Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

08.08.2021 12:43

Українські спортсмени завершили виступи на Олімпійських іграх у Токіо

Українські спортсмени завершили виступи на Олімпійських іграх у Токіо
За два тижні змагань наша збірна здобула 19 медалей і посіла 44 місце в медальному заліку. Дванадцять з нагород — бронзові, шість — срібні й одна золота. За загальною кількістю медалей українська збірна — 16-а у світі.

Вітаємо наших спортсменів і всю країну з успішними результатами!
Україні є чим пишатися!



07.08.2021 20:25

Сьогодні 81-а річниця з Дня створення Чернівецької області

Сьогодні 81-а річниця з Дня створення Чернівецької області
7 серпня 1940 року з північної частини Буковини та сусідньої частини Бессарабії була утворена Чернівецька область. Останні 650 років територія Північної Буковини входила до складу різних держав. Зокрема Молдовського князівства, Габсбурзької Австрії та Австро-Угорщини, Румунії та СРСР.

Тут споконвіку мирно проживали люди різної етнічної приналежності: українці, євреї, румуни, молдовани, росіяни, поляки, білоруси. Буковина є батьківщиною багатьох славетних діячів культури, видатних спортсменів, героїчних воїнів.

Наша область є найменшою за площею в Україні. Проте вона межує з двома державами та чотирма українськими областями, охоплює частину Карпат і налічує понад 70 річок.

Надра Буковини містять нафтогазоносні родовища, цінні будівельні матеріали та джерела мінеральних вод. Це благодатний район літнього і зимового гірничо-спортивного туризму, пізнавально-оздоровчого відпочинку, а також бальнеологічного лікування. Тут є безліч історичних, археологічних і архітектурних пам’яток.

За своїм географічним розташуванням, багатими рекреаційними ресурсами, економічним потенціалом наш край є привабливим регіоном для розвитку міжрегіональної та міжнародної співпраці.

Чернівецька обласна рада вітає буковинців із річницею. Бажаємо Буковині родючості та процвітання!



04.08.2021 15:07

Україна здобула своє перше золото на Олімпійських Іграх у Токіо 2020

Україна здобула своє перше золото на Олімпійських Іграх у Токіо 2020
Українець Жан Беленюк у фіналі з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 87 кілограмів здолав угорця Віктора Лерінца та став олімпійським чемпіоном.

Чернівецька обласна рада вітає українського чемпіона із достойним результатом! Так тримати і до нових перемог!



01.08.2021 08:56

День Повітряних Сил Збройних Сил України

День Повітряних Сил Збройних Сил України
Сьогодні держава відзначає День Повітряних Сил Збройних Сил України.

Повітряні війська є гордістю обороноздатності нашої незалежної країни, а українські льотчики є взірцем мужності, стійкості та високого професіоналізму.

Чернівецька обласна рада вітає військових, які стоять на захисті повітряного простору нашої держави!



28.07.2021 06:33

1033 роки від дати прийняття християнства в Україні

1033 роки від дати прийняття християнства в Україні
Сьогодні від дати прийняття християнства в Україні минає 1033 роки.

Хрещення Київської Русі є Днем нашого вищого та духовного народження. Ця знаменна подія задала вектор розвитку нашого народу на тисячоліття вперед.

Це свято об’єднує нас навколо справжньої духовної радості та національної ідеї.

Бажаємо аби духовна міць ніколи не згасала й наповнювала всіх нас незламною вірою в мирну, сильну та незалежну Україну.



23.07.2021 15:07

Сьогодні в Чернівцях відбулася урочиста всеукраїнська церемонія «Свято олімпійського прапора»

Сьогодні в Чернівцях відбулася урочиста всеукраїнська церемонія «Свято олімпійського прапора»
З нагоди відкриття ХХХІІ Олімпійських ігор у Токіо на Соборній площі здійняли Державний Прапор України та прапор олімпійського комітету. Олімпійський прапор підіймали учасники олімпіади у 2012 році лучниця Тетяна Дорохова та легкоатлет Микола Лабовський.

Україну та зокрема нашу область на Олімпійських іграх представляє буковинська лучниця Лідія Січенікова. Вона виступає у командних та одиночних турнірах. Для спортсменки це третя олімпіада у кар’єрі.



17.07.2021 17:23

Святкові заходи сьогодні в м.Кіцмані з нагоди Дня міста

Святкові заходи сьогодні в м.Кіцмані з нагоди Дня міста
Перша письмова згадка про це славетне буковинське місто датована 1413 роком.

До храмового свята присвятили низку спортивних і культурних подій, аби долучити до дійства мешканців різних вікових категорій та вподобань. Тривають спортивні змагання, виставки, концерти, освітньо-культурний фестиваль.

В урочистостях взяли участь заступники голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор та Михайло Павлюк. Представники крайового парламенту привітали кіцманчан із Днем міста та Днем апостолів Петра і Павла. З нагоди свята від імені голови обласної ради нагородили Почесними грамотами поважних мешканців Кіцманя за видатні здобутки та сумлінну працю на користь громади міста.



16.07.2021 11:07

Особовий склад 161-го Топогеодезичного центру командування сил підтримки Збройних сил України приймав вітання з нагоди 21-ї річниці створення військової частини А2308

Особовий склад 161-го Топогеодезичного центру командування сил підтримки Збройних сил України приймав вітання з нагоди 21-ї річниці створення військової частини А2308
Участь в урочистостях взяв перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор. Посадовець дав високу оцінку фаховому рівню, моральним якостям та бойовому вишколу офіцерів, старшин, сержантів, солдатів та службовців військової частини.

«Унікальний підрозділ, який зміг відновити свою діяльність і допомагає нашим військовим в зоні Операції об’єднаних сил. Робота, яку ви виконуєте є дуже важливою, адже на ваших геодезичних даних базується запуск ракет, військова авіація та військова артилерія. Я впевнений, що ваші ряди постійно будуть поповнюватись молодими, досвідченими та відданими хлопцями і дівчатами, які основним прагненням свого життя визначають службу у Збройних силах України, а основним кредом життя - відданість народу України!», - наголосив перший заступник голови обласної ради.

Микола Гуйтор подякував військовослужбовцям за служіння народу України, за вірність присязі та побажав здоров’я, благополуччя і мирного неба.

Відтак з нагоди 21-ї річниці створення військової частини Микола Гуйтор нагородив Почесними грамотами обласної ради кращих військовослужбовців.



15.07.2021 15:12

День українського добровольця

День українського добровольця
Сьогодні ми відзначаємо День українських миротворців.

Цей важливий день об’єднує людей, які беруть участь в міжнародних операціях, мета яких - підтримка миру та безпеки у «гарячих точках» світу.

Самовіддані та вірні своїй справі - ви чесно виконуєте благородну місію воїнів-миротворців!

Чернівецька обласна рада щиро вітає українських миротворців та бажає міцного здоров’я, злагоди, мирного неба та успішного повернення додому!



13.07.2021 10:39

Асоціація ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" оголосила переможців одразу двох наборів програм конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад

Асоціація ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" оголосила переможців одразу двох наборів програм конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад
Від Чернівецької області в рамках першого конкурсного набору за рахунок коштів державного бюджету було відібрано 10 проєктів на загальну суму понад 2 млн. 300 тис. грн, в рамках другого набору за рахунок коштів обласного бюджету - 10 проєктів загальним бюджетом 2 млн. грн.

У 2021 році Асоціація проводила 2 конкурсні набори, у рамках яких очікувалось понад 70 проєктів-переможців. Прийом заявок 1-го набору проводився з 30 березня до 30 квітня, прийом на 2-ий набір тривав з 18 травня до 18 червня.

Основними пріоритетами цьогоріч були: збереження і популяризація історико-культурної спадщини, збереження і популяризація природної спадщини, розвиток спорту в гірських громадах, безпека громад Карпатського регіону, подолання наслідків COVID-19 для закладів охорони здоров’я та суб’єктів підприємництва.



08.07.2021 10:06

З Днем родини!

З Днем родини!
Родина - щось направду цінне у нашому житті. Це те, чого потребує кожен з нас - джерело любові, взаєморозуміння та підтримки.

Ми вітаємо буковинців зі святом та бажаємо, аби у ваших родинах завжди панували теплі стосунки, фундаментом яких є добро та повага.

Нехай цей день стане особливим святом для нас, адже саме з родини починається формування людини як успішного громадянина суспільства.



04.07.2021 15:12

Сьогодні в Україні відзначають День Військово-морських сил Збройних сил України

Сьогодні в Україні відзначають День Військово-морських сил Збройних сил України
Історія українського військового флоту ще від часів Чорноморської козацької флотилії обчислюється віками.
На Січі вважали, що справжній козак — лише той, хто бував у морських походах і випробував себе в морських боях.

Ми вітаємо тих, хто захищає українські кордони на воді, — наших відважних моряків. Дякуємо вам за вірність присязі, відвагу та стійкість. Нехай військово-морський прапор України гордо майорить на бойових суднах нашої держави — від Феодосії до Одеси, від Севастополя до Бердянська!



04.07.2021 11:18

З Днем Національної поліції України!

З Днем Національної поліції України!
Шість років тому на Софіївському майдані столиці України прийняли присягу перші поліцейські незалежної України.

Чернівецька обласна рада вітає всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя.

Пишаємось, що буковинські поліцейські здобули повагу та шану громади завдяки високому рівню службової дисципліни та фахової підготовки.

Дякуємо за віданну службу українському народові та бажаємо вам і надалі стояти на захисті конституційної законності та правопорядку.



02.07.2021 15:17

2 липня - Міжнародний день спортивного журналіста

2 липня - Міжнародний день спортивного журналіста
Сьогодні своє професійне свято відзначають ті, чиє покликання дарувати вболівальникам можливість стежити за успіхами улюблених спортсменів та радіти їхнім перемогам.

Чернівецька обласна рада щиро вітає усіх причетних до свята та бажає кар’єрного процвітання, успіхів, бадьорості, сил та терпіння! Цікавих вам спортивних матеріалів та правдивості у їх поданні!



02.07.2021 13:56

У Палаці «Академічний» відбулася урочиста церемонія випуску іноземних студентів 3-го факультету Буковинського державного медичного університету

У Палаці «Академічний» відбулася урочиста церемонія випуску іноземних студентів 3-го факультету Буковинського державного медичного університету
Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк урочисто привітав студентів і викладачів університету з випуском та з 25-ю річницею Конституції України.

Почесною грамотою Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк нагородив Грицюк Мар’яну Іванівну, проректорку з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Буковинського державного медичного університету. Він також оголосив Подяку Чернівецької обласної ради Савці Івану Григоровичу, декану медичного факультету №3 Буковинського державного медичного університету.

Михайло Павлюк подякував викладачам університету за сумлінну працю, високий професіоналізм і значний внесок у розвиток медичної науки та освіти. Закликав також студентів пам'ятати про альма-матер та знаходити надалі можливість приїжджати до Чернівецької області.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua