Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  На завершення новорічно-різдвяних свят

Прес-центр

Новини

21.01.2018 17:33

На завершення новорічно-різдвяних свят |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На завершення новорічно-різдвяних свят

Заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь у низці заходів, які завершують період новорічно-різдвяних свят. Зокрема, 19 січня за участі кількох сотень чернівчан та гостей міста відбулась спільна молитва та церемонія освячення води на свято Водохреща. У церемонії взяли участь, зокрема, Митрополит Чернівецький і Буковинський Данило та архієпископ Чернівецький і Кіцманський Онуфрій Української Православної Церкви Київського Патріархату, єпископ Чернівецької єпархії Української Греко-Католицької Церкви владика Йосафат, інші священнослужителі.    

Сьогодні, 21 січня 2018 року заступник керівника крайової представницької влади Віталій Мельничук взяв участь та виступив на церемонії відкриття ХІ-го обласного театралізованого фольклорно-етнографічного свята "Від Різдва Христового до Йордану". Це традиційне мистецьке дійство, яке щоразу відбувається на території музею архітектури та побуту під відкриттим небом, має на меті пропаганду кращих зразків народної творчості, що мають стосунок до новрічно-різдвяних свят - колядок, щедрівок, йорданських пісень, а також святкових костюмів, масок, інших предметів обрядової культури, виробів майстрів народних ремесел тощо. 

       Цього року у святковому фольклорно-етнографічному фестивалі  взяли участь 26 аматорських колективів з усіх районів області та обласного центру, а також майстри мистецтв Заслуженого академічний Буковинського ансамблю пісні і танцю імені Андрія Кушніренка обласної філармонії та Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської. Почесними гостями свята були фольклорний колектив "Промінь" ЗОШ І-ІІІ ступенів села Бобрик Броварського району Київської області та дитячий фольклорний колектив "Дзвіночок" Стецівського ЗНЗ І-ІІІ ступенів Снятинського району Івано-Франківської області.

       Посадовець привітав організаторів, учасників та гостей святкового дійства від імені голови Чернівецької обласної ради  Івана Миколайовича Мунтяна, від депутатського корпусу крайового парламенту та від себе особисто. Він високо оцінив творчу майстерність аматорів народної творчості та професійних митців та побажав усім присутнім нових успіхів в життя та праці на благо Буковинської громади, на славу матері - Україні.

 

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua