Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Іван Мунтян привітав поліцейських Буковини з прийдешнім професійним святом

Прес-центр

Новини

29.06.2019 15:35

Іван Мунтян привітав поліцейських Буковини з прийдешнім професійним святом |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Урочистості з нагоди четвертої річниці від дня утворення Національної поліції України та Дня Національної поліції України відбулися сьогодні, 29 червня, в приміщенні Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської. Від імені представницької влади краю керівництво та особовий склад ГУНП в Чернівецькій області з прийдешнім професійним святом привітав голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян.

«Упродовж цих чотирьох років буковинські поліцейські не лише захищали мир і спокій на теренах нашого краю, але й направду здобули заслужений авторитет та щиру повагу людей. Саме завдяки вашій професійній роботі нещодавні президентські вибори відбулися в області демократично. Впевнений, що й позачергові парламентські вибори відбудуться у регіоні в атмосфері суспільної злагоди та спокою. Дякую усім вам за самовіддану службу та захист законних інтересів, прав і свобод буковинців. Зі свого боку хочу запевнити, що представницька влада області й надалі сприятиме правоохоронцям нашого краю у виконанні покладених на них державою обов’язків», – наголосив голова Чернівецької обласної ради у своєму вітальному слові.

Відтак, за вагомі результати у службовій діяльності, значний особистий внесок у зміцнення безпеки і забезпечення охорони правопорядку Іван Мунтян нагородив начальника ГУНП в Чернівецькій області, генерала поліції ІІІ рангу Анатолія Дмитрієва Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною». У свою чергу кращих поліцейських Буковини посадовець відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua