Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад >  На Буковині зберуться гуцули з усього світу

Прес-центр

Новини

16.08.2019 15:48

На Буковині зберуться гуцули з усього світу |  Життя територіальних громад

Тема новини: Назва теми

Підсумкове засідання організаційного комітету з підготовки та проведення 26-го Міжнародного гуцульського фестивалю у м. Вижниці провів голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 16 серпня. Учасники засідання підбили підсумки підготовки до цієї грандіозної культурно-мистецької події, покликаної популяризувати та примножити буковинські споконвічні традиції, а також дати потужний поштовх розвитку туристично-рекреаційного потенціалу Вижницького району та Чернівецької області загалом. Наразі завершено комплекс основних підготовчих заходів. Залишається закінчити розпочаті ремонтні роботи на місцевих автошляхах, підʼєднати фестивальні локації до мереж енергопостачання, виготовити та розмісти поліграфічну рекламну продукцію на зовнішніх рекламних носіях.

«Уже за два тижні до нас прибудуть півтори тисячі учасників з Литви, Польщі, Румунії, Молдови, Болгарії, Чехії та усіх гірських регіонів нашої держави, а також щонайменше п’ять тисяч шанувальників колоритних гуцульських традицій. Організатори фестивалю отримали з обласного бюджету обіцяне фінансування, тому сподіваюся, що свято буде проведене на найвищому рівні», – відзначив голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua