Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.05.2017 16:54
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пам'ятаємо >  Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян вшанував пам’ять усіх захисників України, які віддали життя за її волю та незалежність

Прес-центр

Новини

08.05.2017 16:38

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян вшанував пам’ять усіх захисників України, які віддали життя за її волю та незалежність |  Пам'ятаємо

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 8 травня, у День пам’яті та примирення разом з представниками громади області голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян вшанував пам’ять усіх захисників України, які боролися і віддали своє життя за її волю та незалежність у Другій світовій війні, під час національно-визвольних змагань та в ході антитерористичної операції на Сході нашої держави.

«Сьогодні минає 72 роки відтоді, як країни-учасниці антигітлерівської коаліції здобули перемогу над гітлерівською Німеччиною та її сателітами. І попри те, що безжальний час щороку забирає від нас безпосередніх учасників та свідків тих вікопомних подій, у наших серцях залишається нетлінна пам’ять про них та їхні подвиги. Нині новітні захисники Української землі вкотре довели усьому світові, що нікому й ніколи не вдасться похитнути незламну волю нашого народу до власної державності та незалежності. Адже наша сила не тільки у зброї та майстерності, але й у молитві та вірі в Бога, якого ми просимо про мир та спокій у всій Україні», – відзначив посадовець, звертаючись до учасників урочистого зібрання.

Відтак, за оборону Батьківщини, особисту мужність та героїзм, виявлені під час захисту незалежності і територіальної цілісності України Іван Мунтян нагородив (посмертно) Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради "За заслуги перед Буковиною" вижниччанина Івана Діяконюка, який загинув у липні 2014 року в бою під м. Луганськом. Нагороду отримала дружина загиблого Героя – Наталія Діяконюк.

Опісля голова Чернівецької обласної ради взяв участь у покладанні квітів до могил загиблих Героїв Небесної Сотні та учасників антитерористичної операції на Алеї Слави Центрального кладовища м. Чернівців.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua