
Участь у традиційному святкуванні дня народження знакового українського кіноактора та режисера разом з керівником представницької влади краю Іваном Мунтяном також взяли державний секретар для румунів звідусіль Міністерства закордонних справ Румунії Петре Гуран, Міністр культури України Євген Нищук та Генеральний консул Румунії в Чернівцях Елеонора Молдован.



27.05.2016 14:46

Інга Маковецька побувала на святі Останнього дзвоника у 38-й чернівецкій школі

Інга Маковецька побувала на святі Останнього дзвоника у 38-й чернівецкій школі
Сьогодні у школах Чернівців пролунали останні дзвоники. На свято з нагоди завершення навчального року в загальноосвітню школу №38 завітала перший заступник голови облради Інга Маковецька. Вона щиро привітала учнів, їх батьків та вчителів з цим чудовим святом, з новими досягненнями та успіхами у навчанні. Перший заступник голови облради побажала учням гарного літнього відпочинку, набути сил та прагнення здобувати знання та досягати нових результатів. Інга Маковецька також вручила Грамоту Верховної Ради України вчителю 38-ї школи Палію Юрію Васильовичу.



19.05.2016 16:51

Голова Чернівецької обласної ради привітав учасників мистецької акції до Всесвітнього дня вишиванки

Голова Чернівецької обласної ради привітав учасників мистецької акції до Всесвітнього дня вишиванки
Керівник представницької влади краю Іван Мунтян привітав та поспілкувався з учасниками мистецької акції «Вишивані і рукотворні дивотвори Буковини», що відбулася у галереї Чернівецької міської ради з нагоди відзначення Всесвітнього дня вишиванки.



13.05.2016 15:47

Інга Маковецька взяла участь у конференції з нагоди ювілею Садгори

Інга Маковецька взяла участь у конференції з нагоди ювілею Садгори
Перший заступник голови облради Інга Маковецька взяла участь у відкритті історико-краєзнавчої конференції «Садгора – від барона Гартенберга до сучасності», приуроченій 245-річчю Садгори.
«Незважаючи на напівофіційний статус передмістя, Садгора насправді відігравала і відіграє нині набагато вагомішу роль в історії та сьогоденні Чернівців та Чернівецької області загалом, - зауважила Інга Маковецька. - Традиційно саме тут функціонувало індустріальне, торговельне, логістичне осердя столиці Буковини, вирувало цікаве та надзвичайно насичене важливими подіями та непересічними явищами громадське, культурне та духовне життя, з цією благословенною землею тісно пов’язані біографії багатьох визначних громадських та політичних діячів, поетів, письменників, представників образотворчого та прикладного мистецтва, благодійників та меценатів».



22.01.2016 14:45

«Сьогодні питання соборності та єдності знову згуртувало сорокамільйонну українську націю», - Іван Мунтян

«Сьогодні питання соборності та єдності знову згуртувало сорокамільйонну українську націю», - Іван Мунтян
В сесійній залі Чернівецької обласної ради відбулись урочистості з нагоди Дня Соборності України. «Сьогодні, як і 97 років тому, питання соборності та єдності нашої землі знову згуртувало довкола себе сорокамільйонну українську націю, - сказав голова обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до присутніх на урочистому дійстві. - Незважаючи на те, що агресор сьогодні намагається розколоти нашу державу, ми, українці, показали, що ми єдині і боремося за її незалежність». Голова облради наголосив, що сьогодні завдяки нашим героям, патріотам, волонтерам Україна продемонструвала всьому світу готовність відстоювати кожен клаптик української землі.



14.01.2016 17:13

На святі «Вашківецької Маланки» Іван Мунтян закликав присутніх підтримати бійців на сході благодійними внесками

На святі «Вашківецької Маланки» Іван Мунтян закликав присутніх підтримати бійців на сході благодійними внесками
Сьогодні у Вашківцях Вижницького району проходить традиційне свято Маланки. Цьогоріч уп’яте воно відбувається у статусі обласного фестивалю народної творчості «Вашківецька Маланка», співзасновниками якого є Вашківецька міська рада та Чернівецька обласна рада. Його учасників та гостей щиро привітав голова обласної ради Іван Мунтян. «Надзвичайно приємно знаходитись сьогодні тут, на такому чудовому святі, на яке з’їжджаються гості з усієї України, - зазначив Іван Мунтян. - Ми пишаємось тим, що на Буковині зберігаються традиції, які передали нам наші предки». Голова облради наголосив, що сьогодні Україна переживає непрості часи, адже на сході нашої держави патріоти борються за її незалежність і територіальну цілісність, та закликав всіх небайдужих допомогти нашим бійцям своїми благодійними внесками. Він також зауважив, що сьогоднішнє свято об’єднує Україну, оскільки тут присутні представники різних регіонів, зокрема, гості з Луганщини. Вашківецький міський голова вручив голові облради символічний подарунок на пам’ять про Вашківецьку Маланку-2016.



11.01.2016 12:20

"Гомін Буковини" привітав керівників облради з Різдвяними святами

"Гомін Буковини" привітав керівників облради з Різдвяними святами
До голови обласної ради Івана Мунтяна завітали колядники. Мистецький гурт «Гомін Буковини» привітав керівників обласної ради з новорічно-різдвяними святами, виконав колядки та щедрівки, віршовані віншування. Іван Мунтян щиро подякував митцям, побажав їм веселих свят, добра, злагоди і миру, вручив подарунки, а також разом із заступниками голови обласної ради поповнив скриньку благодійних внесків, які ансамбль «Гомін Буковини» планує передати на потреби українських бійців у зоні АТО.



08.01.2016 13:56

З нагоди світлого Різдва Христового

З нагоди світлого Різдва Христового
Голова Чернівецької обласної ради Іван МУНТЯН відвідав святкове богослужіння, яке відбулось в храмі Різдва Христового Української Православної Церкви Київського Патріархату, що в Чернівцях, за участі митрополита Чернівецького і Буковинського Данила, архієпископа Чернівецького і Кіцманського Онуфрія, єпископа Коломийського і Косівського Юліана, єпископа Тернопільського і Теребовлянського Павла та інших церковних архиєреїв. З вітальним словом до вірян звернулися архієпископ Онуфрій та митрополит Данило. З шанобливою увагою присутні заслухали святкову проповідь єпископа Юліана. У святковому богослужінні взяли участь депутати Чернівецької обласної та міської рад, а також Чернівецький міський голова Олексій КАСПРУК.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua