Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

03.08.2012 09:41
Про проведення особистого прийому громадян депутатом обласної ради Павлюком М.В.


    У відповідності до звернення депутата обласної ради Павлюка Михайла Вікторовича подаємо інформацію про час та місце здійснення ним особистого прийому громадян та контактний телефон.

20.07.2012 11:28
Про проведення особистого прийому громадян депутатом обласної ради Мельником Р.В.


    У відповідності до звернення депутата обласної ради Мельника Руслана Васильовича подаємо інформацію про час та місце здійснення ним особистого прийому громадян та контактний телефон.

15.12.2011 10:57
ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що може бути передано в оренду» розміщено на сайті Чернівецької обласної ради у розділі «Діяльність ради», пункті «Комунальне майно» за електронною адресою http://oblrada.cv.ua/activity/communal/
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  Новодністровськ відзначив 37-й день народження

Прес-центр

Новини

10.07.2012 10:47

Новодністровськ відзначив 37-й день народження  |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Урочистості з нагоди Дня міста Новодністровськ та етнофестиваль «Дністер-Фест 2012» відбулись цими вихідними у молодому місті енергетиків. Конкурсна програма «Караоке у місті», свято морозива, спортивні змагання, виставка-продаж виробів народних умільців та купальські гуляння у зоні відпочинку на Дністрі увійшли до Програми святкування, яке зібрало сотні мешканців міста та гостей з Хмельницької, Вінницької, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Їх увазі також були запропоновані різноманітні концертні програми, дискотеки та святковий феєрверк. З огляду на успіх започаткованого цьогоріч етнофестивалю «Дністер-Фест 2012», Новодністровська міська рада планує проводити його щороку.

Учасників святкового дійства щиро привітали та вручили Почесні відзнаки крайової влади: перший заступник голови обласної державної адміністрації, керівник фракції «Партії регіонів» у Чернівецькій обласній раді Георгій ГАЛИЦЬ, заступник голови обласної державної адміністрації Кирило КРИЩЕНКО та депутат обласної ради Артем СЕМЕНЮК.

Фотосесія

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua