Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Зі святом! >  Іван Мунтян: Вірю, що Україна буде потужною європейською державою

Прес-центр

Новини

23.08.2019 12:18

Іван Мунтян: Вірю, що Україна буде потужною європейською державою |  Зі святом!

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистого зібрання, присвяченого Дню Державного Прапора України та прийдешньому Дню незалежності України, що відбулось на Центральній площі м. Чернівців сьогодні, 23 серпня.

«Двадцять вісім років тому по обидва береги Дніпра піднявся синьо-жовтий прапор свободи, який сповістив увесь світ про народження незалежної соборної Української Держави. Збулась прадавня мрія багатьох поколінь українців, учасників національних визвольних змагань та патріотів України. За цей час наша незалежна Батьківщина пройшла нелегкий шлях, сповнений боротьби та випробувань. Одним із найважчих  випробувань стала російська військова агресія на Сході нашої держави, яка розпочалася п’ять років тому. Незважаючи на це та на фінансово-економічну кризу, ми, українці, продовжуємо розбудовувати нашу державу», – відзначив керівник представницької влади краю.

Голова крайового парламенту Буковини також подякував усім військовослужбовцям, які зі зброєю в руках захищають незалежність і територіальну цілісність нашої держави на Сході України, за мир та спокій як на території Буковини, так і в Україні загалом. «Вірю, що у недалекому майбутньому Україна стане потужною європейською державою», – наголосив насамкінець посадовець.

Відтак, найдостойніших жителів нашого краю, які зробили значний особистий внесок у розвиток регіону, Іван Мунтян нагородив Почесними відзнаками обласної ради «За заслуги перед Буковиною».

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua