Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад >  Малеча села Валя Кузьмина відсвяткувала новосілля

Прес-центр

Новини

08.08.2019 14:47

Малеча села Валя Кузьмина відсвяткувала новосілля |  Життя територіальних громад

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 8 серпня 2019 року, у мальовничому селі Валя Кузьмина, що на Глибоччині, відбулась урочиста та радісна подія. Маленькі валя-кузьминці отримали чудовий подарунок – сучасну двоповерхову добудову до сільського дитячого навчального закладу. З цієї приємної нагоди мешканців села привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. У своєму вітальному слові він зазначив, що нова, обладнана за сучасними вимогами споруда, розрахована на 50 місць, де одночасно перебуватимуть дві групи малюків, стала справжньою окрасою села. Відтепер у сільському ДНЗ є все те необхідне, чого бракувало досі: сучасні ігрові кімнати, спортивна зала, комфортні вбиральні, пральня, кабінет для індивідуальних занять з психологом, методичний кабінет, зручні підсобні приміщення.

Керівник крайової представницької влади зауважив, що кошторисна вартість цього вкрай потрібного селу об’єкта склала понад 6 млн. 200 тис. грн. Понад мільйон гривень з цієї суми було виділено з місцевого бюджету, решта – з субвенції на розвиток інфраструктури. Він з приємністю  зауважив, що понад 30 тисяч гривень надійшло від спонсорів та меценатів, які постійно переймаються потребами села.

Іван Мунтян висловив глибоку вдячність жителям села, Волоківській сільській територіальній громаді,місцевій та районній владі за постійну увагу до потреб маленьких мешканців села. Він висловив впевненість, що село Валя Кузьмина, як і інші села та селища нашого краю, мають гарні перспективу для поступального розвитку.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua