Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Всесвітній день вишиванки – суперпопулярний бренд, який з кожним роком гуртує все більше і більше людей

Прес-центр

Новини

17.05.2018 15:22

Іван Мунтян: Всесвітній день вишиванки – суперпопулярний бренд, який з кожним роком гуртує все більше і більше людей |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 17 травня, під час урочистого відкриття муралу «Заставнівська красуня» у середмісті Чернівців.

«Вітаю усіх краян та гостей столиці Буковини зі світлим святом Вознесіння Господнього та Всесвітнім днем вишиванки. Так, свято української вишитої сорочки, започатковане 12 років тому у нас на Буковині, нині здобуло мільйони прихильників по всьому світу. Й сьогодні Всесвітній день вишиванки – це вже суперпопулярний бренд, який з кожним роком гуртує навколо своєї патріотичної ідеї все більше і більше людей. Дякую митцям Юрію та Марті Пітчукам за чудовий подарунок нашому місту, а також депутату обласної ради Володимиру Морозу, який допоміг реалізувати цей сміливий творчий задум», – відзначив голова крайового парламенту Буковини, звертаючись до присутніх.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua