Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

18.11.2016 15:21
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Іван Мунтян: Єдині, чіткі та прозорі правила діяльності для всіх сільгоспвиробників – запорука стрімкого відродження аграрної галузі України

Прес-центр

Новини

18.11.2016 17:11

Іван Мунтян: Єдині, чіткі та прозорі правила діяльності для всіх сільгоспвиробників – запорука стрімкого відродження аграрної галузі України |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради, звертаючись до учасників урочистого зібрання, що відбулося з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства. «Я добре розумію, що держава та суспільство досі у неоплатному боргу перед хліборобами. Це стосується, зокрема, і недосконалої податкової політики, і браку інвестицій, і недостатньої уваги до проблем села, які потребують нагального вирішення. Та все ж, я щиро вірю, що настане той час, коли влада та народ будуть цінувати трудівників села так, як вони того заслуговують. Принагідно хочу подякувати усім сільгоспвиробникам області, які постійно надають допомогу нашим славним оборонцям, що зі зброєю в руках захищають наш мир та спокій на Сході України», – додав посадовець, вітаючи буковинських аграріїв.

Відтак, керівник представницької влади краю подякував за сумлінну працю та відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків керівникам та працівникам агроформувань регіону, кращих з яких відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua