Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Новини

Прес-центр

Новини

23.08.2019 17:18

Голова Чернівецької обласної ради нагородив буковинських контррозвідників  |  Вітаємо!

Голова Чернівецької обласної ради нагородив буковинських контррозвідників
Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» та Почесними грамотами Чернівецької обласної ради нагородив голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян т.в.о. начальника Управління СБУ в Чернівецькій області Юрія Хулмурзаєва та кращих співробітників служби з нагоди Дня незалежності України.



23.08.2019 12:18

Іван Мунтян: Вірю, що Україна буде потужною європейською державою  |  Зі святом!

Іван Мунтян: Вірю, що Україна буде потужною європейською державою
На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистого зібрання, присвяченого Дню Державного Прапора України та прийдешньому Дню незалежності України, що відбулось на Центральній площі м. Чернівців сьогодні, 23 серпня.



21.08.2019 16:05

Іван Мунтян: Головною запорукою розвитку Карпатського регіону є розбудова транспортної інфраструктури та відкриття міжнародних пунктів пропуску  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Іван Мунтян: Головною запорукою розвитку Карпатського регіону є розбудова транспортної інфраструктури та відкриття міжнародних пунктів пропуску
На цьому сьогодні, 21 серпня, наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян під час засідання круглого столу, участь у якому взяли представники Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Чернівецької обласної державної адміністрації та експертного середовища, а також керівники органів місцевого самоврядування і депутати обласної ради від Вижницького та Путильського районів. Обговорено шляхи реалізації комплексних проектів, спрямованих на розвиток економіки, залучення інвестицій, розвиток транспортної інфраструктури, туристичної та рекреаційної галузей нашого регіону.



16.08.2019 15:48

На Буковині зберуться гуцули з усього світу  |  Життя територіальних громад

На Буковині зберуться гуцули з усього світу
Підсумкове засідання організаційного комітету з підготовки та проведення 26-го Міжнародного гуцульського фестивалю у м. Вижниці провів голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 16 серпня. Учасники засідання підбили підсумки підготовки до цієї грандіозної культурно-мистецької події, покликаної популяризувати та примножити буковинські споконвічні традиції, а також дати потужний поштовх розвитку туристично-рекреаційного потенціалу Вижницького району та Чернівецької області загалом. Наразі завершено комплекс основних підготовчих заходів. Залишається закінчити розпочаті ремонтні роботи на місцевих автошляхах, підʼєднати фестивальні локації до мереж енергопостачання, виготовити та розмісти поліграфічну рекламну продукцію на зовнішніх рекламних носіях.



09.08.2019 14:34

Обласні комунальні заклади культури отримають кошти  |  Діяльність депутатів обласної ради

Обласні комунальні заклади культури отримають кошти
Згідно з рішенням 32-ї позачергової сесії обласної ради про внесення змін до обласного бюджету низка обласних комунальних закладів культури отримають фінансування за рахунок розподілу додаткових надходжень від перевиконання дохідної частини обласного бюджету на загальну суму 1 млн. 81 тис. 300 грн.



09.08.2019 13:09

Бюджетні асигнування - медичним установам та закладам соціальної сфери  |  Діяльність депутатів обласної ради

Бюджетні асигнування - медичним установам та закладам соціальної сфери
З метою здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я, обсяг асигнувань на фінансування цієї галузі за рахунок додаткових надходжень від перевиконання дохідної частини обласного бюджету зросте загалом на 2 млн. 966,9 тис. грн. Таке рішення ухвалили депутати Чернівецької обласної ради на пленарному засіданні 32-ї сесії крайового парламенту.
Зокрема, 1 млн. 613 тис. грн. буде спрямовано на придбання запасних частин для комп’ютерного томографа та експертної портативної ультразвукової системи ідентифікації та пункції великих судин для обласного клінічного онкологічного диспансеру. Обласному клінічному кардіологічному центру буде виділено 532,2 тис. грн. на закупівлю матеріалів та поточний ремонт внутрішніх мереж тепловодопостачання. Обласна психіатрична лікарня отримає 405 тис. грн. на поточний ремонт покрівлі, водозабірної, опалювальної систем лікувальних корпусів та котлів харчоблоку. Понад 314,6 тис. грн. отримає лікарня «Хоспіс» для хворих на туберкульоз на проведення капітального ремонту котельні.



09.08.2019 09:39

Депутати обласної ради внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік  |  Діяльність депутатів обласної ради

Депутати обласної ради внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік
На пленарному засіданні 32-ї сесії Чернівецької обласної ради булли внесені зміни до головного фінансового документу життєдіяльності краю. Відтак, видаткову частину обласного бюджету збільшено загалом на 106 млн.401 тис. грн.
Зокрема, на 62 млн. 387,5 тис. грн. зросте обсяг асигнувань по департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства ОДА. Більшу частину цих коштів (46 млн. 213,5 тис. грн.) виділено за рахунок розподілу частини залишку субвенції з державного бюджету місцевих бюджетам на будівництво амбулаторій загальної практики сімейної медицини в селі Мамалига Новоселицького району, в селах Тарашани та Молодія Глибоцького району, в селищі Лужани Кіцманського району, в селі Кам’яна Сторожинецького району та в місті Вижниця.



08.08.2019 14:47

Малеча села Валя Кузьмина відсвяткувала новосілля  |  Життя територіальних громад

Малеча села Валя Кузьмина відсвяткувала новосілля
Сьогодні, 8 серпня 2019 року, у мальовничому селі Валя Кузьмина, що на Глибоччині, відбулась урочиста та радісна подія. Маленькі валя-кузьминці отримали чудовий подарунок – сучасну двоповерхову добудову до сільського дитячого навчального закладу. З цієї приємної нагоди мешканців села привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. У своєму вітальному слові він зазначив, що нова, обладнана за сучасними вимогами споруда, розрахована на 50 місць, де одночасно перебуватимуть дві групи малюків, стала справжньою окрасою села. Відтепер у сільському ДНЗ є все те необхідне, чого бракувало досі: сучасні ігрові кімнати, спортивна зала, комфортні вбиральні, пральня, кабінет для індивідуальних занять з психологом, методичний кабінет, зручні підсобні приміщення.



08.08.2019 10:17

З сесійної зали крайового парламенту  |  Діяльність депутатів обласної ради

З сесійної зали крайового парламенту
На пленарному засіданні 32-ї сесії Чернівецької обласної ради, яке відбулось 7 серпня 2019 року, депутати обласної ради прийняли низку рішень, які регламентують діяльність комунальних установ та закладів. Зокрема, на виконання вимог чинного законодавства України та з метою покращення якості та доступності медичного обслуговування населення, підвищення ефективності використання бюджетних коштів та кадрового потенціалу, керуючись положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я, депутати ухвалили рішення щодо реорганізації шляхом перетворення комунальних медичних установ «Обласний клінічний протитуберкульозний диспансер», «Обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Садгора», «Обласний протитуберкульозний санаторій «Красноїльськ», «Лікарня «Хоспіс»для хворих на туберкульоз» в обласні комунальні некомерційні підприємства.
У сесійній залі Чернівецької обласної ради було ухвалено також низку кадрових рішень. Відтак, на посаду директора комунального загальноосвітнього навчального закладу «Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр №1» призначено Олену Орестівну Савчук. Директором комунального закладу «Чернівецька спеціальна школа-інтернат №2» призначено Ткачук Наталію Василівну.



07.08.2019 14:33

На пленарному засіданні 32-ї сесії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність депутатів обласної ради

На пленарному засіданні 32-ї сесії Чернівецької обласної ради
7 серпня під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 32-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради. Перед початком роботи сесії головуючий привітав депутатів та запрошених з річницею утворення Чернівецької області, а також представив поважного гостя крайового парламенту – голову Сучавської повітової ради пана Георге Флутура, який сьогодні перебував в області з офіційним візитом.
Депутати крайового парламенту Буковини внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік. Зокрема, йдеться про призначення асигнувань на будівництво шести сучасних сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини. За ініціативою народних обранців також було прийнято пропозицію щодо збільшення розміру асигнувань, передбачених для надання представникам малозабезпечених верств населення матеріальної допомоги з депутатського фонду.



06.08.2019 14:20

Відбудеться Всеукраїнський конкурс журналістських робіт на тему реформування місцевого самоврядування  |  АНОНС

Відбудеться Всеукраїнський конкурс журналістських робіт на тему реформування місцевого самоврядування
З метою подальшого висвітлення процесів децентралізації цьогоріч вчетверте відбудеться Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади», який проводить Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.



05.08.2019 15:38

Органи місцевого самоврядування запрошують взяти участь у конкурсі  |  Інформації

Органи місцевого самоврядування запрошують взяти участь у конкурсі
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України спільно з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» проводить конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування», взяти участь в якому мають можливість органи місцевого самоврядування різних рівнів. Про це йдеться у листі першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслава Негоди.



05.08.2019 09:35

Медична реформа на Буковині набирає обертів  |  Охорона здоров'я

Медична реформа на Буковині набирає обертів
Голова обласної ради Іван Мунтян провів робочу зустріч з колективом обласної комунальної установи «Чернівецька обласна клінічна лікарня». Керівник крайової представницької влади доповів медичному персоналу про завершення першого етапу реорганізації цієї лікувально-профілактичної установи в обласне комунальне некомерційне підприємство та початок другого етапу цього складного та відповідального процесу. Зокрема, згідно з відповідним розпорядженням передбачено провести процедуру створення конкурсної комісії та провести конкурс на вакантну посаду генерального директора Чернівецької обласної клінічної лікарні.



02.08.2019 17:05

З метою покращення діяльності комунальної медичної установи  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

З метою покращення діяльності комунальної медичної установи
Днями голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відвідав комунальну медичну установу «Чернівецька обласна психіатрична лікарня», яка, відповідно до вимог реформування медичної галузі, наразі перебуває в процесі реорганізації у комунальне некомерційне підприємство.
Робочому візиту керівника крайової представницької влади передував серйозний та тривалий діалог з керівництвом та медперсоналом установи стосовно поточного стану справ, зокрема – щодо незадовільних умову утримання пацієнтів лікарні, значна частина яких потребує особливого піклування.
Голова обласної ради належно оцінив самовідданні зусилля працівників психіатричної лікарні, які намагаються власними силами покращити умови перебування та лікування пацієнтів. Разом з тим він зауважив, що матеріальне забезпечення лікарні могло б бути набагато кращим, якби земельна ділянка, на якій вона розташована, використовувалася б більш раціонально. Йшлося, зокрема, про чималу її частину, яка свого часу була вилучення Чернівецькою міською радою для потреб торговельного центру «Формаркет».



02.08.2019 14:14

Про скликання 32-ї позачергової сесії обласної ради  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Про скликання 32-ї позачергової сесії обласної ради
Сьогодні, 2 серпня 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось засідання колегії Чернівецької обласної ради. Члени колегії крайового парламенту погодили дату проведення 32-ї позачергової сесії обласної ради, пленарне засідання якої відбудеться 7 серпня 2019 року, та погодили проект його порядку денного.
Згідно з відповідним розпорядженням голови Чернівецької обласної ради № 245 від 2 серпня 2019 року на підставі статті 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту Чернівецької обласної ради VII скликання 07 серпня 2019 року в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул. Грушевського,1) відбудеться пленарне засідання 32-ї позачергової сесії обласної ради.
На розгляд сесії буде внесено питання: щодо подання Держгеонадр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами Митківського родовища, яке знаходиться у Заставнівському районі Чернівецької області; про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік; про внесення змін до Регіональної програми розвитку комунального підприємства «Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальних громад» на 2019 – 2021 роки та інші.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua