Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  Маленькі мешканці Іспаса отримали подарунок до Дня знань

Прес-центр

Новини

31.08.2019 10:14

Маленькі мешканці Іспаса отримали подарунок до Дня знань |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної радим взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди відкриття добудови приміщення дитячого навчального закладу в с. Іспас Вижницького району.  У своєму вітальному слові він щиро подякував громаді села, будівельникам, які відповідально поставилися до виконання будівельно-монтажних та оздоблювальних робіт та особисто генеральному директору будівельної компанії «ПМК-76» Василю Каглянчуку.  

Керівник крайової представницької влади зазначив, що під час спорудження добудови кошторисною вартістю понад 7 мільйонів 519,6 тис. грн. були застосовані найсучасніші технології очищення стоків каналізації, облаштовано систему підігріву підлоги, утеплено фасад споруди, встановлено енергозберігаючі вікна та сучасний твердопаливний котел. Рішенням 32-ї сесії крайового парламенту на завершення будівництва та введення в експлуатацію цього вкрай важливого для села об’єкта було виділено понад 600 тис. грн.Загальна кошторисна вартість будівництва склала понад 8 млн. грн.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua