Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Уроки історії >  Іван Мунтян: Сьогодні ми переконуємося у правдивості слів Михайла Грушевського – Україні з Росією не по дорозі!

Прес-центр

Новини

27.01.2017 17:58

Іван Мунтян: Сьогодні ми переконуємося у правдивості слів Михайла Грушевського – Україні з Росією не по дорозі! |  Уроки історії

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив керівник представницької влади краю, звертаючись до учасників урочистого зібрання, які прийшли вшанувати пам’ять Героїв Крут до пам’ятника Тараса Шевченку, що у середмісті Чернівців, сьогодні, 27 січня.

«Майже сто років тому сталася одна із найбільш трагічніших й водночас найбільш героїчних подій в історії нашої держави – битва під Крутами та загибель трьохсот юних захисників України, які не побоялися виступити проти чотиритисячної більшовицької армії. Після тих скорботних подій перший Президент Української Народної Республіки Михайло Грушевський сказав, що Україні з Росією не по дорозі. Направду пророчі слова! На жаль, сьогодні ми можемо переконатися у їх правдивості… Адже 99 років тому свої життя за Україну, її волю та незалежність віддали кращі сини нашого народу. Сьогодні ж їх приклад надихає вже нові покоління оборонців нашої Батьківщини, які зі зброєю в руках протистоять все тому ж ворогу на Сході України, за що їм честь та слава!», – відзначив Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua