Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Засідання сесії обласної ради >  На пленарному засіданні 21-ї сесії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

27.03.2018 22:12

На пленарному засіданні 21-ї сесії Чернівецької обласної ради |  Засідання сесії обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 27 березня, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 21-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Участь у роботі пленарного засідання взяли народні депутати України Іван Рибак, Максим Бурбак, Григорій Тіміш та Василь Амельченко.

Так, депутати крайового парламенту Буковини прийняли Програму економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2018 рік, затвердили Антикорупційну програму Чернівецької обласної ради на 2018 рік, прийняли Комплексну  програму розвитку освітньої галузі Чернівецької області на 2018 – 2022 роки, внесли зміни до обласного бюджету на 2018 рік.

Також буковинські народні обранці взяли до відома інформацію про результати діяльності органів прокуратури області за підсумками 2017 року, про виконання Регіональної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки, про виконання Регіональної програми підтримки національно-культурних товариств та української діаспори у 2017 році, про стан реагування на депутатські запити, які були внесені на попередніх сесіях обласної ради.

Депутати крайового парламенту прийняли низку запитів та звернень з актуальних питань життєдіяльності територіальних громад Чернівецької області, розглянули інші питання прядку денного. Зокрема, проголосували за укладання контрактів за результатами конкурсів з директором-художнім керівником КП «Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. О. Кобилянської» Юрієм Марчаком, директором КУ «Чернівецька обласна бібліотека для дітей» Аліною Білою, директором КУ «Чернівецький обласний художній музей» Інною Кіцул, директором Чернівецького обласного краєзнавчого музею Оленою Затуловською, директором Чернівецького обласного центру з питань культурної спадщини Юрієм Преступенком, директором комунального учбово-методичного центру культури Буковини Миколою Шкрібляком, директором Чернівецького обласного меморіального музею Володимира Івасюка Мирославом Лазаруком.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua