Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  В ім’я примноження славних спортивних здобутків та перемог

Прес-центр

Новини

10.09.2020 13:37

В ім’я примноження славних спортивних здобутків та перемог  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 10 вересня 2020 року, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька щиро та сердечно привітала кращих спортсменів, тренерів, керівників спортивних закладів краю, ентузіастів фізкультурного руху,  організаторів спортивно-масової роботи Чернівецької області, поважних ветеранів буковинського спорту з нагоди області професійного свята – Дня фізичної культури та спорту!

«Щороку цієї вересневої пори мільйони прихильників здорового способу життя, представників масового та професійного спорту відзначають цей воістину всенародний празник фізичної досконалості, мудрості та міцного козацького духу!», - зауважила посадовець у своєму вітальному слові.

«З приємністю відзначаю, що попри матеріальну скруту та труднощі сьогоднішнього дня, в умовах ведення неоголошених воєнних дій Росії проти суверенної Української Держави на Сході нашої Батьківщини, за вкрай несприятливих обставин, повязаних із карантинними обмеженнями, здобутки буковинських спортсменів та фізкультурників на регіональній, національній, європейській та світовій аренах спорту є вагомими, обнадійливими та такими, що заслуговують на повагу та всебічну підтримку з боку влади та громади краю», - наголосила Інга Маковецька.

Перший заступник керівника крайового парламенту під оплески присутніх нагородила почесними відзнаками Чернівецької обласної ради групу кращих з-поміж кращих представників спортивної еліти Буковини.

Фотосесія

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua