Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

08.12.2021 12:12

Олексій Бойко відзначив роботу буковинських волонтерів на обласному рівні. Захід відбувся з нагоди Міжнародного дня волонтера

Олексій Бойко відзначив роботу буковинських волонтерів на обласному рівні. Захід відбувся з нагоди Міжнародного дня волонтера
Сьогодні, 8 грудня, голова обласної ради зі словами щирої подяки нагородив Почесними відзнаками обласної ради представників волонтерського руху в Чернівецькій області.



07.12.2021 08:28

7 грудня – День місцевого самоврядування!

7 грудня – День місцевого самоврядування!
Чернівецька обласна рада вітає працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування, а також депутатів усіх рівнів із цим професійним святом! Роль органів представницької влади є надзвичайно великою у розвитку громади, краю та всієї держави.

Важливо, аби таку роботу проводили публічно, прозоро та у тісній співпраці депутати всіх політичних сил і громади. Це саме ті засади, на яких тримається робота Чернівецької обласної ради.

Представники місцевого самоврядування щодня самовіддано працюють задля того, аби громади нашого краю невпинно розвивалися та ставали комфортнішими для жителів краю. Саме завдяки місцевому самоврядуванню формується фундамент, на якому спільними зусиллями ми збудуємо Україну як європейську державу!

Дякуємо всім тим, хто своєю невпинною та кропіткою працею наближує нас до цієї мети! З Днем місцевого самоврядування.



06.12.2021 12:55

Буковинцю присуджено Премію Верховної Ради України

Буковинцю присуджено Премію Верховної Ради України
Щорічну премію педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти отримав Петро Михайлович Ковальницький - заступник директора з навчальної роботи Вищого професійного училища №24 м.Заставна.

Попередньо відповідне клопотання про нагородження постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту та молодіжної політики підтримала сесія Чернівецької обласної ради.



06.12.2021 08:24

6 грудня - День Збройних Сил України!

6 грудня - День Збройних Сил України!
Сьогодні Захисники Української Держави, загартовані у жорстокій боротьбі з російським агресором на східних рубежах країни. Ми за правом пишаємось незламним бойовим духом наших мужніх оборонців та рівнем їх фахової підготовки. Ви зуміли захистити Україну і зробите це за будь-яких обставин завжди!

Чернівецька обласна рада сердечно дякує нашим вірним захисникам за мужність, віддану службу, гідність та честь. Ми високо цінуєм ваші визначні заслуги перед державою та народом.

Щиро бажаємо усім, хто присвятив своє життя справі збройного захисту незалежності і територіальної цілісності нашої Батьківщини, міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, Божих благословінь та надійних янголів-охоронців!



05.12.2021 08:18

5 грудня світ відзначає Міжнародний день волонтера

5 грудня світ відзначає Міжнародний день волонтера
Найбільший поштовх саме для українського волонтерства відбувся у 2014 році – війна на сході країни, тисячі поранених, мільйони біженців, відсутність налагодженої інфраструктури в армії – все це лягло на плечі наших волонтерів.

Саме завдяки вам, українські волонтери – вашій шляхетній жертовності, активній громадянській позиції та фанатичній відданості справі – Україна вистояла й зберегла незалежність.

Чернівецька обласна рада висловлює щиру вдячність та шану вашій праці. Дякуємо за сміливість та наполегливість, за вміння розпізнати потреби людей та вчасно допомогти. Нехай ваше добро повертається до вас сторицею!
Слава Україні!



03.12.2021 08:44

Весь світ сьогодні відзначає Міжнародний день людей із інвалідністю

Весь світ сьогодні відзначає Міжнародний день людей із інвалідністю
У 1992 році його затвердила Генеральна Асамблея ООН, закликавши держави проводити подальшу інтеграцію осіб із інвалідністю в життя суспільства.

Цей день покликаний привернути увагу світової спільноти до проблем людей, захисту їхніх прав та гідності. А також нагадати про переваги, які отримує суспільство завдяки участі людей з інвалідністю в політичних, культурних та економічних процесах суспільства.

Світ з кожним роком стає дедалі доступнішим для всіх верств населення. Нові будівельні об’єкти, дорожня інфраструктура, соціальні майданчики нині будуються з урахуванням зручності в тому числі й для маломобільних верств населення. І наша держава, зокрема й наш край, не стали виключенням у цих процесах.



02.12.2021 18:29

Свято Хануки продовжується

Свято Хануки продовжується
Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко сьогодні, 2 грудня, запалив 5 свічку менори.

Вже декілька років поспіль на Театральній площі міста Чернівці з нагоди єврейської Хануки урочисто запалюють менору. Місцева єврейська громада щиро прагне поділитися радістю свого великого свята з усіма містянами, і саме тому менору розташували в центрі Чернівців.



01.12.2021 08:29

День працівників прокуратури

День працівників прокуратури
Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники прокуратури. Саме 1 грудня 1991 року вступив у дію Закон України «Про прокуратуру» і насправді, це був один з перших законодавчих актів незалежної України.

Дотримання законності та правопорядку є і завжди буде одними з ключових принципів державного управління та місцевого самоврядування, а органи прокуратури Чернівецької області постійно і цілеспрямовано працюють над покращанням показників своєї роботи.

Чернівецька обласна рада щиро вітає працівників прокуратури зі святом та бажає міцного здоров’я, життєвих гараздів, наснаги та нових успіхів в роботі, житті та службовій кар’єрі.



01.12.2021 08:29

Рівно 30 років тому, 1 грудня 1991 року, відбувся Всеукраїнський референдум щодо Незалежності України

Рівно 30 років тому, 1 грудня 1991 року, відбувся Всеукраїнський референдум щодо Незалежності України
Його провели після проголошення Акту Незалежності України, ухваленого Верховною Радою 24 серпня 1991 року.

Майже 91% виборців віддали тоді свої голоси за те, аби наша країна стала вільною. Референдум засвідчив, що всі регіони та всі населені пункти, без вийнятків, більшістю голосів підтримували ідею Незалежності нашої держави. Всеукраїнський референдум провели у 24 областях, АР Крим, Києві та Севастополі, а участь у нього взяли понад 31 мільйон українців.

Він став свідчення єдності нашого народу та підтвердив те, що громадяни нашої держави ідентифікують себе українцями.



30.11.2021 09:08

70-та річниця від дня народження Назарія Яремчука

70-та річниця від дня народження Назарія Яремчука
Сьогодні, 30 листопада, уся світова спільнота відзначає 70-ту річницю від дня народження Назарія Яремчука - народного артиста України, Героя України та лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Нашого славетного земляка добре пам'ятають як на рідній землі, так і за межами держави. Він закохав у себе мільйони шанувальників. Саме тому вкрай важливою є робота з популяризації життєвого та творчого шляху Назарія Яремчука, а також вшанування його пам’яті. Саме такі особистості, як Назарій Яремчук, формують у наших серцях любов до своєї культури та рідної землі.

Згідно з рішенням IV сесії від 6 жовтня 2021 року, Чернівецька обласна рада закликає освітян нашого краю та представників галузі культури області організувати та провести заходи, які дадуть змогу вшанувати на належному рівні пам’ять Назарія Яремчука й популяризувати його славетне ім’я та його творчість.



28.11.2021 19:35

Сьогодні, із першою зіркою іудеї всього світу розпочинають святкування Хануки

Сьогодні, із першою зіркою іудеї всього світу розпочинають святкування Хануки
Ханука — свято чистоти й святості, свято перемоги добра над злом, світла — над пітьмою, свято надії. Триватиме воно вісім днів, до вечора понеділка 6 грудня.

Чернівецька обласна рада щиро вітає зі святом та бажає, аби світло ханукальних свічок освітлювало серця, дарувало радість в домі та добро людям! Хаг Ханука Самеах!



26.11.2021 10:36

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко вручив Почесні грамоти переможцям чемпіонату України з карпфішингу 2021 сьогодні, 26 листопада

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко вручив Почесні грамоти переможцям чемпіонату України з карпфішингу 2021 сьогодні, 26 листопада
Збірна Чернівецької області, команда «Буковинський короповий клуб» вперше виборола перемогу для Буковини такого рівня в короповому напрямку. У змаганнях, які пройшли влітку на озері Кричевичі, що на Львівщині, команда у складі Сергія Воронка, Максима Котощука, Віктора Козачука, Миколи Куриша, Ярослава Ілащука, Володимира Волошенюка, Анатолія Мінтенка та Олександра Хоменка гідно представила Буковину.

Олексій Бойко подякував представникам команди «Буковинський короповий клуб» за високу професійну майстерність, популяризацію риболовного спорту на Буковині та наголосив, що Чернівецька обласна рада завжди готова сприяти підтримці цього виду спорту та у будь-яких інших питаннях.



22.11.2021 13:31

22 листопада з хлібом та сіллю зустріли 108 та 8 окремі гірсько-штурмові батальйони десятої окремої гірсько-штурмової бригади, які повернулись з району виконання бойових завдань в зоні проведення операції Об‘єднаних сил в пункт постійної дислокації

22 листопада з хлібом та сіллю зустріли 108 та 8 окремі гірсько-штурмові батальйони десятої окремої гірсько-штурмової бригади, які повернулись з району виконання бойових завдань в зоні проведення операції Об‘єднаних сил в пункт постійної дислокації
Участь у заході взяв перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор.

«Вкотре наші гірсько-штурмові батальйони продемонстрували бойовим побратимам з інших регіонів України, і головне, - підступному ворогові - свій зразковий вишкіл, взірцевий рівень військової та спеціальної підготовки, міцну дисципліну, мужність, відвагу та відданість присязі», - звернувся до присутніх Микола Гуйтор.

Захід розпочався урочистою ходою від Соборної площі, вздовж Центральної до Резиденції митрополитів. До урочистостей долучились також представники місцевих рад, військові, волонтери та небайдужі чернівчани.



21.11.2021 12:22

Сьогодні, 21 листопада, професійне свято відзначають працівники сільськогосподарського та агропромислового комплексу

Сьогодні, 21 листопада, професійне свято відзначають працівники сільськогосподарського та агропромислового комплексу
День працівників сільського господарства України — це свято дбайливих, гідних та сильних господарів нашої рідної землі. Завдяки вашій роботі розвивається економіка України, адже сільськогосподарська галузь для нашої держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку.

Чернівецька обласна рада пишається працівниками сільського господарства за любов та дбайливе ставлення до української землі! Щиро дякуємо за невтомну працю, натруджені руки та професіоналізм. Нехай й надалі наша буковинська земля рясно колоситься щедрими врожаями.



20.11.2021 11:26

20 листопада в усьому світі щорічно відзначається Всесвітній день дитини

20 листопада в усьому світі щорічно відзначається Всесвітній день дитини
Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. Кожна дитина має право на освіту, право на здоров’я і належну медичну допомогу, право на ім’я та громадянство. Кожна дитина має право зростати у турботливому родинному середовищі та бути захищеною від жорстокого поводження та насильства.

З нагоди свята хочемо привернути увагу громадськості та урядових установ до питань, спрямованих на реалізацію заходів щодо забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

Чернівецька обласна рада щиро вітає наших дітей та тих, хто своєю працею зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в юному середовищі!



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua