Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

07.09.2021 08:25

З Днем воєнної розвідки України!

З Днем воєнної розвідки України!
Шановні воїни-розвідники, ветерани військової розвідки! 

Прийміть щирі, сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня військової розвідки.

Військова розвідка грає унікальну роль в системі забезпечення безпеки нашої країни, це потужний і дієвий інструмент захисту наших національних інтересів.

Чернівецька обласна рада висловлює щиру подяку за ваші мужність, героїзм та самовідданість інтересам України та її народу! Здоров’я вам та успіхів! Незламної волі в подоланні труднощів військової служби та перемоги над агресором.



06.09.2021 06:17

Вітаємо зі святом Рош ха-Шана

Вітаємо зі святом Рош ха-Шана
Шановна єврейська громадо Буковини!

Прийміть щирі вітання з нагоди свята Рош ха-Шана!

Дні цього свята - час духовного звіту за минулий рік та осмислення внутрішніх змін у майбутньому. Нехай вони подарують вам душевний спокій та ясне бачення бажаного в прийдешньому році.

Чернівецька обласна рада висловлює подяку усій єврейській громаді краю за вагомий внесок в наш спільний розвиток та бажає миру, злагоди та процвітання!



06.09.2021 06:17

У Чагорській громаді з’явився новий стадіон.

У Чагорській громаді з’явився новий стадіон.
У Чагорській громаді з’явився новий стадіон. Нове футбольне поле із глядацькими трибунами і відповідною інфраструктурою побудували в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор побував на урочистості з нагоди відкриття стадіону та привітав жителів громади.



31.08.2021 13:17

Відбулась урочиста Академія з нагоди посвяти першокурсників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Відбулась урочиста Академія з нагоди посвяти першокурсників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича
Сьогодні, 31 серпня, відбулась урочиста Академія з нагоди посвяти першокурсників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Участь у святковому дійстві взяв перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор.

«За час свого існування Чернівецький національний університет став одним з найповажніших та найпотужніших вищих навчальних закладів України, навчатися в якому престижно та почесно.
Велика заслуга у цьому за правом належить професорсько-викладацькому колективу ЧНУ», - зауважив Микола Гуйтор.

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича увійшов у десятку кращих університетів України. Загалом цьогоріч на навчання до найбільшого чернівецького вишу вступили дві тисячі двісті абітурієнтів.

Посадовець привітав всіх першокурсників із здобуттям почесного звання «Студент Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича» та наголосив, «що немає жодної сфери життєдіяльності нашої держави, у якій випускники ЧНУ не відзначилися би своїм високим професіоналізмом».

Принагідно перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор побажав студентам яскравих років навчання, наполегливості, працьовитості, впевненості у своїх силах і підкорення нових освітніх вершин!



27.08.2021 14:21

Друге золото для України на Паралімпійських іграх у Токіо

Друге золото для України на Паралімпійських іграх у Токіо
І вже друга золота медаль для України на Паралімпійських іграх у Токіо.

Українська спортсменка-паверліфтерка Мар'яна Шевчук підняла 125 кг - найкращий результат серед учасниць у вазі до 55 кг.

Мар‘яна - триразова призерка чемпіонатів світу та Європи у паверліфтингу. У травні 2021-го на етапі Кубка світу у Тбілісі стала володаркою світового паралімпійського рекорду, піднявши 132 кг.

Вітаємо чемпіонку та бажаємо подальших перемог! Так тримати!



27.08.2021 14:21

Лікарі ОКНП "Чернівецька обласна клінічна лікарня" отримали відзнаки від Православної Церкви Украіни

Лікарі ОКНП "Чернівецька обласна клінічна лікарня" отримали відзнаки від Православної Церкви Украіни
Нагороди медикам вручив Архієпископ Онуфрій Чернівецько-Кіцманської єпархії Православної Церкви України.

Медалі «За жертовність і любов до України» отримали - в. о. медичного директора з лікувальної роботи Ольга СНІГУРЯК, начальник пульмонологічного підрозділу Світлана КОВАЛЕНКО, лікар-пульмонолог Валентина САЄНКО.

Оремо Грамотою Православної Церкви України було відзначено лікаря-інтерна Юстину СТАСЮК.

Вітаємо лікарів області з визнанням. Пишаємось вашими досягненнями. Бажаємо здоров’я та ще більше нових досягнень!



25.08.2021 14:44

Єлизавета Мерешко здобула першу золоту медаль на Паралімпійських Іграх у Токіо

Єлизавета Мерешко здобула першу золоту медаль на Паралімпійських Іграх у Токіо
Україна здобула свою першу золоту медаль на Паралімпійських Іграх у Токіо!
Українська плавчиня Єлизавета Мерешко перемогла на дистанції 50 метрів вільним стилем.

Станом на сьогодні на Паралімпіаді Україна має вже 7 медалей: 1 золото, 4 срібла і 2 бронзи.

Вітаємо чемпіонів та бажаємо подальших перемог!



24.08.2021 12:38

За дорученням голови обласної ради Почесними відзнаками сьогодні нагородили найкращих буковинців

За дорученням голови обласної ради Почесними відзнаками сьогодні нагородили найкращих буковинців
З нагоди 30-річчя Незалежності України перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор за дорученням голови обласної ради Олексія Бойка нагородив за вагомий внесок у справу захисту української держави та зміцнення обороноздатності, патріотизм, мужність і самовідданість, виявлені під час бойових дій Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради "За заслуги перед Буковиною" (посмертно):
Валявського Іллю Васильовича - солдата, учасника АТО (нагороду отримала дружина - Валявська Марія Дмитрівна);
Леонтія Іллю Корнелійовича - солдата, учасника АТО (нагороду отримала дружина - Леонтій Світлана Іванівна).

Також, з нагоди 30-ї річниці Незалежності України Почесну відзнаку Чернівецької обласної ради "За заслуги перед Буковиною» отримали:
Бордіженко Олександр Вадимович - військовослужбовець запасу, учасник бойових дій;
Марич Олександр Валерійович - майор, заступник командира військової частини АА7035, учасник бойових дій;
Нікулін Сергій Олексійович - прапорщик, учасник бойових дій;
Кузнецов Руслан Валерійович - капітан, начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Кельменецького РТЦК та СП;
Чеботар Сергій Сергійович - полковник поліції, начальник Управління поліції охорони в Чернівецькій області.

А Почесною грамотою Чернівецької обласної ради нагородили Гончарука Романа Ілліча - лікаря-інфекціоніста дитячого приймального відділення приймально-діагностичного інфекційного відділу ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня», кандидата медичних наук та Фурман Анну Юріївну -директора Лашківського ЗДО Кіцманської міської ради Чернівецького району Чернівецької області, волонтерку.



24.08.2021 12:32

Урочистості з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Урочистості з нагоди 30-ї річниці Незалежності України
«30-річчя незалежної України – час для потужних та амбітних справ заради рідної країни: створювати новітні об’єкти інфраструктури і публічні простори, розпочинати соціальні та мистецькі проєкти й започатковувати різноманітні ініціативи, направлені на спільне благо.
Від кожного з нас залежить, якою бути нашій рідній Україні і якою ми її створимо для наших нащадків!»

Саме на цьому наголосив перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор під час свого виступу на урочистих заходах з нагоди 30 річниці Дня Незалежності України.

Святкування відбулось сьогодні, 24 серпня, на Центральній площі міста.



24.08.2021 06:59

З Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!
30 років незалежності – це шлях великого народу, що зберіг державу, вистояв у випробуваннях. І при цьому зберіг волю до перемоги, честь та гідність.

Тож будьмо гідними праведної боротьби нашого народу за незалежність нашої України! Нехай це свято буде могутнім стимулом для натхненої щоденної праці заради злагоди нашого народу, реалізації його потенціалу, а добрі справи примножать славу рідного краю!

Буковинці! Чернівецька обласна рада щиро бажає вам міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, цілющої Божої ласки, наснаги та успіхів на довгі літа!



23.08.2021 10:44

Сьогодні відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України, який ми відзначаємо щороку, 23 серпня

Сьогодні відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України, який ми відзначаємо щороку, 23 серпня
Цьогоріч святковий захід відбувся по вулиці Воробкевича, поблизу спортивного комплексу «Олімпія», де напередодні встановили 50-метровий флагшток.

Першиий заступник голови обласної ради Микола Гуйтор спільно з представниками органів місцевого самоврядування, виконавчої влади Чернівецької області, депутатами місцевих рад, очільниками правоохоронних органів та громадськістю зібрались сьогодні для вшанування національного символу.

Підняли найбільший Державний Прапор в Чернівецькій області синхронно з іншими областями України. Святкове дійство відбулося у супроводі державного гімну у виконанні оркестру, диригентом якого є заслужений працівник культури України Георгій Новаковський.



23.08.2021 05:47

День Державного Прапора України!

День Державного Прапора України!
Сьогодні усе світове українство відзначає важливе свято - День Державного Прапора України.

Тридцять років тому по обидва береги Дніпра піднявся синьо-жовтий прапор свободи, який став символом суверенітету, єдності та незалежності Української Держави.

За час, що минув наша Україна пройшла нелегкий шлях, сповнений боротьби та важкої праці за її незалежність.

Ми пишаємося тим, що ми українці.
Миру, добробуту і процвітання нашій Державі!



10.08.2021 12:24

Олексій Бойко привітав та нагородив Почесною грамотою обласної ради буковинського суддю боксерського турніру Олімпійських ігор-2020 - Павла Василинчука

Олексій Бойко привітав та нагородив Почесною грамотою обласної ради буковинського суддю боксерського турніру Олімпійських ігор-2020 - Павла Василинчука
Суддя міжнародної категорії AIBA (3 зірки) Павло Василинчук з Буковини визнаний найкращим суддею Олімпійських ігор-2020 у Токіо за версією оргкомітету олімпійського боксерського турніру!

Павло Василинчук був єдиним представником України з 36 суддів у міжнародному суддівському корпусі в Токіо. Він провів 10 боїв як рефері і 32 – як член суддівської бригади.

Пишаємося нашим буковинцем та дякуємо за високу відзнаку для України, зокрема для буковинського боксу.



09.08.2021 10:06

Рішенням Головної акредитаційної комісії МОЗ України ОКНП «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр» присвоєно вищу категорію

Рішенням Головної акредитаційної комісії МОЗ України ОКНП «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр» присвоєно вищу категорію

Акредитація закладу охорони здоров’я - це офіційне визнання наявності умов для якісного, своєчасного, високого рівня медичного обслуговування населення, дотримання ним стандартів у сфері охорони здоров’я, відповідності медичних працівників єдиним кваліфікаційним вимогам.

На сучасному етапі розвитку системи охорони здоров’я якість надання медичної допомоги вважається основною цільовою функцією і водночас критерієм діяльності. Пишаємося високим рівнем професійності усього колективу Чернівецького обласного кардіоцентру.



08.08.2021 12:43

Сьогодні в Україні відзначають День будівельника

Сьогодні в Україні відзначають День будівельника
Люди, які обрали цей нелегкий, надзвичайно відповідальний, але вкрай необхідний фах, безумовно заслуговують на нашу вдячність та пошану.

Хочемо привітати всіх причетних до будівельної промисловості зі святом. Бажаємо надійного фундаменту під ногами, нових вершин професійного росту та досягнень у розвитку будівельних технологій.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua