Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Новини

Прес-центр

Новини

06.09.2019 19:53

На церемонії відкриття товариського футбольного матчу  |  Фізкультура і спорт

На церемонії відкриття товариського футбольного матчу
«Одними з найбільш відомих та популярних в народі серед командних, ігрових видів спорту, поза сумнівом, є футбольні команди з гордою та промовистою назвою «Динамо»,- зауважив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян на церемонії відкриття футбольного матчу між командами ФСТ «Динамо» (Чернівці) та «Динамо» (Київ, зірки). Ця захоплива спортивна подія відбулась сьогодні, 6 вересня 2019 року, на стадіоні «Буковина».



05.09.2019 17:53

Задля поглиблення міжнародної та міжрегіональної співпраці  |  Міжнародне співробітництво

Задля поглиблення міжнародної та міжрегіональної співпраці
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у протокольній зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні пані Анкою Фельдгузен. Посадовець дав високу оцінку взаєминам між Чернівецькою областю та партнерським регіоном Німеччини – округом Швабія (вільна земля Баварія).
«З приємністю відзначаю, що за час взаємокорисної співпраці з нашими німецькими партнерами ми особливо просунулися у таких сферах, як охорона здоров’я, освіта, культура, спорт та молодіжна політика. Ми щиро вдячні нашим німецьким друзям за дієву допомогу низці обласних комунальних медичних закладів у забезпеченні сучасним обладнанням та устаткуванням для проведення гемодіалізу, наданні реагентів та запасних частин для комп’ютерного томографа та клітографа виробництва фірми «Сіменс», проходження практики лікарями-психологами на базі провідних німецьких клінік тощо», - зауважив Іван Мунтян.



05.09.2019 15:35

Вшановуючи пам’ять безвинних жертв Голокосту  |  Уроки історії

Вшановуючи пам’ять безвинних жертв Голокосту
Сьогодні, 5 вересня 2019 року, керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь у скорботних заходах щодо вшанування пам’яті жертв Голокосту на Україні. «Тисячі загиблих та закатованих нелюдами безвинних жінок, дітей, осіб похилого віку, понад 75 тисяч депортованих до Трансністрії, десятки тисяч сиріт та безхатченків, матеріальні та моральні збитки, що не піддаються обрахуванню – ось яку ціну заплатили наші краяни сімдесят вісім років тому всього лише за те, що належали до єврейської нації», - зауважив посадовець у своєму виступі біля меморіалу на кладовищі, що на вулиці Зеленій обласного центру.



04.09.2019 09:36

З нагоди Дня підприємця  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

З нагоди Дня підприємця
Керівник обласної представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Дня підприємця. Він дав високу оцінку внеску представників малого та середнього бізнесу у забезпечення сталого розвитку територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області.
«Саме ви та ваші колеги нині є провідними роботодавцями та регуляторами ринку праці, ви наповнюєте місцеві бюджети, створюєте відповідну податкову базу, залучаєте інвестиції, впроваджуєте інноваційні технології тощо. Успішні підприємці, зазвичай, мають активну громадянську позицію, беруть дієву участь в роботі самоврядних фундацій, свідомо та самовіддано займаються благодійною та волонтерською діяльністю», - наголосив у своєму вітальному слові голова Чернівецької обласної ради.



03.09.2019 18:07

Про скликання 33-ї сесії Чернівецької обласної ради  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Про скликання 33-ї сесії Чернівецької обласної ради
Згідно з відповідним розпорядженням голови Чернівецької обласної ради № 282 від 3 вересня 2019 року на підставі статті 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту Чернівецької обласної ради VII скликання 12 вересня 2019 року об 11-00 в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул.Грушевського,1) відбудеться пленарне засідання 33-ї сесії обласної ради.



03.09.2019 16:50

Вшановуючи ратний подвиг українських військовиків  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Вшановуючи ратний подвиг українських військовиків
На запрошення командування військової частини А2582 голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Дня частини.
«У непростих умовах сьогодення важко переоцінити роль та значення вашої ратної праці для справи забезпечення належного виконання бойових завдань командування. Саме тому від рівня вашої фахової, бойової та спеціальної підготовки, сумлінності та відповідальності багато в чому залежить загальний успіх бойових операцій, а відтак – життя та здоров’я сотень тисяч військовиків та цивільних громадян», - наголосив посадовець у вітальному слові, звертаючись до військовослужбовців.



03.09.2019 09:50

З нагоди Дня знань  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

З нагоди Дня знань
На традиційне свято Першого дзвоника до вихованців та педагогів Чернівецької спеціальної школи-інтернату №2 завітав голова обласної ради Іван Мунтян. Іван Миколайович є бажаним гостем цього навчального закладу для дітей з вадами слуху, чимало зробив для зміцнення його матеріально-технічного забезпечення, покращення умов навчання, побуту та дозвілля учнів, удосконалення навчально-методичної бази.
«Реформа освітньої системи, яка відбувається нині в Україні, не надто прихильна до шкіл-інтернатів. Не зважаючи на це, вважаю за потрібне зберегти цей навчальний заклад та його колектив», - зауважив у своєму вітальному слові керівник крайової представницької влади.



02.09.2019 13:40

Провідний виш Буковини радо приймає першокурсників  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Провідний виш Буковини радо приймає першокурсників
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди посвяти у студенти першокурсників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. «Ви маєте високу честь та щасливу нагоду увійти до складу дружньої родини одного з найбільш авторитетних вищих навчальних закладів України», - наголосив він, звертаючись до схвильованих першокурсників.



02.09.2019 10:14

На Вижниччині відбувся XXVI Міжнародний гуцульський фестиваль  |  Життя національних громад

На Вижниччині відбувся XXVI Міжнародний гуцульський фестиваль
Керівник обласної представницької влади Іван Мунтян взяв участь у церемонії відкриття традиційного міжнародного гуцульського фестивалю, який цього року приймала мальовнича Вижниччина. «Гуцульський край, зазначив він у своєму вітальному слові, – особлива, надзвичайно колоритна, багата на природні скарби, народні таланти і традиції предковічна земля, яка віддавна й дотепер привертає увагу, непідробну цікавість та щиру приязнь мільйонів людей з усіх куточків нашої планети».



31.08.2019 12:20

Влада та громада краю вшанувала подвиг першого космонавта незалежної України  |  Життя територіальних громад

Влада та громада краю вшанувала подвиг першого космонавта незалежної України
На батьківщині першого космонавта незалежної України, Героя України Леоніда Каденюка, в с. Клішківці Хотинського району відбулись урочистості з нагоди відкриття пам’ятника нашому славному краянину. «Усім нам й дотепер важко повірити, що ніколи більше не побачимо променистої, безмежно відкритої людям усмішки Леоніда Костянтиновича, не почуємо його щирих, добрих, з тиха промовлених слів, що наче линули до усіх і кожного зокрема», - зазначив у своєму виступі голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.



31.08.2019 10:14

Маленькі мешканці Іспаса отримали подарунок до Дня знань  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Маленькі мешканці Іспаса отримали подарунок до Дня знань
Голова Чернівецької обласної радим взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди відкриття добудови приміщення дитячого навчального закладу в с. Іспас Вижницького району. У своєму вітальному слові він щиро подякував громаді села, будівельникам, які відповідально поставилися до виконання будівельно-монтажних та оздоблювальних робіт та особисто генеральному директору будівельної компанії «ПМК-76» Василю Каглянчуку.



27.08.2019 17:01

На регіональному форумі освітян Буковини  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

На регіональному форумі освітян Буковини
Регіональний форум освітян Чернівецької області «Якісні освітні послуги – пріоритетний вектор розвитку освіти Буковини» пройшов сьогодні, 27 серпня, у приміщенні обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини». Обговорено пріоритетні напрями розвитку освіти регіону, серед яких впровадження новітніх технологій, модернізаціяя матеріально-технічної бази загальноосвітніх навчальних закладів, надання якісних освітніх послуг дітям з особливими потребами, створення ресурсних кімнат, навчально-практичних центрів та підтримка обдарованих школярів. Привітав з прийдешнім Днем знань та початком нового навчального року організаторів та учасників форуму керівник представницької влади краю Іван Мунтян.



27.08.2019 16:29

Столицю Буковини відвідала делегація Віденської університетської клініки  |  Міжнародне співробітництво

Столицю Буковини відвідала делегація Віденської університетської клініки
Зустріч з делегацією одного із найсучасніших європейських медичних центрів – Віденської університетської клініки на чолі з професором Крістофом Ноймаєром провів сьогодні, 27 серпня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Сторонами обговорено можливість налагодження співпраці та обміну досвідом між лікарями обласних комунальних установ охорони здоров’я і науковцями Буковинського державного медичного університету та їх австрійськими колегами.



27.08.2019 14:56

До відома керівників органів місцевого самоврядування, бюджетних установ та теплопостачальних організацій  |  Інформації

До відома керівників органів місцевого самоврядування, бюджетних установ та теплопостачальних організацій
На адресу Чернівецької обласної ради надійшов лист за підписом в.о. Голови правління АТ «Чернівцігаз» Кривка Д.М. щодо вимог чинного законодавства, які запроваджені у сфері постачання та розподілу природного газу для усіх категорій споживачів, в тому числі для підприємств теплокомуненергетики.
«Зокрема, згідно з положеннями Кодексу ГТС та Кодексу ГРМ, у разі відсутності Споживача в Реєстрі споживачів будь-якого постачальника, а також у разі якщо номінація не була подана постачальником оператору газотранспортної системи у встановлений строк, АТ «Чернівцігаз» як Оператор ГРМ буде змушене вжити заходів щодо припинення/обмеження газопостачання на об`єкти споживачів, включаючи захищених споживачів відповідно до Закону України «Про ринок природного газу»: побутових споживачів, підприємств, установ, організацій, що здійснюють надання важливих суспільних послуг, а також виробників теплової енергії для потреб таких споживачів або підприємств, установ, організацій, - йдеться у листі.



24.08.2019 17:06

На церемонії покладання квітів з нагоди 28-річниці Незалежності України  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

На церемонії покладання квітів з нагоди 28-річниці Незалежності України
Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь в урочистих заходах, які відбулись в Чернівцях з нагоди Дня Незалежності України. Представники обласної та міської влади, духовенство, керівники установ, підприємств та організацій усіх форм власності, громадські активісти, ветерани АТО та ООС, зокрема, взяли участь у церемоніях покладання квітів до пам’ятника воякам Буковинського куреня, до монумента Т.Г.Шевченку та пам’ятної стели на честь загиблих в АТО та ООС на Сході України, до місць поховання Героїв Небесної Сотні та полеглих захисників України на Центральному кладовищі Чернівців.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua