Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.05.2021 10:13
ОГОЛОШЕННЯ


    про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального закладу «Чернівецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард»

29.04.2021 16:31
ОГОЛОШЕННЯ


    про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді"

29.04.2021 16:29
ОГОЛОШЕННЯ


    про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх"

07.04.2021 11:04
Про міжнародний українсько-литовський конкурс юнацьких мистецьких робіт до 400-річчя історичної події - перемоги в Хотинській битві 1621 року «Memory. History and future»


    Конкурс проводиться з ініціативи ГО «Інвестиції у спадщину і культуру» та ГО «Українське товариство охорони пам’яток історії та культури» за сприяння й підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні, Чернівецької обласної ради, видавництва «Майстер Книг».Цілі та завдання Конкурсу: виховання у дітей та молоді обох країн історичної пам’яті, сприяння у формуванні почуття патріотизму, глибокої поваги до історико-культурних надбань обох народів, українців та литовців, що проживають на території України та Литви; виявлення творчих можливостей дітей та молоді у відображенні своїх знань, почуттів, вражень від пізнання та вивчення історії, легенд у формі художніх зображень. В Конкурсі можуть брати участь діти та молодь до 21 року, які проживають в Україні, Литві та інших країнах. Учасники Конкурсу поділяються на три вікові категорії: 1 категорія - автори робіт віком до 9 років включно; 2 категорія - автори робіт віком від 10 до 15 років включно; 3 категорія - автори робіт віком від 16 до 21 року включно. Заохочуються до участі в Конкурсі учні художніх та мистецьких шкіл, коледжів, академій.
22.03.2021 12:47
УВАГА!!! Родина учасника ООС на Сході України потребує матеріальної допомоги!
    До уваги усіх небайдужих до людської біди! Вкрай потребує невідкладної матеріальної допомоги родина учасника бойових дій на Сході України Павла БОДНАРЮКА. Шістнадцятирічна донечка героя страждає на важке захворювання нирок, перенесла інсульт та кілька складних хірургічних втручань. Лікування дівчини потребує значних коштів, яких у родини немає. Не будьмо байдужими!!! Номери карткових рахунків для благодійної допомоги: АТ Райффайзен Банк Аваль 4149 5001 3066 2763 ПАТ ОЩАДБАНК 5167 8032 1463 8756
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Обласні комунальні заклади культури отримають кошти

Прес-центр

Новини

09.08.2019 14:34

Обласні комунальні заклади культури отримають кошти |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Згідно з рішенням 32-ї позачергової сесії обласної ради про внесення змін до обласного бюджету низка обласних комунальних закладів культури отримають фінансування за рахунок розподілу додаткових надходжень від перевиконання дохідної частини обласного бюджету на загальну суму 1 млн. 81 тис. 300 грн. Зокрема, Чернівецькому обласному  музею народної архітектури та побуту на капітальний ремонт огорожі території музею буде виділено 860 тис. грн., Чернівецькій обласній філармонії ім. Д.Гнатюка на пошиття концертних костюмів для колективу заслуженого академічного Буковинського ансамблю пісні і танцю імені Андрія Кушніренка – 150,0 тис. грн. Понад 56 тис. грн. буде спрямовано Чернівецькому обласному краєзнавчому музею на придбання та запуск опалювального котла в приміщенні літературно-меморіального музею Юрія Федьковича  (м. Чернівці   пл. Соборна, 10).

 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua