Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Задля поглиблення міжнародної та міжрегіональної співпраці

Прес-центр

Новини

05.09.2019 17:53

Задля поглиблення міжнародної та міжрегіональної співпраці |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у протокольній зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні пані Анкою Фельдгузен. Посадовець дав високу оцінку взаєминам між Чернівецькою областю та партнерським регіоном Німеччини – округом Швабія (вільна земля Баварія).

«З приємністю відзначаю, що за час взаємокорисної співпраці з нашими німецькими партнерами ми особливо просунулися у таких сферах, як охорона здоровя, освіта, культура, спорт та молодіжна політика. Ми щиро вдячні нашим німецьким друзям за дієву допомогу низці обласних комунальних медичних закладів у забезпеченні сучасним обладнанням та устаткуванням для проведення гемодіалізу, наданні реагентів та запасних частин  для комп’ютерного томографа та клітографа виробництва фірми «Сіменс», проходження практики лікарями-психологами на базі провідних німецьких клінік тощо», - зауважив Іван Мунтян.

«Чимало корисного дала партнерська допомога німецької сторони фахівцям та учням Чернівецької спецшколи-інтернату №2 для дітей з вадами слуху. Незабутніми для вихованців обласної школи-інтернату для дітей-сиріт стали відвідини освітнього центру Герцогсегмюле (Німеччина) у 2006-му та 2008-му роках», - наголосив він.

Керівник крайової представницької влади висловив впевненість, що багаторічний досвід успішної кар’єрної дипломатичної діяльності пані Анки Фельдгузен, її глибока обізнаність в українських справах принесуть чимало користі обом країнам та народам. Іван Мунтян висловив щиру вдячність Президенту, Урядові ФРН та німецькому народові за розуміння і підтримку євроатлантичного курсу України та звитяжної боротьби українського народу за збереження державного суверенітету і територіальної цілісності України.

 

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua