Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

02.07.2021 11:54

Микола Гуйтор взяв участь в урочистостях напередодні Дня Національної поліції України

Микола Гуйтор взяв участь в урочистостях напередодні Дня Національної поліції України
Перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор напередодні Дня Національної поліції України привітав керівництво та особовий склад Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Урочисті заходи з нагоди свята відбулись сьогодні, 2 липня, у Літньому театрі міста Чернівці.

«Завдяки сумлінному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та підтримці з боку суспільства працівники Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області з честю виконують поставлені завдання зі зміцнення законності та правопорядку. Безперечно, вас визнають одним з кращих управлінь Національної поліції в Україні», - зазначив перший заступник голови обласної ради.



02.07.2021 09:36

День працівника державної податкової служби України

День працівника державної податкової служби України
Податківці! Вашою працею ви поповнюєте державну скарбницю України, сприяєте зміцненню економіки, фінансової дисципліни та добробуту наших громадян.

Щиро бажаємо вам натхнення в роботі, реалізації задумів та уважних, доброзичливих і добропорядних платників податків.



01.07.2021 12:55

Першого липня в Україні відзначають День архітектури

Першого липня в Україні відзначають День архітектури
Українська архітектура має особливий стиль, який сформувався з багатої та колоритної народної культури. Вона є проявом вічної класики, краси та стриманості.

Чернівці - це місто, яке надихає! У кожному його куточку оживає історія. Різноманіття архітектурних стилів створює єдиний неповторний та чарівний архітектурний ансамбль міста та області.

Чернівецька обласна рада щиро вітає з Днем архітектури всіх, хто причетний та носить гідне звання архітектора. Натхнення вам, свободи та пам‘ятайте, що архітектура - це погляд у вічність.



30.06.2021 08:44

Україна перемогла Швецію з рахунком 2:1! Вітаємо!!!

Україна перемогла Швецію з рахунком 2:1! Вітаємо!!!
Збірна України з футболу перемогла Швецію з рахунком 2:1 та вперше у історії вийшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи.

Дякуємо команді та тренеру за неймовірну самовіддачу та мотивацію результатом яких є прекрасна гра і заслужена перемога!

Бажаємо успіхів та перемоги на Євро - 2020! Слава Україні!



28.06.2021 07:48

25-та річниця Конституції України!

25-та річниця Конституції України!

Основний Закон нашої держави закріпив ідеали справедливості та рівності, став дієвою основою розвитку незалежної демократичної держави.

Ми продовжуємо будувати нову демократичну країну і кожен із нас є творцем її історії. Пишаємось тим, що саме буковинець Кияк Тарас Романович є автором 10 статті (про мову) Конституції України.

Чернівецька обласна рада вітає жителів Буковини з національним святом та бажає усім впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав. Успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої держави.



27.06.2021 10:04

27 червня - День молоді

27 червня - День молоді
Наша молодь є стрижнем майбутніх змін у нашій країні, рушійною силою сучасного українського суспільства та носієм інтелектуального потенціалу.

Ви - творці сьогодення та щасливого майбутнього.

Нехай ваші думки будуть незалежними, а енергія, оптимізм та наполегливість втілюються у науці, культурі, політиці, бізнесі, спорті та мистецтві. Відмінних перспектив та досягнння будь-яких вершин.

Вітаємо!



25.06.2021 14:33

Молодь - майбутнє України

Молодь - майбутнє України
Напередодні Дня молоді перший заступник голови облради Микола Гуйтор привітав ініціативну та небайдужу молодь Буковини, яка безпосередньо впливає на розвиток молодіжної політики області.

«Молодь сьогодні бере активну участь у розбудові нашої держави. Ви - це наша наступна генерація управлінців. Велике та успішне майбутнє України саме за вами, за новим типом управління. Пам’ятайте про це!» - наголосив Микола Гуйтор.

Перший заступник голови облради побажав молодому поколінню Буковини вірити у власні сили на шляху до втілення задумів серця, кар‘єрного зростання та принагідно, за дорученням голови облради, вручив Подяки Чернівецької обласної ради.



23.06.2021 12:21

Перший заступник голови обласної ради привітав кращих державних службовців області

Перший заступник голови обласної ради привітав кращих державних службовців області
«Державна служба і органи місцевого самоврядування повинні працювати цілісно та єдино задля нашої спільної мети - служіння на благо громад Буковини».

На цьому сьогодні, 23 червня, наголосив перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор вітаючи державних службовців Чернівецької області з професійним святом.

Кращих держслужбовців за дорученням голови облради Микола Гуйтор відзначив Почесними грамотами та Подяками Чернівецької обласної ради.



23.06.2021 09:48

З днем державної служби України!

З днем державної служби України!
Сьогодні своє професійне свято відзначають державні службовці.

Служба в інтересах держави - це велика відповідальність. Держслужбовці Чернівецької області з честю виконують делеговані державою функції.

Чернівецька обласна рада висловлює подяку широкому загалу державних службовців нашого краю за ефективну співпрацю з посадовими особами органів місцевого самоврядування Буковини.

Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, родинного затишку та нових успіхів у щоденній праці на благо українського народу та Буковинської громади!



20.06.2021 14:25

День батька!

День батька!
Сьогодні чудовий день, коли ми всі відзначаємо День батька!

Бути хорошим батьком — відповідальна робота! За сильною батьківською спиною, як за високою стіною.

Від щирого серця вітаємо татусів та бажаємо міцного здоров'я! Довгих, успішних та щасливих літ життя вам! Радійте та не втомлюйтеся ділитися мудрістю, силою та стійкістю!



20.06.2021 11:12

20 червня Україна відзначає День медичного працівника

20 червня Україна відзначає День медичного працівника
Медицина — це тяжка, відповідальна і навіть небезпечна робота. Та люди обирають цю професію через щире бажання допомагати та рятувати інших, що вже вартує поваги.

Медики борються за людські життя в операційних і реанімаціях, мчать на виклики у каретах «швидкої», ведуть прийоми у кабінетах чи проводять лабораторні дослідження — незалежно від ланки, всі вони заслуговують на звання супергероїв.

Сьогодні ми сердечно вітаємо всіх наших лікарів, фельдшерів, медсестер, лаборантів і санітарів.

Дякуємо за небайдужість, уважність, прискіпливість у роботі, відданість своїй справі та турботу про пацієнтів.

Зичимо вам всього найкращого!



20.06.2021 08:00

Зі святом Трійці!

Зі святом Трійці!
Шановні буковинці!

Чернівецька обласна рада щиро вітає вас із днем Святої Трійці.

Нехай яскраве світло цього великого свята осяє вашу душу, подарує радість, надію і віру в краще майбутнє! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу родину та наповнюють серця спокоєм!



19.06.2021 13:32

Вітаємо з Днем фермера!

Вітаємо з Днем фермера!
19 червня - День фермера.

Фермери! Ви є вагомою частиною суспільства і ваша праця відіграє важливу роль для розвитку сільського господарства України.

З нагоди офіційного свята Чернівецька обласна рада вітає аграріїв Буковини та бажає родючих земель, щедрих врожаїв та великих перспектив.

Успіхів вам, оптимізму та міцного здоров’я!



18.06.2021 19:15

З нагоди Дня медичного працівника привітали епідеміологів та вірусологів «Чернівецького обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України»

З нагоди Дня медичного працівника привітали епідеміологів та вірусологів «Чернівецького обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України»
З нагоди прийдешнього свята медичного працівника перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор привітав лікарів-епідеміологів та вірусологів «Чернівецького обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України».

Медики Чернівецької області давно здобули й надійно утримують передові позиції у галузі охорони здоров’я України. Знані науковці та висококваліфіковані лікарі Буковини за правом є гордістю нашого краю та докладають сьогодні максимальних зусиль для подолання наслідків пандемії COVID-19.

Відтак до Дня медичного працівника за дорученням голови облради посадовець відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради кращих лікарів медичної установи.



18.06.2021 15:33

Напередодні Дня медичного працівника заступник голови обласної ради привітав фахівців медичної спільноти краю

Напередодні Дня медичного працівника заступник голови обласної ради привітав фахівців медичної спільноти краю
Михайло Павлюк у стінах обласної ради вручив нагороди лікарям м.Кіцманя. Також завітав до обласної клінічної лікарні, аби привітати медиків із професійним святом.

Від імені голови та депутатського корпусу крайового парламенту Михайло Павлюк нагородив кращих лікарів Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Михайло Павлюк подякував медичним працівникам за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та вагомий особистий внесок у забезпечення охорони здоров’я населення.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua