Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  На пленарному засіданні 32-ї сесії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

07.08.2019 14:33

На пленарному засіданні 32-ї сесії Чернівецької обласної ради |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

7 серпня під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 32-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради. Перед початком роботи сесії головуючий привітав депутатів та запрошених з річницею утворення Чернівецької області, а також представив поважного гостя крайового парламенту – голову Сучавської повітової ради пана Георге Флутура, який сьогодні перебував в області з офіційним візитом.

Депутати крайового парламенту Буковини внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік. Зокрема, йдеться про призначення асигнувань на будівництво шести сучасних сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини. За ініціативою народних обранців також було прийнято пропозицію щодо збільшення розміру асигнувань, передбачених для надання представникам малозабезпечених верств населення матеріальної допомоги з депутатського фонду.

Народні обранці також прийняли рішення щодо реорганізації шляхом перетворення комунальних медичних установ «Обласний клінічний протитуберкульозний диспансер», «Обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Садгора», «Обласний протитуберкульозний санаторій «Красноїльськ», «Лікарня «Хоспіс»для хворих на туберкульоз» в обласні комунальні некомерційні підприємства.

По завершенню роботи пленарного засідання 32-ї позачергової сесії обласної ради відбулась зустріч депутатів крайового парламенту з офіційною делегацією Генеральної ради депутатів округу Швабія (ФРН) на чолі з її Президентом паном Мартіном Зайлером.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua