Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Сьогодні ви робите свій перший крок у самостійне доросле життя

Прес-центр

Новини

25.05.2018 15:05

Іван Мунтян: Сьогодні ви робите свій перший крок у самостійне доросле життя |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян, вітаючи зі святом останнього дзвоника випускників Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1, розташованого на вул. В.Аксенина у м. Чернівцях.

«Сьогоднішнє свято – це ваш перший крок у доросле та самостійне життя. Попереду на вас чекають нові вершини та нові досягнення. Бажаю вам міцного здоров’я, усіх земних гараздів та Божого благословення, а також самореалізації у житті», – відзначив посадовець.

Користуючись святковою нагодою, Іван Мунтян також подякував педагогічному колективу та усім працівникам центру за те, що присвятили своє життя такій благородній справі, а благодійникам та представникам батьківського активу – за те, що у такий непростий час знаходять можливості допомагати освітньому закладу.

«Зі свого боку хочу запевнити, що крайова представницька влада й надалі робитиме усе можливе для того, аби забезпечити центр усім необхідним та покращити умови навчання й реабілітації юних буковинців з особливими потребами», – додав керівник представницької влади краю.

Кращих працівників обласного навчально-реабілітаційного центру №1 Іван Мунтян відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради, а його вихованцям передав футбольні м’ячі для активного відпочинку під час літнього таборування.

Відтак, голова Чернівецької обласної ради ознайомився з роботою установи та рівнем її матеріально-технічного забезпечення.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua