Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад >  Влада та громада краю вшанувала подвиг першого космонавта незалежної України

Прес-центр

Новини

31.08.2019 12:20

Влада та громада краю вшанувала подвиг першого космонавта незалежної України |  Життя територіальних громад

Тема новини: Назва теми

На батьківщині першого космонавта незалежної України, Героя України Леоніда Каденюка, в с. Клішківці Хотинського району відбулись урочистості з нагоди відкриття пам’ятника нашому славному краянину. «Усім нам й дотепер важко повірити, що ніколи більше не побачимо променистої, безмежно відкритої людям усмішки Леоніда Костянтиновича, не почуємо його щирих, добрих, з тиха промовлених слів, що наче линули до усіх і кожного зокрема», - зазначив у своєму виступі голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

Керівник крайової представницької влади зауважив, що  відкриття пам’ятника Леоніду Каденюку співпало в часі з ювілеєм сільської школи, яку він свого часу закінчив. «У стінах цього навчального закладу з повагою та любов’ю ставляться до життєвого подвигу видатного земляка, уславленого підкорювача небесних висот та космічних орбіт, щирого українця, патріота та життєлюба», - наголосив він.

Очільник крайового парламенту від щирого серця  подякував громаді села, педагогічному колективу та учням Клішковецького опорного закладу освіти імені Леоніда Каденюка за мудре, дбайливе ставлення до величної постаті воістину народного Героя України.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua