Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування

Прес-центр

Новини - День для святкування

14.11.2013 14:39

На урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства

На урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства. «Буковинський край історично зорієнтований на сільськогосподарське виробництво, - зазначив голова обласної ради вітаючи присутніх, - упродовж століть тут формувались землеробські традиції, створювались династії справжніх майстрів аграрної справи». Михайло Гайничеру зауважив, що працівникам аграрного сектору вдалося зміцнити та примножити позитивні тенденції в розвитку сільського господарства Буковинського краю, зокрема, третій рік поспіль забезпечувати рекордну врожайність зернових, розвивати садівництво та птахівництво, вводити в експлуатацію нові фруктосховища, вдосконалювати технологію сільгоспвиробництва на всіх його етапах. Голова обласної ради щиро подякував аграріям та побажав щедрих врожаїв, гідного поцінування їх непростої праці і вручив Почесні грамоти обласної ради кращим працівникам галузі.



17.10.2013 15:19

На урочистостях з нагоди Дня працівників харчової промисловості

На урочистостях з нагоди Дня працівників харчової промисловості
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників харчової промисловості. Вітаючи присутніх, заступник голови обласної ради зауважив, що харчова промисловість, це не лише галузь економіки, яка забезпечує зайнятість наших громадян, сприяє поповненню бюджетів різних рівнів. Від результатів праці харчовиків залежить якість життя наших громадян, їх здоров’я і, зрештою, гарне самопочуття, адже кожен з нас щоденно користується результатами їх праці.



08.10.2013 12:27

Філософсько-теологічний факультет ЧНУ готується до відзначення 20-річчя

Філософсько-теологічний факультет ЧНУ готується до відзначення 20-річчя
14-15 жовтня 2013 року відбудеться урочисте святкування 20-річчя з часу відродження у Чернівецькому національному університеті філософсько-теологічного факультету.
14 жовтня об 11.00 в Червоній залі ЧНУ відбудеться засідання Міжнародної науково-практичної конференції, а 14 жовтня о 16.00 – урочиста академія з нагоди ювілейної річниці факультету в палаці «Академічний».



05.10.2013 11:12

Чернівці святкують свій 605-й День народження

Чернівці святкують свій 605-й День народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистому відкритті святкування Дня міста, яке відбулось на Центральній площі Чернівців. Михайло Гайничеру щиро привітав всіх мешканців та гостей міста, керівників міської територіальної громади з 605-ю річницею першої писемної згадки. Він зауважив, що Чернівці завжди відрізнялись згуртованістю громади, яка працює на благо рідного міста, та відзначив зусилля депутатського корпусу міської ради та районних у місті рад, які докладають зусиль для благоустрою та створення комфортних умов для проживання. Голова обласної ради побажав, щоб Чернівці можна було не просто порівнювати з найкращими містами України та європейських країн, а для всіх його жителів воно було найкращим містом у світі.



03.10.2013 17:36

Буковинський медуніверситет відзначив День працівника освіти

Буковинський медуніверситет відзначив День працівника освіти
Керуючий справами обласної ради Микола Борець взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників освіти, організованих Буковинським державним медичним університетом. Він щиро привітав викладачів одного з найпрестижніших вузів краю та наголосив, що потужний потенціал професорсько-викладацького складу, професійна робота керівного складу вузу та відповідальне ставлення студентів до навчання дають можливість університету постійно прогресувати, досягати нових вершин у теорії та практиці української медицини. Микола Борець побажав вузу зберігати свій високий статус і примножувати славні традиції та вручив Почесні грамоти його кращим працівникам.



03.10.2013 17:36

На урочистостях з нагоди 138-ї річниці ЧНУ

На урочистостях з нагоди 138-ї річниці ЧНУ
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди 138-ї річниці заснування Чернівецького національного університету. Михайло Гайничеру щиро привітав університет з поважною річницею та зауважив, що він також є його випускником. Голова обласної ради зазначив, що ЧНУ сьогодні є чи не найбільшим науковим та культурним осередком області, а також центром міжнародних зв’язків. Випускників різних факультетів університету можна зустріти у багатьох країнах Європи, і всюди вони користуються повагою за свій професіоналізм та притаманну буковинцям толерантність.



02.10.2013 12:00

Самотніх людей поважного віку вшанували в Новоселицькому районі

Самотніх людей поважного віку вшанували в Новоселицькому районі
З нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку голова Новоселицької районної ради Деомид Шова та голова районної державної адміністрації Георгій Нікітович відвідали стаціонарне відділення постійного або тимчасового проживання пенсіонерів, інвалідів та одиноких непрацездатних громадян у селі Стальнівці, де нині мешкає 20 самотніх людей похилого віку. Про це повідомили у Новоселицькій районній раді. Під час зустрічі гості поспілкувались з підопічними будинку, побажали їм здоров’я та оптимізму на довгі роки і вручили подарунки.



02.10.2013 10:18

На Герцаївщині відзначили День людей похилого віку

На Герцаївщині відзначили День людей похилого віку
В Герцаївському районі відзначили Міжнародний День людей похилого віку. Як повідомили у Герцаївській районній раді, на святкування завітали народний депутат України Геннадій Федоряк, голова Герцаївської районної ради Іван Чорней та голова райдержадміністрації Віктор Кришмару. Вони щиро привітали учасників заходу, а Геннадій Федоряк передав усім подарунки. Для людей поважного віку було організовано частування, а аматорські колективи району виступили для них з концертом.



30.09.2013 09:55

Онуту - 800 років!

Онуту - 800 років!
Село Онут Заставнівського району відзначило свій 800-літній ювілей. На відзначення поважної річниці одного з найстаріших сіл області завітали численні гості, яких тут зустрічали веселі музики та щедрі частування, а місцеві мешканці розважали колоритними театральними постановками.
Від імені Чернівецької обласної ради господарів та гостей свята привітала депутат крайового парламенту, помічник заступника голови обласної ради Сільвія Віщук.



12.08.2013 14:09

Село Гаврилівці Кіцманського району відзначило 600-літній ювілей

Село Гаврилівці Кіцманського району відзначило 600-літній ювілей
Вчора територіальна громада с.Гаврилівці Кіцманського району урочисто відзначила 600-ліття з дня першої письмової згадки про населений пункт. Окрім жителів села та сусідніх населених пунктів, ця пам’ятна подія зібрала чимало почесних гостей, які щиро привітали громаду. Серед них голова Кіцманської районної ради Василь Ящук, керуючий справами Чернівецької обласної ради Микола Борець, депутат обласної ради, головний лікар Кіцманської центральної районної лікарні Василь Залявський, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Рухтурак. Іванковецький сільський голова Олексій Добровольський розповів про історію Гаврилівців, що входять до складу Іванковецької сільської ради.



09.07.2013 12:22

12 липня Кіцмань відзначить 600-літній ювілей

12 липня Кіцмань відзначить 600-літній ювілей
У п’ятницю, 12 липня, у Кіцмані відбудуться урочистості з нагоди 600-ліття міста. Голова обласної ради Михайло Гайничеру підписав розпорядження про виділення коштів з цільового фонду обласної ради. 25 тисяч гривень буде виділено Кіцманській районній держадміністрації на компенсацію витрат для реалізації плану заходів з відзначення 600-річчя першої історичної згадки про місто Кіцмань.



01.07.2013 15:15

Глибока відзначила 575 річницю

Глибока відзначила 575 річницю
28 червня селище Глибока відзначало славну дату – 575-ту річницю з дня першої згадки. Цьогоріч ця подія співпала з святкуванням ще двох свят – Дня Конституції та Дня молоді. Щирими словами в день свята глибочан вітав голова обласної ради Михайло Гайничеру, офіційні делегації з Генерального консульства Румунії в м. Чернівці на чолі з в. о. Генерального консула Румунії в місті Чернівці Денісою Габор, делегації з Румунії, зокрема, з м. Ботошани на чолі з заступником голови Ботошанської повітової ради Георгієм Сорєску,з м. Пятра – Нямц на чолі з радником міської ради Висилем Оулату, з м. Киндешти на чолі з примарем Константином Чорнодолею, з м. Сірет на чолі з примарем Андріаном Попою, з м. Гура – Гуморулуй на чолі з примарем Маріусом Урсачуком, з м. Сучава на чолі з сенатором Тіберіу Проданом. Польщу представляли делегації з м. Хойна на чолі з Доротою Добак – Харджинською та з м. Нароль на чолі з бургомістром Станіславом Вошом. Також глибочан вітали гості з Молдови (м. Орхей) та з Кам’янець–Подільського на чолі з заступником міського голови Василем Строянським. На святі був присутній також народний депутат України Геннадій Федоряк.



18.06.2013 17:09

З нагоди Дня дільничного інспектора міліції України

З нагоди Дня дільничного інспектора міліції України
Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь в урочистостях з нагоди 90-ї річниці утворення служби дільничних інспекторів міліції та Дня дільничних інспекторів міліції України. В роботі урочистих зборів взяли участь та виступили: голова Чернівецької обласної державно адміністрації Михайло ПАПІЄВ, начальник УМВС України в Чернівецькій області полковник міліції Олександр ДЕМИДОВ, заступник Чернівецького міського голови Олександр ПАСКАРЬ. «Саме ви вдень і вночі, за будь-якої погоди стоїте на варті громадського порядку та спокою, безпосередньо опікуєтесь питаннями захисту законних прав та інтересів громадян, займаєтесь профілактичною діяльністю, а за необхідності особисто попереджаєте спроби вчинення протиправних дій з боку зловмисників», - наголосив у своєму вітальному слові Валентин МАНІЛІЧ.



13.06.2013 15:40

У Герцаївському районі вшанували медичних працівників

У Герцаївському районі вшанували медичних працівників
Медичних працівників Герцаївщини вшанували на урочистостях, які відбулись у Герцаївській центральній районній лікарні. Лікарів та медпрацівників привітали голова районної ради Іван Чорней, голова райдержадміністрації Віктор Кришмару. В урочистостях взяв участь також директор Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення ОДА Ігор Шкробанець. Кращі працівники медичної галузі району були нагороджені грамотами.



27.05.2013 11:36

Сторожинець відзначив 565-ту річницю

Сторожинець відзначив 565-ту річницю
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь у святкуванні дня міста Сторожинець. Він щиро привітав його мешканців та гостей і наголосив, що саме зусиллями сторожинчан місто набуває ошатного вигляду, зберігаються та примножуються його здобутки та славні традиції. Валентин Маніліч зауважив, що Сторожинець залишає неповторні враження від перебування та бажання неодноразово завітати до цього затишного міста.
Урочистості з нагоди 565-ї річниці Сторожинця розпочалися святковою ходою яскравої колони учасників хору, спортсменів, вихованців творчих гуртків та духового оркестру.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua