Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.07.2021 14:21
Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк у понеділок, 19 липня, проведе виїзний прийом громадян


    Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк у понеділок, 19 липня, проведе виїзний прийом громадян на базі Вижницької районної ради, кабінет №15. Часи прийому: з 14:00 до 18:00. Усіх бажаючих просимо попередньо зареєструватись за номером телефону: 0373023120

13.07.2021 14:02
Оголошення


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний госпіталь ветеранів війни»

07.07.2021 16:28
Оголошення


    про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства "Чернівецький обласний медичний діагностичний центр"

07.04.2021 11:04
Про міжнародний українсько-литовський конкурс юнацьких мистецьких робіт до 400-річчя історичної події - перемоги в Хотинській битві 1621 року «Memory. History and future»


    Конкурс проводиться з ініціативи ГО «Інвестиції у спадщину і культуру» та ГО «Українське товариство охорони пам’яток історії та культури» за сприяння й підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні, Чернівецької обласної ради, видавництва «Майстер Книг».Цілі та завдання Конкурсу: виховання у дітей та молоді обох країн історичної пам’яті, сприяння у формуванні почуття патріотизму, глибокої поваги до історико-культурних надбань обох народів, українців та литовців, що проживають на території України та Литви; виявлення творчих можливостей дітей та молоді у відображенні своїх знань, почуттів, вражень від пізнання та вивчення історії, легенд у формі художніх зображень. В Конкурсі можуть брати участь діти та молодь до 21 року, які проживають в Україні, Литві та інших країнах. Учасники Конкурсу поділяються на три вікові категорії: 1 категорія - автори робіт віком до 9 років включно; 2 категорія - автори робіт віком від 10 до 15 років включно; 3 категорія - автори робіт віком від 16 до 21 року включно. Заохочуються до участі в Конкурсі учні художніх та мистецьких шкіл, коледжів, академій.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Особовий склад 161-го Топогеодезичного центру командування сил підтримки Збройних сил України приймав вітання з нагоди 21-ї річниці створення військової частини А2308

Прес-центр

Новини

16.07.2021 11:07

Особовий склад 161-го Топогеодезичного центру командування сил підтримки Збройних сил України приймав вітання з нагоди 21-ї річниці створення військової частини А2308 |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 16 липня, особовий склад 161-го Топогеодезичного центру командування сил підтримки Збройних сил України приймав вітання з нагоди 21-ї річниці створення військової частини А2308.

Участь в урочистостях взяв перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор. Посадовець дав високу оцінку фаховому рівню, моральним якостям та бойовому вишколу офіцерів, старшин, сержантів, солдатів та службовців військової частини.

«Унікальний підрозділ, який зміг відновити свою діяльність і допомагає нашим військовим в зоні Операції об’єднаних сил. Робота, яку ви виконуєте є дуже важливою, адже на ваших геодезичних даних базується запуск ракет, військова авіація та військова артилерія. Я впевнений, що ваші ряди постійно будуть поповнюватись молодими, досвідченими та відданими хлопцями і дівчатами, які основним прагненням свого життя визначають службу у Збройних силах України, а основним кредом життя - відданість народу України!», - наголосив перший заступник голови обласної ради.

Микола Гуйтор подякував військовослужбовцям за служіння народу України, за вірність присязі та побажав здоров’я, благополуччя і мирного неба.

Відтак з нагоди 21-ї річниці створення військової частини Микола Гуйтор нагородив Почесними грамотами обласної ради кращих військовослужбовців.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua