Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

01.12.2017 11:29
Відбудеться конференція "Децентралізація, управління землями та розвиток громад"


    Учасники конференції в інтерактивній формі матимуть можливість обговорити актуальні питання даної теми та поділитись досвідом з високопосадовцями та експертами.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  У столиці Буковини вшанували медичних працівників краю

Прес-центр

Новини

15.06.2017 14:20

У столиці Буковини вшанували медичних працівників краю |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 15 червня, у столиці Буковини відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника. Від імені голови Чернівецької обласної ради та її депутатського корпусу медичну спільноту краю привітала перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька.

«Медики Чернівецької області давно здобули й надійно утримують передові позиції у галузі охорони здоров’я України. Знані науковці та висококваліфіковані лікарі Буковини за правом є гордістю нашого краю. Пишаюся й тим, що чимало представників медичного загалу є ще й депутатами рад усіх рівнів. Тому впевнена, що незважаючи на докорінне реформування національної системи охорони здоров’я, медичні працівники Чернівеччини достойно відреагують на ці виклики сьогодення як в масштабах регіону, так і в кожному конкретному колективі. Вірю, що спільними зусиллями ми подолаємо усі труднощі!», – відзначила посадовець, звертаючись до присутніх.

Відтак, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я Буковини Інга Маковецька нагородила головного лікаря обласної комунальної установи «Лікарня швидкої медичної допомоги» Олександра Грушка та лікаря-анестезіолога обласної комунальної установи «Чернівецька обласна клінічна лікарня» Аурела Руснака Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною». Кращих працівників мережі лікувально-профілактичних закладів області посадовець відзначила Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua