Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Депутати проінспектували стан доріг Глибоцького району області

Прес-центр

Новини

05.08.2020 17:43

Депутати проінспектували стан доріг Глибоцького району області |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Напередодні засідання сесії Чернівецької обласної ради, Іван Мунтян спільно із начальником Управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Чернівецької ОДА Іваном Микитюком та депутатами обласної ради Валерієм Грижуком, Василем Бічером та Аурелом Рошкою проінспектували стан доріг Глибоцького району області, які мають намір відремонтувати за рахунок державної позики.

Оглянули п’ять ділянок доріг, які розташовані у селах Черепівка, Кам’янка, Купка, Тарашани та Молодія.

Депутати поспілкувалися із місцевими жителями на предмет катастрофічного стану доріг району, ремонт яких не проводився протягом багатьох років.

Необхідність та нагальність такого візиту обумовлена тим, що завтра в ході сесії розглядатиметься питання про здійснення запозичення до обласного бюджету Чернівецької області на 2020 рік. Підтримавши таке рішення, депутати нададуть змогу реалізувати проєкт, згідно з яким з’являється можливість залучати кредитні кошти на ремонт доріг місцевого значення.

Програма дозволить відремонтувати по п’ять кілометрових доріг місцевого значення в кожному районі. Це можливо за умови залучення кредитних коштів та співфінансування з органами місцевого самоврядування у розмірі 5%, які підуть на виготовлення проєктно-кошторисної документації та експертизу.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua