Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  У столиці Буковини відзначили 21-у річницю Конституції України

Прес-центр

Новини

27.06.2017 16:38

У столиці Буковини відзначили 21-у річницю Конституції України |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Участь в урочистостях, що відбулися у столиці Буковини сьогодні, 27 червня, з нагоди відзначення 21-ї річниці прийняття Основного Закону України, взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Разом з представниками влади та громади краю посадовець, поклав квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку у середмісті Чернівців, відтак, привітав учасників урочистих зборів, що відбулися у Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка.

«Конституція стала надійним фундаментом для подальшої розбудови нашої держави та усіх її інститутів. Окрім того, з прийняттям цієї основи з основ в Україні на законодавчому рівні людина, її життя, честь, гідність та свобода були визнані найвищою цінністю. Буремні події 2014 – 2017 років свідчать на користь того, що Основний Закон України не може залишатися формальним документом, адже суворі реалії сьогодення вимагають неупередженого удосконалення правової системи нашої держави та її законодавчого фундаменту. Разом з тим, на моє глибоке переконання, у жодному разі не можна допускати будь-яких спекуляцій довкола конституційного процесу, підміняючи Конституційні принципи принципом політичної доцільності», – наголосив керівник представницької влади Буковини.

Кращих жителів нашого краю Іван Мунтян відзначив високими нагородами, зокрема, нагородив учасника антитерористичної операції на Сході України Олега Конегу, волонтера Лідію Гаїну та голову Чернівецького обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Прпосвіта» імені Тараса Шевченка Остапа Савчука Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною».

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua