Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування

Прес-центр

Новини - День для святкування

01.09.2014 12:09

Михайло Гайничеру побував на святі Дня знань у Горбівській школі

Михайло Гайничеру побував на святі Дня знань у Горбівській школі
Сьогодні голова обласної ради Михайло Гайничеру побував на святі Дня знань в одній з найбільших шкіл Герцаївського району – Горбівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де навчається 502 учні. Цього року шкільну родину поповнили 54 першокласники.
Вітаючи школярів, вчителів та батьків з початком нового навчального року, Михайло Гайничеру висловив сподівання, що і першокласники, і випускники докладуть всіх зусиль для досягнення значних успіхів у житті. Голова обласної ради побажав всім здоров’я, натхнення, миру та нових творчих здобутків.



08.08.2014 12:04

Михайло Гайничеру привітав будівельників із професійним святом

Михайло Гайничеру привітав будівельників із професійним святом
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав працівників будівельних організацій та компаній з професійним святом. «Професія будівельника здавна була однією з найбільш шанованих та відповідальних професій, адже ваша робота – це забезпечення комфорту та благополуччя для родини, це ошатність наших міст та сіл, це належні умови для життєдіяльності та культурного розвитку наших краян. – йдеться у привітанні.
«Стан розвитку будівельної галузі є індикатором економічного розвитку та добробуту громади. Відрадно, що нині попри всі труднощі в Чернівцях та інших населених пунктах області зростають нові житлові будинки, об’єкти соціальної сфери, заклади культури і духовності, підвищуються стандарти будівництва та вдосконалюється якість виконаних робіт.



08.08.2014 10:08

Працівники ветеринарної медицини незабаром відзначатимуть своє професійне свято

Працівники ветеринарної медицини незабаром відзначатимуть своє професійне свято
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав працівників ветеринарної медицини з професійним святом. «Його відзначення на державному рівні є визнанням вашого вагомого внеску у забезпечення ветеринарного і епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони навколишнього середовища. Переконаний, що у галузі ветеринарної медицини області працюють справжні фахівці, захоплені своєю роботою, натхненні прагненням до вдосконалення професійної майстерності задля охорони довкілля, дієвого контролю за якістю та безпечністю продуктів, збереження здоров’я наших краян», - йдеться у привітанні.



28.06.2014 12:03

Сьогодні випускники Чернівецького національного університету отримують дипломи

Сьогодні випускники Чернівецького національного університету отримують дипломи
Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь в урочистостях з нагоди випуску спеціалістів та магістрів у Чернівецькому національному університеті, які відбулись на території центрального корпусу університету - колишньої Резиденції Буковинських митрополитів.
«Завдяки вам, завдяки вашій активній позиції та боротьбі на Майдані нам вдалось домогтись того, що Президент України від імені нашої держави вчора підписав угоду про асоціацію Україна-ЄС», - таким зверненням до випускників розпочав свій виступ Ярослав Курко. Він зауважив, що в житті багатьох вчорашніх студентів будуть ще й інші дипломи – кандидатів та докторів наук – але саме диплом про вищу освіту стане дороговказом та перепусткою у нове життя, у яке йде Україна, покладаючись на молодих людей та завдяки їм. Перший заступник голови обласної ради зазначив, що у сьогоднішньому непростому житті треба розраховувати найперше на свої сили та побажав випускникам бути креативними і сміливими, брати на себе відповідальність і не боятись робити помилки, адже той, хто не помиляється, той нічого не досягає.



02.06.2014 12:55

В Оршівському дитячому будинку відсвяткували День захисту дітей

В Оршівському дитячому будинку відсвяткували День захисту дітей
Традиційне свято з нагоди Дня захисту дітей відбулось в Оршівському дитячому будинку. Сьогодні тут виховується понад сорок діток від трьох до 17 років. Керівники, колектив закладу, а також численні гості зробили все можливе, щоб влаштувати свято для дітей, які залишились без батьківської підтримки. Цього дня до них завітали керівники обласної та районної влади, правоохоронних органів, представники бізнесових кіл, які привезли різноманітні подарунки. Від Чернівецької обласної ради вихованців закладу та увесь колектив будинку дитини щиро привітала депутат обласної ради, помічник заступника голови обласної ради Сільвія Віщук та передала їм спортивний інвентар. Маленькі господарі закладу віддячили гостям чудовим концертом.



30.05.2014 10:16

Михайло Гайничеру побував на Святі останнього дзвоника у чернівецькій школі №5

Михайло Гайничеру побував на Святі останнього дзвоника у чернівецькій школі №5
Голова обласної ради Михайло Гайничеру побував на Cвяті останнього дзвоника у загальноосвітній школі № 5 міста Чернівці, випускником якої він є, та щиро привітав дітей, їхніх батьків та вчителів. Михайло Гайничеру зазначив, що насправді останній шкільний дзвоник є першим серйозним кроком у житті, який відкриває вчорашнім школярам широкі перспективи. Він відзначив високий рівень підготовки, який традиційно отримують учні цього навчального закладу, та зауважив, що атестат 5-ї чернівецької школи вже багато десятиліть практично є перепусткою у кращі вузи країни. Голова обласної ради побажав випускникам здійснення всіх задумів і мрій та подарував оргтехніку для шкільного кабінету інформатики.



22.05.2014 15:44

Прихожани найбільшої дерев’яної церкви на Буковині відзначили храмове свято

Прихожани найбільшої дерев’яної церкви на Буковині відзначили храмове свято
Голова обласної ради Михайло Гайничеру побував на храмовому святі Миколаївської церкви у селі Волока Глибоцького району. Свято-Миколаївська церква була збудована у 1831 році і на даний час є найбільшою церковною дерев’яною спорудою на Буковині. Церква побудована з дуба у формі корабля. Будівельники звели її не використовуючи жодного залізного цвяха.
На богослужінні побували також депутат обласної ради Василь Бічер, голова Глибоцької районної ради Григорій Ванзуряк та Волоківський сільський голова Валентин Глопіна.



20.01.2014 10:44

На Новоселиччині вшанували володаря Оскара з шахової композиції Михайла Марандюка

На Новоселиччині вшанували володаря Оскара з шахової композиції Михайла Марандюка
Голова Новоселицької районної ради Деомид Шова, голова районної державної адміністрації Георгій Нікітович, міський голова Марія Нікорич привітали відомого в усьому світі новосельчанина, заслуженого майстра спорту України, міжнародного гросмейстера, дванадцятиразового чемпіона світу та володаря Оскара з шахової композиції, ветерана органів місцевого самоврядування та Почесного громадянина міста Новоселиця Михайла Марандюка з нагоди його 65-річного ювілею.



15.01.2014 12:55

Новоселиччина готується до відзначення Дня Соборності України

Новоселиччина готується до відзначення Дня Соборності України
Заступник голови Новоселицької районної ради Василь Горбатюк спільно із заступником голови райдержадміністрації Юрієм Стаднічуком провели засідання оргкомітету щодо організації та відзначення в районі Дня Соборності та Свободи України. Як повідомили у Новоселицькій районній раді, в населених пунктах району заплановано проведення низки культурно-мистецьких заходів, участь в яких візьмуть представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, політичних партій, громадських та релігійних організацій, громадських та молодіжних організацій.



20.12.2013 09:59

В Сучавському повіті відбувається акція «Різдвяний подарунок – українським дітям з Румунії»

В Сучавському повіті відбувається акція «Різдвяний подарунок – українським дітям з Румунії»
Керуючий справами обласної ради Микола Борець у День святого Миколая побував у місті Сірет повіту Сучава, де взяв участь у Міжнародній акції «Різдвяний подарунок – українським дітям з Румунії» та від Чернівецької обласної ради щиро привітав представників української громади з різдвяно-новорічними святами.



19.12.2013 10:52

Михайло Гайничеру відвідав вихованців обласного будинку дитини

Михайло Гайничеру відвідав вихованців обласного будинку дитини
Голова обласної ради Михайло Гайничеру з нагоди дня святого Миколая відвідав вихованців обласного спеціалізованого будинку дитини. Тут перебувають близько п’ятдесяти дітей-сиріт, дітей із соціально неблагополучних дітей та малюків, які у зв’язку із проблемами у розвитку потребують реабілітації. Голова обласної ради щиро привітав діток та подарував їм солодощі.
Михайло Гайничеру, який багато років поспіль підтримує заклад та відвідує його напередодні новорічно-різдвяних свят, передав також засоби особистої гігієни, цікавився у директора першочерговими проблемами будинку дитини та обговорював шляхи їх вирішення.



09.12.2013 09:30

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак привітав працівників органів місцевого самоврядування та самоврядні територіальні громади України з професійним святом

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак привітав працівників органів місцевого самоврядування та самоврядні територіальні громади України з професійним святом
Дорогі друзі!
Від усього серця вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!
Місцеве самоврядування – це один з найважливіших принципів організації та функціонування влади, що органічно поєднує форми представницької демократії та безпосереднього волевиявлення населення територіальної одиниці.
Реалії сьогодення диктують гостру необхідність подальшого вдосконалення державного устрою, оптимальним результатом якого має стати можливість наших громадян повноцінно та практично впливати на ухвалення рішень щодо питань їхньої життєдіяльності.
Цього святкового дня особливі слова подяки депутатам та працівникам місцевих рад, які своєю повсякденною копіткою працею сприяють вирішенню невідкладних завдань, виявляючи високий професіоналізм, самовідданість, сумлінність, чуйність та щедрість душі.
Переконаний, що спільними зусиллями ми збудуємо демократичну, незалежну і могутню державу, а злагода і процвітання завжди пануватимуть у кожній родині, кожній громаді.
Щиро бажаю всім вам міцного здоров’я, віри у власні сили, щастя, добра і достатку, радощів перемог і нових успіхів у вашій нелегкій та відповідальній роботі.




04.12.2013 16:22

На урочистостях з нагоди Дня Збройних Сил України

На урочистостях з нагоди Дня Збройних Сил України
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Збройних Сил України. Від імені депутатського корпусу обласної ради та посадових осіб місцевого самоврядування він щиро привітав військовослужбовців і ветеранів Збройних Сил та відзначив високий професійний рівень, бойовий вишкіл, мужність і самовідданість військових Чернівецької області. Особливу подяку Михайло Гайничеру висловив ветеранам, які своєю подвижницькою працею та свідомою громадянською позицією є прикладом для наших краян.



15.11.2013 11:40

Відбулись урочистості з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

Відбулись урочистості з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди професійного свята працівників радіо, телебачення та зв’язку. Вітаючи учасників урочистого зібрання він зауважив, що без участі представників засобів масової інформації нині не відбувається жодна подія, а їх роль у суспільному житті важко переоцінити. Михайло Гайничеру зауважив, що попри технічний прогрес та розширення доступу до інтернет-мережі, телебачення та радіо зберігатимуть свої позиції, адже якісні теле- та радіопередачі завжди матимуть свого глядача та слухача, а конкуренція на інформаційному просторі сприяє постійному вдосконаленню професійної майстерності працівників електронних ЗМІ.
Голова обласної ради щиро побажав присутнім успіхів у непростій праці, нових цікавих ідей, підвищення популярності їхніх програм та вручив представникам теле- та радіоканалів Почесні грамоти обласної ради.



14.11.2013 16:53

З нагоди Міжнародного дня студента

З нагоди Міжнародного дня студента
Студентів буковинських вузів з Міжнародним днем студента привітали керівники обласної ради та облдержадміністрації. Керуючий справами обласної ради Микола Борець відзначив активну життєву позицію сучасної молоді, їх невтомну енергію, незаангажованість, прагнення досягати нових вершин. Він зауважив, що буковинські студенти завжди знаходять можливість проявити себе у тих сферах, які їм цікаві, скажімо, нещодавно в обласній раді стартував проект, в рамках якого молоді люди стажуються в якості помічника-консультанта депутата обласної ради, а вже незабаром вони зможуть використовувати свої знання у професійній діяльності. Микола Борець побажав молодим людям успіхів у навчанні, в усіх цікавих справах, досягнення поставленої перед собою мети та вручив Почесні грамоти обласної ради кращим студентам області.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua