Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

11.02.2020 18:33
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний шкірно-венерологічний диспансер»

11.02.2020 18:31
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна клінічна лікарня»

11.02.2020 18:28
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня»

11.02.2020 18:19
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр служби крові»

11.02.2020 18:18
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом»

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування

Прес-центр

Новини - День для святкування

16.05.2013 16:17

В обласній раді відзначили День вишиванки

В обласній раді відзначили День вишиванки
Працівники виконавчого апарату обласної ради долучились до відзначення традиційного Дня вишиванки, який проводиться в Чернівцях уже шостий рік поспіль.
Орнаменти на вишиванках відображали традиції народного костюму різних районів Чернівецької області. Створювали піднесений настрій також стилізовані сучасні сорочки. Підготовка до свята для багатьох стала гарною нагодою оновити гардероб власноруч виготовленою вишиванкою.



07.05.2013 16:52

Прем’єр-міністр України привітав голову обласної ради з Великоднем

Прем’єр-міністр України привітав голову обласної ради з Великоднем
На ім’я голови обласної ради Михайла Гайничеру надійшло вітання з Христовим Воскресінням від Прем’єр-міністра України Миколи Азарова. «Нехай не буде у Вашому серці місця для розчарування, нехай віра зміцнить Ваш дух і додасть сили успішно долати будь-які випробування», - йдеться у вітанні. Прем’єр-міністр побажав щоб світлий духовний зміст Пасхи щодня наповнював життя, а також щастя, радості та Божого благословення.



29.04.2013 12:54

Надійшло вітання від Генконсула РФ у Львові

Надійшло вітання від Генконсула РФ у Львові
Голову обласної ради Михайла Гайничеру привітав Генеральний консул Російської Федерації у Львові Олег Астахов. «Нехай диво Воскресіння Христового надихає на добрі справи, об’єднує нас вірою в перемогу світла, життя і миру», - йдеться у привітанні. Генконсул побажав міцного здоров’я, душевної радості, успіхів у праці та всіх благ Господніх.



29.04.2013 12:47

Генеральний консул України в Сучаві привітав Михайла Гайничеру з Великоднем

На ім’я голови обласної ради Михайла Гайничеру надійшло вітання від Генерального консула України в Сучаві Василя Боєчка з нагоди Воскресіння Христового. «Нехай Християнський Великдень принесе Вам гарний весняний настрій, відчуття духовного піднесення і віри у щасливе майбутнє України і українського народу, - йдеться у привітанні, - у цей Світлий Божий День зичимо Вам і Вашій родині міцного здоров’я, щастя і благополуччя. Христос воскрес!».



29.03.2013 15:03

До Дня визволення Чернівців від фашистських загарбників

До Дня визволення Чернівців від фашистських загарбників
З нагоди 69-ї річниці визволення Чернівців від фашистських загарбників на Соборній площі обласного центру відбулась церемонія покладання вінків та квітів до підніжжя монумента воїну-визволителю. У церемонії взяли участь голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ, секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН, ветерани війни, праці та Збройних Сил, керівники силових структур та правоохоронних органів, депутати органів місцевого самоврядування всіх рівнів, голови районних в місті Чернівці рад, очільники органів державної влади, підприємств, установ та організацій усіх форм власності, активісти громадсько-політичних об’єднань, учнівська та студентська молодь, представники мас-медіа.
З нагоди свята в Центральному палаці культури обласного центру відбулись урочистості, організовані Чернівецькою міською радою ветеранів. Відкрив збори керівник міського ветеранського загалу Павло БАЖЕРІН.



21.01.2013 15:21

На урочистостях з нагоди Дня Соборності та Свободи України

На урочистостях з нагоди Дня Соборності та Свободи України
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ та голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Соборності та Свободи України, які відбулись в Чернівецькій обласній філармонії. «94 роки тому було ухвалено вікопомне рішення про об’єднання двох, до того розділених історичними обставинами, гілок українського народу, двох молодих українських держав – Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, - зазначив у своєму вітальному слові голова обласної ради. - Події 22 січня 1919 року спонукали наших попередників, а згодом і наших сучасників до практичної реалізації споконвічного прагнення українців до етнічної, культурної, духовної і територіальної єдності». Михайло ГАЙНИЧЕРУ наголосив, що з урахуванням усіх історичних, політичних, духовних, правових аспектів цього доленосного процесу, спираючись на волевиявлення обох частин українства, перед світом постала єдина соборна Українська держава. «Встановлення Дня Соборності та Свободи України Указом Президента України 30 грудня 2011 року підкреслило історичну значущість територіальної та національної єдності нашого народу та Української держави», - зауважив очільник обласної представницької влади.
Керівник крайового парламенту привітав жителів Буковинського краю, з Днем Соборності та Свободи України і вручив Почесні грамоти обласної ради депутатам рад різних рівнів, посадовим особам органів місцевого самоврядування, кращим працівникам установ та закладів гуманітарної сфери.



02.01.2013 14:21

Новорічне вітання Голови Верховної Ради України Володимира РИБАКА

Новорічне вітання Голови Верховної Ради України 
Володимира РИБАКА
Шановні співвітчизники!
Сердечно вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!
Напередодні кожного Нового року ми аналізуємо зроблене за минулий рік, складаємо плани на майбутній.
В умовах системної світової кризи нашій країні вдалося утримати рівновагу в життєво важливих галузях економіки та зробити значні кроки вперед.
2012-й рік, що відходить в історію, був роком цілісного оновлення всіх сфер життя, реформаторським роком, а тому – непростим, у чомусь суперечливим, та водночас, безумовно, сповненим позитивних зрушень у розбудові економіки, демократії, громадянського суспільства та держави в цілому.
Можна стверджувати, що ми заклали основи для покращення добробуту кожної сім’ї та задля процвітання України.
Важливою віхою на шляху розвитку демократії та державності стало обрання нового парламенту. Вірю, що народні депутати України усвідомлюють свій обов’язок перед вами, виборцями, і мудро та виважено, як і належить у Рік Змії, прийматимуть закони на благо України та її громадян.



19.12.2012 16:26

До Дня Святого Миколая

До Дня Святого Миколая
Традиційно з нагоди Дня Святого Миколая приємний сюрприз до Новорічних та Різдвяних свят від керівника крайового парламенту Буковини отримали вихованці Чернівецького обласного будинку дитини.
Як завжди, цієї святкової пори керівництво та співробітники виконавчого апарату Чернівецької обласної ради відвідали маленьких вихованців обласного комунального закладу «Оршівський дитячий будинок». Цього разу винуватців торжества вітав керуючий справами обласної ради Микола Борець, який вручив їм солодощі, фрукти та передав керівництву закладу благодійний внесок на проведення Новорічних та Різдвяних свят. Вихованці будинку-інтернату віддячили гостям зворушливою концертною програмою.



14.12.2012 12:31

З нагоди Дня працівників суду

З нагоди Дня працівників суду
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ, голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН, керівники, судді та співробітники судів загальної, адміністративної та господарської юрисдикції Чернівецької області, очільники правоохоронних, контрольних органів та силових структур Буковинського краю, промисловці та підприємці, представник громадськості, журналісти взяли участь в урочистостях з нагоди Дня працівників суду, які відбулись в обласній філармонії. Керівник обласної представницької влади у вітальному слові зазначив, що суддівський корпус Чернівецької області завжди демонстрував взірцеву вірність складеній присязі судді, зразкову фахову підготовку, прагнення зважено і відповідально приймати неупереджені, об’єктивні і справедливі судові рішення, які виносяться іменем Держави. Михайло ГАЙНИЧЕРУ висловив впевненість, що працівники судових органів Буковинського краю, покликані стояти на варті законності та справедливості, і надалі належним чином виконуватимуть непрості обов’язки в ім’я забезпечення захисту конституційних прав та свобод людини, задля збереження та зміцнення демократичних засад судочинства.



07.12.2012 15:57

На урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування

На урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування
В урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування, які відбулись в приміщенні Чернівецької обласної філармонії, взяли участь керівники обласної представницької та виконавчої влади, депутати рад усіх рівнів, посадові особи органів місцевого самоврядування краю, представники громадськості, ветерани самоврядної праці. Звертаючись до присутніх з вітальним словом, голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ зауважив, що це свято, встановлене Указом Прези¬дента України від 25 листопада 2000 року, об’єднує сотні тисяч наших співгромадян - депутатів рад усіх рівнів, посадових осіб місцевого самоврядування, представників недержавних організацій громадянського самоуправління.



05.12.2012 16:55

Відбудуться урочисті збори з нагоди Дня місцевого самоврядування

Відбудуться урочисті збори з нагоди Дня місцевого самоврядування
7 грудня 2012 року о 14.00 в приміщенні Чернівецької обласної філармонії відбудуться урочисті збори з нагоди Дня місцевого самоврядування.
День місцевого самоврядування відзначається в Україні щорічно 7 грудня відповідно до Указу Президента України від 25 листопада 2000 року. Свято встановлено «враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності».



15.11.2012 12:40

З нагоди Дня студента

З нагоди Дня студента
«Студентські роки – найкращі роки в житті будь-якої людини, яка свого часу прийняла рішення здобути вищу освіту», - зауважив голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ у вітальному слові до учасників урочистостей з нагоди Дня студента. Очільник крайової представницької влади зазначив, що за останні 20 років багато що змінилося у царині студентського життя, навчання, побуту та дозвілля. Голова обласної ради відзначив кращих з-поміж кращих представників студентської спільноти краю, які роблять вагомий внесок у громадське життя буковинського студентства, на весь голос заявили про себе у науці, мистецтві, доброчинній діяльності, волонтерському рухові. Він щиро привітав присутніх, побажав успіхів та нових здобутків в житті, навчанні та кар’єрному зростанні, а також вручив Подяки Чернівецької обласної ради групі кращих студентів університетів, інститутів та коледжів області.



14.11.2012 11:42

Кращих працівників радіо, телебачення та зв’язку відзначать Почесними грамотами обласної ради

Кращих працівників радіо, телебачення та зв’язку відзначать Почесними грамотами обласної ради
16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення і зв’язку. З цієї нагоди голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ підписав розпорядження про відзначення кращих працівників радіо, телебачення та зв’язку Почесними грамотами обласної ради. За творчу, сумлінну працю, високу фахову майстерність, значний особистий внесок у розвиток інформаційного простору Буковинського краю високими відзнаками обласної ради нагороджено БАЛАНЕЦЬКОГО Віктора Петровича редактора Заставнівського районного радіомовлення; ВЕРЕМЕЄНКА Романа Вячеславовича - оператора монтажу телерадіокомпанії «Чернівці»; ГАШПАРА Василя Юрійовича - редактора Сторожинецького районного радіомовлення; КОВАЛЬСЬКОГО Віталія Миколайовича - ведучого радіо ТОВ «Телерадіокомпанія «Станція»; КУЦА Володимира Євгеновича - системного адміністратора ТОВ «Телерадіокомпанія А.С.С.»; МІХАЛЕВУ Ольгу Сергіївну - програмного директора ТОВ ТРК «ТВА»; РАРЕНКА Дмитра Вікторовича інженера цеху радіомовлення і звукозапису Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії; СКУЛЕБУ Галину Василівну - редактора Кіцманського районного радіомовлення; ТОДЕРЯН Юлію Степанівну - режисера телебачення Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії.



14.11.2012 11:20

Високі відзнаки обласної ради кращим студентам

Високі відзнаки обласної ради кращим студентам
Згідно з розпорядженням голови обласної ради Михайла ГАЙНИЧЕРУ «Про відзначення з нагоди Дня студента» за значні успіхи у навчанні, наполегливу працю, активну громадську діяльність Подякою обласної ради нагороджено ВІШУК Катерину Григорівну - студентку V курсу Буковинського державного медичного університету; ВРУБЛІВСЬКОГО Тараса Володимировича - студента VІ курсу Буковинського державного медичного університету; ДАРІЙ Аллу Петрівну - студентку ІІІ курсу Сторожинецького коледжу відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна»; КОСТЮ Адріана Адріановича - студента ІІІ курсу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича; КУРІКЕРА Михайла Анатолійовича - студента V курсу Буковинського державного медичного університету; ПРИСАКАРЬ Ірину Ігорівну - студентку V курсу Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету; ПОПЕСКУ Романа Васильовича - студента ІІІ курсу Чернівецької філії товариства з обмеженою відповідальністю медичний коледж «Монада»; ПОПОВИЧА Романа Тарасовича - студента ІІІ курсу Чернівецького транспортного коледжу; САЮК Світлану Ігорівну - студентку ІІ курсу Буковинського державного фінансово-економічного університету; СЕМОТЮК Марину Василівну - студентку ІІІ курсу Чернівецького індустріального коледжу; ТІМІШ Ірину Григорівну - студентку ІІІ курсу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича; УСОВУ Олександру Миколаївну - студентку ІV курсу Чернівецького факультету Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»; ФОРТУНУ Владислава Леонідовича - студента ІІІ курсу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича; ШИШКОВСЬКОГО Богдана Леонідовича - студента ІІ курсу Чернівецького юридичного коледжу національного університету «Одеська юридична академія»; ШУПЕНЮ Іванну Володимирівну - студентку ІІІ курсу Чернівецької філії Міжрегіональної академії управління персоналом; ЯНУШЕВСЬКОГО Станіслава Сергійовича - студента ІV курсу Чернівецького обласного училища мистецтв імені С.Воробкевича. Урочистості з нагоди Дня Студента відбудуться 15 листопада о 12.00 в залі засідань обласної державної адміністрації.



09.11.2012 09:38

На урочистостях з нагоди ювілею с.Білоусівка Сокирянського району

На урочистостях з нагоди ювілею с.Білоусівка Сокирянського району
Територіальна громада c.Білоусівка Сокирянського району урочисто відзначила 565-у річницю з дня утворення населеного пункту. В день храмового свята на ювілей села завітали багато почесних гостей. Серед них заступник голови судової палати Вищого адміністративного суду України, почесний громадянин Сокирянського району Михайло ЦУРКАН. Михайло Іванович з розумінням ставиться до проблем територіальної громади та всіляко сприяє вирішенню важливих питань життєдіяльності села. Зі словами привітань до учасників урочистостей звернулися заступник голови Сокирянської райдержадміністрації Петро БЕСКУПСЬКИЙ, депутат Сокирянської районної ради Олександр КУВІЛА, Білоусівський сільський голова Віктор ЦУРКАН та керівники сільських територіальних громад району.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua