Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування

Прес-центр

Новини - День для святкування

01.11.2012 14:44

До Дня працівника соціальної сфери

До Дня працівника соціальної сфери
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ, заступник голови облдержадміністрації Кирило КРИЩЕНКО та секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН взяли участь та виступили на урочистостях з нагоди Дня працівника соціальної сфери, що відбулися в обласній філармонії. «Крайова представницька влада приділяє першочергову увагу потребам та запитам соціальної сфери. У повному обсязі фінансуються відповідні регіональні (комплексні) програми розвитку регіону, забезпечуються усім необхідним галузеві установи та заклади», – зазначив у своєму виступі голова обласної ради. «Від імені багатотисячного корпусу депутатів та посадових осіб місцевого самоврядування Чернівецької області хочу висловити глибоку впевненість у тому, що соціальна сфера на теренах області і надалі всебічно розвиватиметься. Надійною запорукою цьому є особиста принципова позиція керівника нашого краю, голови обласної державної адміністрації Михайла Миколайовича ПАПІЄВА, – наголосив Михайло ГАЙНИЧЕРУ. – Професійний досвід, набутий Михайлом Миколайовичем за роки діяльності на посаді Міністра праці та соціальної політики України, незаперечний авторитет високоосвіченого фахівця та організатора соціальної сфери дозволяють сьогодні успішно впроваджувати сучасні методи і технології організації соціальної роботи, залучити значні фінансові ресурси для забезпечення належного рівня соціального захисту населення».



08.10.2012 16:58

На урочистостях з нагоди Дня юриста

На урочистостях з нагоди Дня юриста
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня юриста. Він щиро привітав учасників зібрання та наголосив, що сьогодні без участі юристів важко уявити собі будь-яку сферу життя та господарювання, і в кожній з них юристи демонструють високий освітній та фаховий рівень. Голова обласної ради відзначив роль служителів Феміди у забезпеченні захисту прав і свобод громадян та роль юридичного супроводу у прийнятті рішень органами місцевого самоврядування та виконавчої влади різних рівнів.
За особисті досягнення у виконанні завдань з розбудови суверенної, демократичної, правової держави, справі захисту прав людини, формуванні правової культури суспільства, поваги до Закону, утвердженні ідей верховенства права, справедливості, гуманізму і добра, високий професіоналізм, виконання службових обов'язків та з нагоди професійного свята Михайло Гайничеру вручив Почесні грамоти обласної ради представникам юридичного загалу Буковини.



06.09.2012 16:54

На урочистостях з нагоди Дня фізичної культури та спорту

На урочистостях з нагоди Дня фізичної культури та спорту
Керуючий справами обласної ради Микола БОРЕЦЬ взяв участь в урочистостях з нагоди Дня фізичної культури і спорту та щиро привітав спортсменів, тренерів та організаторів спортивних заходів. Він відзначив, що серед спортсменів, якими по праву пишається Україна, є чимало буковинців і вони постійно вдосконалюють свій рівень та здобувають нові нагороди. Четверо спортсменів-земляків взяли участь у Олімпійських іграх у Лондоні, що є свідченням високого рівня їх професійної підготовки. Микола БОРЕЦЬ також привітав тренерів та ветеранів спорту, досвід, мудрість та майстерність яких є запорукою нових спортивних досягнень. Керуючий справами обласної ради вручив Почесні грамоти обласної ради кращим представникам спортивної галузі області.



29.08.2012 12:33

Великий Кучурів відзначив ювілейний день народження

Великий Кучурів відзначив ювілейний день народження
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь в урочистостях з нагоди 590-ї річниці села Великий Кучурів Сторожинецького району. Він щиро привітав мешканців села з ювілеєм Великого Кучурова та зауважив, що саме завдяки їх праці село процвітає, а місцеві підприємці дбають про його благоустрій, своєю працею сприяючи добробуту всієї громади.
Значною мірою завдяки їх зусиллям було проведене саме свято, яке зібрало мешканців та уродженців села, численних гостей на місцевому стадіоні, подарувало чимало приємних вражень та гарний настрій всім присутнім. Активісти села, депутати рад різних рівнів, які долучились до організації свята, були відзначені почесними грамотами районної влади. Своїм мистецтвом порадували присутніх народний ансамбль «Черемшина» та місцеві дитячі колективи, справжнім подарунком для односельців став виступ талановитого юнака, студента Одеської консерваторії Віктора Мельника, бажаючі могли помилуватись роботами місцевих майстрів народного мистецтва.



13.07.2012 15:46

З нагоди Дня міста Сокиряни

З нагоди Дня міста Сокиряни
Заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня міста Сокиряни. «Незважаючи на те, що перша письмова звістка про ваше місто датується 1666 роком, все ж його долю, як і долю десятків тисяч сокирянців, можна за правом назвати щасливою», - зазначив у вітальному слові Валентин МАНІЛІЧ. Адже саме на цій благословенній землі народились, зростали, мужніли сини та доньки України, які досягли вершин визнання у різних сферах людського буття, державному, суспільному та культурному житті українського, молдовського, єврейського та інших народів, представники яких з давніх давен населяли цю гостинну землю». Заступник керівника крайової представницької влади вручив Почесні грамоти обласної ради Ользі ДОСЯК – завідувачці відділом аптеки №28 м. Сокиряни, Майі РЕПЕСІ – приватному підприємцю, Костянтину САВЧЕНКУ – редактору міської газети «Сокиряни – сім днів», Ользі ШТРЕЙС – начальнику відділу Сокирянського районного центру зайнятості.



10.07.2012 10:47

Новодністровськ відзначив 37-й день народження

Новодністровськ відзначив 37-й день народження
Урочистості з нагоди Дня міста Новодністровськ та етнофестиваль «Дністер-Фест 2012» відбулись цими вихідними у молодому місті енергетиків. Конкурсна програма «Караоке у місті», свято морозива, спортивні змагання, виставка-продаж виробів народних умільців та купальські гуляння у зоні відпочинку на Дністрі увійшли до Програми святкування, яке зібрало сотні мешканців міста та гостей з Хмельницької, Вінницької, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Їх увазі також були запропоновані різноманітні концертні програми, дискотеки та святковий феєрверк. З огляду на успіх започаткованого цьогоріч етнофестивалю «Дністер-Фест 2012», Новодністровська міська рада планує проводити його щороку.
Учасників святкового дійства щиро привітали та вручили Почесні відзнаки крайової влади: перший заступник голови обласної державної адміністрації, керівник фракції «Партії регіонів» у Чернівецькій обласній раді Георгій ГАЛИЦЬ, заступник голови обласної державної адміністрації Кирило КРИЩЕНКО та депутат обласної ради Артем СЕМЕНЮК.



13.06.2012 15:35

Директор Чернівецького академічного муздрамтеатру відзначив 50-річний ювілей

Директор Чернівецького академічного муздрамтеатру відзначив 50-річний ювілей
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з ювілейним днем народження директора Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської Юрія МАРЧАКА.
За багаторічну творчу працю та непересічний талант, значний особистий внесок у справу збереження та примноження культурних надбань українського народу, утвердження та збагачення традицій театрального мистецтва буковинського краю, активну громадянську позицію та з нагоди 50-річчя від дня народження заслуженого працівника культури України Юрія Михайловича МАРЧАКА відзначено Почесною грамотою обласної ради.



09.06.2012 15:18

На урочистостях з нагоди Дня журналіста

На урочистостях з нагоди Дня журналіста
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ та голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ взяли участь в урочистостях з нагоди Дня журналіста. Керівник крайового парламенту щиро привітав представників засобів масової інформації області та вручив їм відзнаки представницької влади краю.
Відповідно до розпорядження голови Чернівецької обласної ради за багаторічну творчу працю на ниві журналістики, значний особистий внесок у розвиток регіонального інформаційного простору та висвітлення життєдіяльності територіальних громад Чернівецької області, високі фахові здобутки, активну громадянську позицію та з нагоди професійного свята, Дня журналіста, Почесною грамотою Чернівецької обласної ради були нагороджені кореспондент газети «Погляд» Ірина БАРАШКІНА, репортер газети «Молодий буковинець» Надія БУДНА, редактор газети «Libertatea cuvantului» Дмитро ВЕРБИЦЬКИЙ, кореспондент ТОВ «Телерадіокомпанія «ТВА» Олександр ГОРСЬКИЙ, кореспондент газети «Зоріле Буковиней» Данієл ЗЕГРЯ, оглядач газети «Буковина» Михайло КУКУРУДЗ, завідувач відділу інформаційних та інформаційно-аналітичних програм радіомовлення Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії Тарас ЛАЗАРУК, головний редактор західноукраїнського тижневика «Ва-банк» Дмитро МИРОНЮК, завідувач відділу інформації газети «Версії» Любов НЕЧИПОРУК, відеооператор телерадіокомпанії «Чернівці» Микола ОСТАФІ, власний кореспондент Національної радіокомпанії України у Чернівецькій області Вадим ПЕЛЕХ, редактор відділу планування програм телебачення Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії Роман ПУКАЛЬСЬКИЙ, оператор ТОВ «Телерадіокомпанії А.С.С.» Андрій СОКОЛОВСЬКИЙ, заступник головного редактора газети «Доба» Юрій ЧОРНЕЙ, кореспондент газети «Буковинське віче» Марія ШКРІБЛЯК.



10.05.2012 17:33

Відбулися урочистості з нагоди Дня матері

Відбулися урочистості з нагоди Дня матері
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Дня матері, які відбулись у приміщенні Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини». У своєму вітальному слові керівник крайової представницької влади наголосив на важливості ролі матері – берегині родинного вогнища у сучасному українському суспільстві, у справі збереження та примноження національних традицій навчання та виховання дітей, юнацтва та молоді. Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав зі святом насамперед багатодітних матерів, а разом з ними усіх жінок Буковини, які присвятили себе роботі з дітьми - у власних та прийомних сім’ях, у дитячих будинках сімейного типу, у соціальних службах та волонтерських об’єднаннях. Він закликав жіноцтво Чернівецької області всіляко пропагувати День матері – поки що малопопулярне свято на українських теренах, як день вшанування Божої Матері, матері – Землі та матінки – берегині людського родоводу.



09.05.2012 09:58

З нагоди 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

З нагоди 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні
9 травня голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ, голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ, секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН, депутати обласної,Чернівецької міської та районних в м.Чернівці рад, керівники підприємств, установ та організацій, представники духовенства та громадськості обласного центру взяли участь в урочистих заходах з нагоди 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 рр. Керівники області та м.Чернівців поклали вінки та квіти до монумента воїну - визволителю на Соборній площі, меморіальних комплексів на кладовищі по вул. Зеленій та в парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка.



03.05.2012 18:27

З нагоди 67-ї річниці Перемоги над фашизмом

З нагоди 67-ї річниці Перемоги над фашизмом
3 травня 2012 року голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив на зустрічі керівництва області та м.Чернівці з ветеранами Великої Вітчизняної війни. У своєму вітальному слові керівник крайової представницької влади наголосив на вирішальній ролі радянських воїнів у спільній перемозі над фашизмом – від героїчних подій на озері Хасан до розгрому Квантунської армії у 1945 році. Він запевнив сивочолих ветеранів у тому, що депутати та посадові особи органів місцевого самоврядування Буковинського краю, депутатський корпус Чернівецької обласної ради вважають своїм першочерговим обов’язком повсякденну турботу про забезпечення законних прав та привілеїв учасників бойових дій, інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни, сімей загиблих воїнів. Михайло ГАЙНИЧЕРУ проголосив тост на честь загиблих та нині сущих героїв Великої Вітчизняної війни та побажав присутнім міцного здоров’я та щастя, життєвих гараздів та довгих років життя, сповнених любов’ю і шаною визволених ними народів.
У зустрічі з ветеранами взяли участь голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН, голова обласної ради ветеранів Василь ЮРІЙЧУК та інші.



29.03.2012 09:31

До 68-річчя визволення Чернівців

До 68-річчя визволення Чернівців
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив на урочистих зборах з нагоди 68-ї річниці визволення м.Чернівці від фашистських загарбників. Керівник крайової представницької влади високо оцінив внесок визволителів міста над Прутом у загальнонародну справу Великої Перемоги над фашизмом. Він відзначив гуманізм та людяність радянського військового командування, яке у березні вікопомного 1944 року віддало наказ за будь-яку ціну уникнути руйнації історико-архітектурних пам’яток столиці Буковини. Михайло ГАЙНИЧЕРУ висловив глибоку вдячність та щире захоплення бойовим і трудовим подвигом учасників визволення Чернівців та Буковинського краю від ненависного ворога.



16.12.2011 14:58

До Дня працівників суду

До Дня працівників суду
16 грудня в приміщенні Чернівецької обласної філармонії відзначали професійне свято – День працівників суду – співробітники Апеляційного, Адміністративного та Господарського судів Чернівецької області. Звертаючись до служителів Феміди з вітальним словом, заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ зокрема сказав: «З огляду на славні традиції та гідне сьогодення судочинства на теренах нашого краю хочу висловити глибоку впевненість у тому, що ви та ваші колеги докладете усіх зусиль для того, щоби з честю прийняти виклики часу і залишатись на здобутих вами поважних позиціях в теорії та практиці українського національного судочинства».



07.12.2011 16:40

На урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування

На урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування
7 грудня 2011 року в приміщенні Чернівецької обласної філармонії відбулись урочисті збори та святковий концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування. До учасників урочистостей з вітальним словом звернувся заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ. «Це свято давно здобуло статус загальнонародного, адже стосується воно не тільки депутатів рад різних рівнів, посадовців та співробітників самоврядних органів, але й кожного громадянина нашої держави, наділеного високим правом та почесним обов’язком обирати та бути обраним до органів представницької та законодавчої влади», - наголосив заступник голови обласної ради.
Валентин МАНІЛІЧ вручив Почесні грамоти Верховної Ради України начальнику Головного управління Державного казначейства України у Чернівецькій області у 1995 - червні 2011-го року Олександру ОХРІМОВСЬКОМУ та вчителю німецької мови Чернівецької гімназії № 1 Романі ФИСЮК, а також Грамоту Верховної Ради України начальнику загального відділу апарату Путильської районної державної адміністрації Марії КОЧЕРГАН. Цінним подарунком Голови Верховної Ради України був нагороджений старший уповноважений відділу Управління МВС України в Чернівецькій області Микола ЛАЗОРКО.
З привітаннями з нагоди свята виступив перший заступник голови облдержадміністрації, уповноважений представник депутатської фракції Партії регіонів у Чернівецькій обласній раді Георгій ГАЛИЦЬ. Перший заступник голови облдержадміністрації вручив Подяку Прем’єр-Міністра України Чагорському сільському голові Глибоцького району Вікторії ТКАЧУК та Почесні грамоти Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Новоселицькому міському голові Марії НІКОРИЧ та голові Глибоцької районної ради Валерію РОТАРЮ.



04.11.2011 11:39

До 93-ї річниці Буковинського віча

До 93-ї річниці Буковинського віча
Заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь та виступив на урочистих зборах з нагоди 93-ї річниці Буковинського віча. «Відзначення чергової річниці Буковинського віча, як і щорічне врочисте вшанування його організаторів та учасників, буковинці справедливо вважають не тільки нагальною потребою сьогодення, але й духовним обо¬в’я第ком влади та громади Чернівецької області», - зазначив у своєму виступі Валентин МАНІЛІЧ. «Нині, як і 93 роки тому, усі ми прагнемо жити єдиною родиною як в рідному українському, так і в спільному європейському до¬мі, який з давніх давен добре знаний, близь-кий і рідний для кожного буковинця», - наголосив він.
Заступник голови обласної ради вручив почесні відзнаки крайового парламенту групі депутатів та посадових осіб органів місцевого самоврядування області.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua