Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

01.10.2021 14:45

1 жовтня з ініціативи ООН у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня з ініціативи ООН у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку
Цей день — символ єдності та спадкоємності поколінь. Сьогодні чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, пенсіонерам і літнім людям за їхній внесок у розвиток нашої країни, за доброту та мудрість. Та наша увага і турбота необхідні їм щохвилини, а не лише у святкові дати. Бо люди старшого покоління своєю багаторічною працею заслуговують на щоденну глибоку повагу нащадків.

Прийміть наші щирі вітання і глибоку вдячність за все, що ви зробили для нашої країни. Бажаємо вам міцного здоров’я, активності та цікавості до життя, радості, добра і довголіття!



01.10.2021 14:45

Чернівецька обласна рада щиро вітає 10-ту окрему гірсько-штурмову бригаду «Едельвейс» з нагоди 6-ї річниці з дня створення

Чернівецька обласна рада щиро вітає 10-ту окрему гірсько-штурмову бригаду «Едельвейс» з нагоди 6-ї річниці з дня створення
За дорученням голови обласної ради Олексія Бойка начальник відділу розвитку територій та інвестиційних проєктів Ігор Сідляр прибув на схід України у місто Торецьк задля того, аби привітати командування та особовий склад окремої гірсько-штурмової бригади, які з честю та гідністю виконують свої нелегкі та небезпечні службові обов’язки.

Ігор Анатолійович подякував військовослужбовцям та наголосив, що від них залежить суверенітет нашої держави та її територіальна цілісність. Також зазначив, що буковинці пишаються їхніми здобутками у почесній та відповідальній військовій справі.

Принагідно від імені голови обласної ради нагородив найкращих військовослужбовців Почесними грамотами обласної ради за мужність, героїзм, високий професіоналізм, проявлені під час виконання бойових завдань.



01.10.2021 11:06

Обласне комунальне некомерційне підприємство «ЧЕРНІВЕЦЬКЕ ОБЛАСНЕ ПАТОЛОГОАНАТОМІЧНЕ БЮРО» визнано «Лідером року 2021»

Обласне комунальне некомерційне підприємство «ЧЕРНІВЕЦЬКЕ ОБЛАСНЕ ПАТОЛОГОАНАТОМІЧНЕ БЮРО» визнано «Лідером року 2021»

За результатами Національного бізнес-рейтингу підприємство посіло 43 місце (бронза) серед суб'єктів господарювання України за показником «Тривалість фінансового циклу» та
6 місце (золото) серед суб'єктів господарювання Чернівецької області за показником «Тривалість фінансового циклу».

Рейтинг укладено за результатами незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності 1 237 916 установ.

Чернівецька обласна рада щиро вітає керівництво та колектив установи!



30.09.2021 20:44

Чернівецький регіональний центр підвищення кваліфікації відзначає своє 25-річчя

Чернівецький регіональний центр підвищення кваліфікації відзначає своє 25-річчя
КНЗ «Чернівецький регіональний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій» є закладом післядипломної освіти, який виконує функції регіонального навчального та науково-методичного центру підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб органів місцевого самоврядування, а також працівників державних підприємств, установ й організацій.

На заході з нагоди святкування ювілею, крім співробітників Центру, були присутні викладачі ЧНУ та представники Чернівецької обласної ради.


«Чернівецький регіональний центр підвищення кваліфікації — це надзвичайно важливий заклад зокрема у підготовці кадрів місцевого самоврядування. Депутати, голови територіальних громад, керівники та заступники різних структурних підрозділів знають вашу інституцію через курси, форуми, онлайн-заходи, методичну літературу тощо. Люди, які працюють у системі місцевого самоврядування, підтримують вас і шанують», — зазанчив Михайло Павлюк.



30.09.2021 09:48

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек
Щороку 30 вересня ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек. Відомо, що загальна кількість таких закладів на теренах Буковини налічує близько 500.

Чернівецька обласна рада щиро вітає всіх працівників і відвідувачів бібліотек зі святом. Бажаємо вам мудрості і натхнення від літератури та щирої втіхи від роботи!

Нехай для кожної громади області бібліотека стане культурним осередком. Адже, як казав класик філософії Г. Лейбніц: "Бібліотеки – це скарбниці всіх багатств людського духу".



29.09.2021 11:22

Сьогодні — 155-та річниця з дня народження однієї з найпомітніших українських постатей ХХ столітті

Сьогодні — 155-та річниця з дня народження однієї з найпомітніших українських постатей ХХ столітті
Михайло Грушевський (1866-1934) — визначний історик, археолог, літературознавець, соціолог, публіцист, письменник, організатор української науки, засновник Української Народної Республіки.

Це вчений світового рівня. Його перу належать близько двох тисяч праць з історії, соціології, літератури, етнографії, фольклору. Він творив українську історію, з одного боку, як автор метрики нашого народу — «Історії України-Руси», з іншого — як громадсько-політичний діяч та голова Центральної Ради.

29 квітня 1918 року Центральна Рада обрала Михайла Грушевського Президентом Української Народної Республіки.

«Завдяки історичній пам'яті людина стає особистістю, народ — нацією, країна — державою», — Михайло Грушевський.



28.09.2021 13:37

Комунальне підприємство «Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальних громад» визнано «Лідером галузі 2021»

Комунальне підприємство «Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальних громад» визнано «Лідером галузі 2021»
За результатами Національного бізнес-рейтингу підприємство посіло 1-е місце в Україні за показником «Комплексна оцінка фінансової стабільності» та 2-е — «Коефіцієнт оборотності грошових коштів». Рейтинг укладено за результатами незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності 1 237 916 установ.

Національний бізнес-рейтинг в Україні — це частина міжнародної спільноти успішних організацій — Союзу НБР. Уже понад 17 років НБР визначає та популяризує провідні підприємства, які дотримуються принципів відкритості й добропорядності своєї діяльності.

Чернівецька обласна рада вітає керівництво установи з тим, що комунальний заклад вкотре зайняв лідерську позицію в галузі. Стабільне входження в рейтинг свідчить про прозорість, результативність та ефективність діяльності підприємства.



27.09.2021 13:11

27 вересня в Україні відзначають День дошкілля

27 вересня в Україні відзначають День дошкілля
Раді вітати працівників дошкільної освіти з професійним святом.

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху — не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить наше майбутнє. Адже той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.

Хочемо побажати, аби те тепло та турботу, які ви, вихователі, вкладаєте в наших дітей, повернулося до вас міцним здоров’ям, любов’ю та благополуччям.

Дякуємо за величезний труд, який ви робите кожен день.



27.09.2021 11:09

27 вересня, в Україні та світі відзначають Всесвітній день туризму

27 вересня, в Україні та світі відзначають Всесвітній день туризму
Сьогодні, 27 вересня, в Україні та світі відзначають Всесвітній день туризму.

Його мета полягає в тому, щоб привернути увагу міжнародного товариства до важливості туризму, його соціального, культурного, політичного й економічного значення.

Наша Буковина є надзвичайно привабливою для туристів, багатою на мальовничі краєвиди та архітектурні пам’ятки.

Чернівецька обласна рада щиро вітає та бажає працівникам галузі туризму здоров’я, втілення планів та проєктів, а туристам - цікавих порожей, незабутніх вражень від відвідування історичних, культурних місць Буковини та світу.



26.09.2021 12:31

Чемпіон світу у суперважкій вазі - Олександр Усик

Чемпіон світу у суперважкій вазі - Олександр Усик
Український боксер переміг британця Ентоні Джошуа і забрав його чотири чемпіонські пояси у найпрестижнішій надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Чернівецька обласна рада щиро вітає нашого героя - спортсмена з абсолютною перемогою! Це був гідний бій з сильним суперником! Історичний момент для українського та світового боксу!

Пишаємося! Слава Україні!



19.09.2021 13:00

З Днем працівників лісу!

З Днем працівників лісу!
Шановні працівники лісового господарства!

Чернівецька обласна рада вітає вас з професійним святом – Днем працівників лісу!

Під вашою кропіткою опікою перебуває наш безцінний скарб - лісові багатства. Благородна праця лісівників здавна була однією з найбільш шанованих професій, її обирають люди, що володіють почуттям величезної відповідальності за збереження і примноження краси рідної землі.

Щиро вдячні вам, шановні працівники лісового господарства, за збереження природних багатств, за невтомну працю та любов до природи.

Нових успіхів у праці, віри і наполегливості, міцного здоров’я, щастя, миру та достатку.



17.09.2021 14:43

Микола Гуйтор привітав рятівників Буковини з нагоди професійного свята

Микола Гуйтор привітав рятівників Буковини з нагоди професійного свята
17 вересня в Україні на державному рівні відзначають День рятівника, який був встановлений згідно з указом Президента від 12 вересня 2008 року.

Урочисті заходи з цієї нагоди пройшли сьогодні в приміщені Мистецького центру ім. Івана Миколайчука.

На церемонії були присутні представники місцевої влади різних рівнів, а також керівництво, рятівники, працівники та ветерани Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор привітав присутніх із професійним святом.

«Висловлюю щирі слова вдячності тим, хто багато років свого життя віддав цій благородній справі, хто розбудовує рятувальну службу в Україні та Чернівецькій області. Мужність, відвага, самопожертва в ім’я наших співвітчизників — це риси, які притаманні кожному рятувальнику. Спілкуючись із громадою краю, часто чую від них велику шану і повагу до вас, на яку ви заслуговуєте своєю професійною роботою», — зазначив Микола Гуйтор.

Микола Гуйтор подякував рятівникам за сумлінне виконання службових обов’язків, досягнення високих результатів у професійній діяльності та відданість справі служіння Українському народові.



17.09.2021 08:49

З Днем рятівника!

З Днем рятівника!
Рятувальники, працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних формувань та пожежної охорони! Ваша професія - це випробування сили духу і професіоналізму.

Буковинці в неоціненному боргу перед Вашою мужністю, самовідданістю, готовністю до найсуворіших випробувань, здатністю до самопожертви в ім’я порятунку життя та захисту людей.

Чернівецька обласна рада вітає Вас із професійним святом – Днем рятівника!

Нехай Вас ніколи не залишає лицарський дух людяності і впевненості у своїх силах. Миру, наснаги та нових успіхів на благо народу України.



11.09.2021 13:04

З Днем фізичної культури і спорту

З Днем фізичної культури і спорту
Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!

Чернівецька обласна рада вітає з Днем фізичної культури та спорту України!

Це свято наповнене особливим змістом, адже символізує силу і витривалість, мужність та грацію, а найголовніше - популяризує здоровий спосіб життя. Спорт і фізична культура гартують тіло та зміцнюють дух, вчать ставити великі цілі й неухильно досягати висот, слугують джерелом енергії, гарного настрою і оптимізму.

Нехай щастить усім, для кого спорт – професія чи захоплення, спосіб чи навіть сенс життя. Будьмо дужими та здоровими!



11.09.2021 12:04

З Днем українського кіно

З Днем українського кіно
Чернівецька обласна рада  вітає працівників галузі кінематографії з професійним святом – Днем українського кіно.

Вітчизняний кінематограф збагатив скарбницю світової культури унікальними творами, сповненими самобутності, неповторного колориту та глибини.

Дозвольте висловити велику подяку усім, хто зробив цю нелегку працю справою свого життя.

Творчої реалізації, втілення задуманого та свободи.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua