Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Наука і освіта >  Магістратурі ЧНУ за спеціальністю «Державна служба» - 10 років!

Прес-центр

Новини

11.11.2016 15:00

Магістратурі ЧНУ за спеціальністю «Державна служба» - 10 років! |  Наука і освіта

Тема новини: Назва теми

       Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистостях з нагоди 10-річчя відкриття магістратури за спеціальністю «Державна служба» кафедри політології та державного управління ЧНУ ім. Ю.Федьковича. «Відкриття такої спеціальності допомогло багатьом моїм колегам по депутатському корпусу та виконавчому апарату обласної ради підвищити кваліфікацію та здобути другу вищу освіту без необхідності виїжджати для цього до Києва чи Львова», -зауважила вона у своєму вітальному слові. «Відрадно, що кафедра політології та державного управління ЧНУ не обмежується власним професорсько-викладацьким складом. Незважаючи на високу  кваліфікацію науковців та бездоганну репутацію кафедри, ви систематично залучаєте до навчального процесу та наукової діяльності практиків у сфері державного управління та місцевого самоврядування, що не може не тішити» - наголосила Інга Маковецька.

       «Сьогодні державна служба та служба в органах місцевого самоврядування переживають відповідальний період системного перезавантаження. Маю надію, що виховані у цих благословенних стінах магістри державної служби будуть якраз тим кадровим фундаментом, на якому будуватиметься фахово спроможний, високо мотивований, вишколений апарат державного управління європейської, правової та відкритої для загалу Української держави», - підсумувала посадовець.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua