Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Транскордонне співробітництво >  Іван Мунтян: Сьогодні українське село як ніколи потребує допомоги у реалізації наявного біоекономічного потенціалу

Прес-центр

Новини

07.10.2016 10:58

Іван Мунтян: Сьогодні українське село як ніколи потребує допомоги у реалізації наявного біоекономічного потенціалу |  Транскордонне співробітництво

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до організаторів та учасників Європейського Біоекономічного Конгресу у місті Лодзь (Республіка Польща), куди прибув на запрошення маршалека Лодзького воєводства пана Вітольда Стемпєня. Участь у масштабному заході беруть провідні науковці та дослідники біотехнологій з усієї Європи, а також підприємці та посадовці. Головна мета конгресу – залучення до співпраці нових партнерів у Центральній та Східній Європі з метою створення ефективної мережі біорегіонів.

«Чернівецька область, так само як і Лодзьке воєводство, багата на біологічні ресурси. У нас є ліси, водойми та родючі землі. Разом з тим, брак досвіду впровадження сучасних біотехнологій та мінливий інвестиційний клімат не дають нам у повній мірі скористатися усіма перевагами біоекономіки. В той же час сьогодні українське село, напевно, як ніколи потребує допомоги у розбудові соціально-економічної бази та реалізації наявного біоекономічного потенціалу. Тут нам у нагоді може стати провідний інноваційний досвід і я був би радий, якби європейські фахівці у сфері біоекономіки відвідали Чернівецьку область, щоб ним поділитися», – відзначив керівник представницької влади краю.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua