Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Уроки історії >  До Дня пам’яті жертв політичних репресій

Прес-центр

Новини

21.05.2017 15:58

До Дня пам’яті жертв політичних репресій |  Уроки історії

Тема новини: Назва теми

На траурному мітингу, приуроченому до Дня памяті жертв політичних репресій, який відбувся в Чернівцях біля меморіалу воякам Буковинського куреня, взяв участь та виступив заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук.

«Українська нація впродовж століть викохувала своїх кращих синів та доньок в скрутних умовах жорстокого політичного тиску та репресій з боку тоталітарних режимів», - наголосив він, звертаючись до присутніх.  

       «Комуністичний режим свого часу продемонстрував, як він знищує тих, хто не бажає йому підкорюватись. Часи масових політичних репресій були дуже складними. Але і зараз ми переживаємо не кращі часи. Російський режим вкотре прагне поневолити нашу державу, він розвязав загарбницьку війну на Сході України.        На наших очах гартуються нові традиції звитяжної борні за Україну, постають нові національні герої. Світла память про безвинні жертви політичних репресій спонукає нас бути пильними та уважно ставитись до кожного свого слова, до кожного свого кроку, сміливо йти до побудови соборної Української держави, любити та захищати її!», - підсумував свій виступ Віталій Мельничук.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua