Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Новини

Прес-центр

Новини

31.07.2019 15:46

Студенти Чернівецької області можуть отримати гранти на навчання  |  Наука і освіта

Студенти Чернівецької області можуть отримати гранти на навчання
Європейський медіа-холдинг Open Media Group проводить Всеукраїнський конкурс «Розумним бути модно», який відкриває можливість для студентів вишів отримати грант на оплату навчання. До участі у конкурсі запрошують студентів денної та заочної форми навчання, які навчаються на контрактній або бюджетній основі з понад ста державних вищих закладів освіти, які підтримали ініціативу. Серед них Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету. З повним переліком закладів вищої освіти можна ознайомитися за посиланням: http://openmedia.com.ua/vuz-list



19.07.2019 12:31

Столицю Буковини відвідає Президент Генеральної ради депутатів Швабії Мартін Зайлер  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Столицю Буковини відвідає Президент Генеральної ради депутатів Швабії Мартін Зайлер
Засідання організаційного комітету з питань участі делегації Чернівецької області у черговому етапі Міжнародного юнацького футбольного турніру «Чотири регіони для Європи» провів голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян спільно із в.о. голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайлом Павлюком. Учасники засідання бговорили низку організаційних питань та заслухали інформацію про підготовку команди Чернівецької області до участі у спортивних змаганнях та визначили відповідальних осіб.



17.07.2019 17:20

«Маркет Мов» запрошує юних лінгвістів та шанувальників іноземної мови  |  АНОНС

«Маркет Мов» запрошує юних лінгвістів та шанувальників
іноземної мови
За сприяння Міністерства інформаційної політики України та соціального Проекту з вивчення іноземних мов Lingva Skills у суботу, 20 липня 2019 року на Соборній площі Чернівці відбудеться відкритий захід «Маркет Мов».
З 12-00 до 21-00 у середмісті обласного центру відбуватимуться майстер-класи з вивчення іноземних мов, демонстрація кінофільмів іноземною мовою, презентації провайдерів освітніх послуг, тестування знань з англійської мови та інтелектуальні ігри англійською мовою, засідання мовних клубів, ігри та конкурси для дітей.
Авторський тренінг «Вивчати або засвоювати іноземну мову» проведе відомий лінгвіст та поліглот, засновник наймасовішого освітнього проекту в Україні «Lingva Skills» Віталій Зубков.
Завершить лінгвістичне дійство святковий концерт за участі лідера популярного гурту «Мандри» Сергія Фоменка.



12.07.2019 21:19

Керівники представницької влади Чернівецької області та Сучавського повіту Румунії відвідали Чернівецький національний університет  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Керівники представницької влади Чернівецької області та Сучавського повіту Румунії відвідали Чернівецький національний університет
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян та голова Сучавської повітової ради Румунії відвідали адміністративний корпус Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, розташований на території колишньої резиденції буковинських митрополитів. Вони оглянули архітектурний ансамбль резиденції, мали змістовну зустріч з ректором одного з кращих вишів України паном Романом Петришиним. Георге Флутур привітав очільника ЧНУ з нагоди обрання та призначення на високу ректорську посаду та запросив його на міжнародний інвестиційний форум, який незабаром відбудеться в Сучаві.



12.07.2019 18:30

На ювілейному фестивалі-конкурсі румунської народної музики  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

На ювілейному фестивалі-конкурсі румунської народної музики
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на церемонії відкриття XV-го Міжнародного фольклорного фестивалю-конкурсу румунської народної музики «Розмаїття квіткового саду», яке відбулося у Чернівецькій гімназії №6 імені Олександра Доброго. Він привітав організаторів, юних учасників фестивалю та їх батьків, членів журі та численних прихильників дитячого музичного мистецтва та відзначив, що обласна рада всебічно підтримувала та буде підтримувати культурний розвиток національних громад нашого краю.



12.07.2019 14:19

Бізнесові кола України та Румунії прагнуть поглиблення співпраці  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Бізнесові кола України та Румунії прагнуть поглиблення співпраці
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян за участі голови Сучавської повітової ради Георге Флутура провів круглий стіл з представниками бізнес-еліти краю, на якому обговорювались перспективні шляхи розвитку двосторонніх бізнесових контактів українських та румунських промисловців і підприємців, зокрема, у царині агропромислового виробництва, у сфері рекреації та туризму.



12.07.2019 11:55

В Опришенах відкрито сучасну лікарську амбулаторію  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

В Опришенах відкрито сучасну лікарську амбулаторію
Чудовий подарунок отримали цього року жителі села Опришени, що на Глибоччині, та сусідньої Слобідки на величне християнське свято Петра і Павла. Учора, 12 липня 2019 року, в Опришенах відбулось урочисте відкриття нової лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.



10.07.2019 16:55

Відбудеться спільний брифінг голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та голови Сучавської повітової ради пана Георге Флутура  |  АНОНС

Відбудеться спільний брифінг голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та голови Сучавської повітової ради пана Георге Флутура
12 липня 2019 року о 12:30 у фойє третього поверху Чернівецької обласної ради (вул. Грушевського, 1) за результатами зустрічі з представниками бізнес-спільноти Буковини відбудеться спільний брифінг голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та голови Сучавської повітової ради пана Георге Флутура. Запрошуються представники ЗМІ.



10.07.2019 16:02

Іван Мунтян: Це не останній інфраструктурний транскордонний проект, з яким ми будемо працювати  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Іван Мунтян: Це не останній інфраструктурний транскордонний проект, з яким ми будемо працювати
На цьому наголосив голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян сьогодні, 10 липня, під час наради за участю керівників партнерських організацій проектної пропозиції Спільної Операційної Програми «Румунія – Україна 2014-2020» «Покращення транспортної інфраструктури транскордонної території Чернівці-Сучава (Шепіт-Ізвоареле Сучевей)», яку Чернівецька обласна рада як головний партнер подала на розгляд відбіркового комітету.



10.07.2019 12:21

Іван Мунтян зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Румунії в Україні  |  Міжнародне співробітництво

Іван Мунтян зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Румунії в Україні
Протокольна зустріч голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна і Надзвичайного та Повноважного Посла Румунії в Україні пана Крістіана-Леона Цуркану відбулась сьогодні, 10 липня. Сторони зокрема обговорили перспективи подальшого розвитку українсько-румунських відносин в частині транскордонного співробітництва.



08.07.2019 10:05

У Старому Вовчинці відкрито спортивний майданчик  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

У Старому Вовчинці відкрито спортивний майданчик
7 липня Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистій церемонії відкриття сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям у селі Старий Вовчинець Глибоцького району кошторисною вартістю майже 1,5 млн. грн. Він зауважив, що як депутат обласної ради та керівник крайової представницької влади, особисто долучився до спорудження сучасного мосту в селі Старий Вовчинець і сільської дороги, що веде до школи, а також сприяв виділенню коштів на спорудження дороги місцевого значення «Вадул-Сірет - Старий Вовчинець».



05.07.2019 17:00

З нагоди Міжнародного дня кооперації  |  Вітаємо!

З нагоди Міжнародного дня кооперації
Щороку першої неділі липня світова громадськість відзначає свято міжнародного кооперативного руху – День кооперації. Керівництво, колегія, депутатський корпус Чернівецької обласної ради щиро вітають працівників, пайовиків та ветеранів споживчої кооперації області з нагоди професійного свята!
Бажаємо організаторам та рушіям кооперативного справи на теренах нашого краю міцного здоров’я, щастя, цілющої Божої ласки, всіляких земних гараздів, наснаги та успіхів у шляхетній справі забезпечення зростаючих потреб наших краян у якісних товарах та послугах!



29.06.2019 15:35

Іван Мунтян привітав поліцейських Буковини з прийдешнім професійним святом  |  Вітаємо!

Іван Мунтян привітав поліцейських Буковини з прийдешнім професійним святом
Урочистості з нагоди четвертої річниці від дня утворення Національної поліції України та Дня Національної поліції України відбулися сьогодні, 29 червня, в приміщенні Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської. Від імені представницької влади краю керівництво та особовий склад ГУНП в Чернівецькій області з прийдешнім професійним святом привітав голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян.



27.06.2019 16:17

За крок до перемоги  |  Міжрегіональне співробітництво

За крок до перемоги
Практичний семінар для аплікантів і партнерів проектних заявок, що беруть участь у конкурсному відборі для отримання фінансування в межах Спільної Операційної Програми «Румунія – Україна 2014-2020» відбувся 26 червня у м. Сучава (Румунія). Участь у тренінгу взяли представники Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Одеської областей та повітів Марамуреш, Сучава і Тульча (Румунія). Від Чернівецької обласної ради як головного партнера проекту «Покращення транспортної інфраструктури транскордонної території Чернівці-Сучава (Шепіт-Ізвоареле Сучевей)» участь у семінарі взяла заступник начальника юридичного відділу виконавчого апарату Діана Чернушка.



27.06.2019 15:58

Іван Мунтян: Конституційна реформа допоможе Україні дати відповідь на непрості виклики сьогодення  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Іван Мунтян: Конституційна реформа допоможе Україні дати відповідь на непрості виклики сьогодення
На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян у своєму вітальному слові до учасників урочистих зборів, що відбулися сьогодні, 27 червня, в обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка з нагоди Дня Конституції України.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua