Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  Відбулися урочисті заходи з на годи 75-ї річниці від дня народження Івана Миколайчука

Прес-центр

Новини

15.06.2016 18:20

Відбулися урочисті заходи з на годи 75-ї річниці від дня народження Івана Миколайчука |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Участь у традиційному святкуванні дня народження знакового українського кіноактора та режисера разом з керівником представницької влади краю Іваном Мунтяном також взяли державний секретар для румунів звідусіль Міністерства закордонних справ Румунії Петре Гуран, Міністр культури України Євген Нищук та Генеральний консул Румунії в Чернівцях Елеонора Молдован.

Розпочалися урочистості яскравим театралізованим дійством на площі перед Чернівецьким академічним обласним українським музично-драматичним театром імені Ольги Кобилянської, де славетний митець свого часу розпочав свій творчий шлях.

«Сьогодні ім’я нашого направду геніального земляка – Івана Миколайчука – слугує своєрідною візитною карткою України у світі кіно. адже внесок митця до світової скарбниці кінематографу важко переоцінити. За життя цей талановитий актор та режисер не здобув гучних звань та високих відзнак, на які заслуговував більше від інших. Втім, завдяки своїй щирості та самобутності Іван Миколайчук став справжнім народним улюбленцем і здобув найвищу для митця нагороду – любов та повагу мільйонів людей», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до учасників святкового зібрання.

Відтак посадовці та дипломати взяли участь у церемонії погашення тематичної ювілейної марки та долучилися до традиційного етнофестивалю «На гостини до Івана», що як і зазвичай відбувся у с.Чортория Кіцманського району.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua